15-18 MARTIE Targ AVP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Alex Matea
Puncte: 0

Re: 15-18 MARTIE Targ AVP

Mesaj de Alex Matea »

Tin sa ii multumesc firmei Quest Baits si in special Domnului Catalin, cel care ma sprijinit, mi-a dat mana libera sa imi expun ideiile si sa le pun in practica in standul Quest Baits. Am incercat la acest Targ ExpoAventuri sa imbinam ideea de Targ(si anume de vanzare) cu ideea de Expozitie, venind cu o idee noua , un orar zilnic bazat pe diverse Demonstratii pe produsele QB in care sa prezentam produsele live si modurile lor de folosire cat si sa aratam oamenilor cat mai multe lucruri despre pescuitul crapului.
Per ansamblu un targ dupa parerea mea bun, cu foarte multa lume prezenta, chiar prea multa lume sambata, unde au fost si cateva probleme cu ventilatia din cauza acestui lucru. Noutati destule si unele foarte ieftine, firele Katran raport calitate/pret foarte bun ( pe care vineri si duminica le-am si prezentat in stand realizand diverse monturi ), sacii solubili de la Haldorado extrem de ieftini, poate prea ieftini :lol: insa de o calitate foarte buna, chiar i-am testat in acvariu, Senzor, Carping, Magic Bait si ei cu noutati si cu preturi foarte bune, un targ la care aveai destule de vazut si deasemenea de invatat.

contaeugen

Mesaj de contaeugen »

Scump rau standul Quest Baits, preturi mai mari decat pe site-uri ! Luati exemplu de la Senzor, adevarati lideri de piata in Romania cum isi respecta clientii si cum vin mereu cu lucruri noi . (apoi apar si pe la concurenta, ca de , asa e la noi mai usor sa furi ceva decat sa inventezi tu) Foarte putini pescari adevarati printre expozanti, adica oameni cu care sa te poti sfatui si asta este o mare problema. Doar vanzatori. Totusi merita vizitat, destula marfa la un loc iar intrarea a fost 10 lei.

contaeugen

Mesaj de contaeugen »

Si mici buni rau ! :D

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

contaeugen scrie:Scump rau standul Quest Baits, preturi mai mari decat pe site-uri ! Luati exemplu de la Senzor, adevarati lideri de piata in Romania cum isi respecta clientii si cum vin mereu cu lucruri noi . (apoi apar si pe la concurenta, ca de , asa e la noi mai usor sa furi ceva decat sa inventezi tu) Foarte putini pescari adevarati printre expozanti, adica oameni cu care sa te poti sfatui si asta este o mare problema. Doar vanzatori. Totusi merita vizitat, destula marfa la un loc iar intrarea a fost 10 lei.
targul e targ.
momentul adevarului e aici.

BAIT WARS - confruntarea nadelor. Periprava, lac salbatic.

http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 14781.html
The One Team

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

andrei vladeanu scrie:
contaeugen scrie:Scump rau standul Quest Baits, preturi mai mari decat pe site-uri ! Luati exemplu de la Senzor, adevarati lideri de piata in Romania cum isi respecta clientii si cum vin mereu cu lucruri noi . (apoi apar si pe la concurenta, ca de , asa e la noi mai usor sa furi ceva decat sa inventezi tu) Foarte putini pescari adevarati printre expozanti, adica oameni cu care sa te poti sfatui si asta este o mare problema. Doar vanzatori. Totusi merita vizitat, destula marfa la un loc iar intrarea a fost 10 lei.
targul e targ.
momentul adevarului e aici.

BAIT WARS - confruntarea nadelor. Periprava, lac salbatic.

http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 14781.html

Foarte tare !
Pescar de rând

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”