15-18 MARTIE Targ AVP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: 15-18 MARTIE Targ AVP

Mesaj de Madalin Dirla »

Un mare plus si pentru cei de la HALDORADO cu reduceri frumoasa,unu + unu gratis,saculetii solubili erau la 16 lei rola de 5 m si mai primeai unul gratis,deci te ducea la 8 lei rola de saculet,super pret,sincer cred ca acesta ar fi pretul corect al unei role de saculet solubil nu 18-20 lei roal cum o gasesti pe la magazine,acest targ m-a facut sa deschid ochii mai mult la ceea ce cumpar.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Madalin007 scrie:Un mare plus si pentru cei de la HALDORADO cu reduceri frumoasa,unu + unu gratis,saculetii solubili erau la 16 lei rola de 5 m si mai primeai unul gratis,deci te ducea la 8 lei rola de saculet,super pret,sincer cred ca acesta ar fi pretul corect al unei role de saculet solubil nu 18-20 lei roal cum o gasesti pe la magazine,acest targ m-a facut sa deschid ochii mai mult la ceea ce cumpar.
Madaline ai si tu dreptate, dar sti cat timp pe an produce nu magazin cu specific???
Problema nu este la magazine... :wink:
Balta Puiesti

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Genes Florin scrie:
Madalin007 scrie:Un mare plus si pentru cei de la HALDORADO cu reduceri frumoasa,unu + unu gratis,saculetii solubili erau la 16 lei rola de 5 m si mai primeai unul gratis,deci te ducea la 8 lei rola de saculet,super pret,sincer cred ca acesta ar fi pretul corect al unei role de saculet solubil nu 18-20 lei roal cum o gasesti pe la magazine,acest targ m-a facut sa deschid ochii mai mult la ceea ce cumpar.
Madaline ai si tu dreptate, dar sti cat timp pe an produce nu magazin cu specific???
Problema nu este la magazine... :wink:
Florine sunt de acord cu tine,dar nu cred ca este singurul business care "merge" 7-8-9 luni pe an.

bradlly

Mesaj de bradlly »

SAMBATA - Foarte gretosi cei de la Total Fishing care cred ca au venit numai cu brand-uri unde aveau cele mai mari adaosuri ca sa-si scoata taxa de targ, 2, 3 fete interesante, un card moca cu 10 % la Magura 9, interesante produsele traditionale, foarte special porcul umplut, la SENZOR se calca lumea in picioare, Gheran nu mai facea fata cu explicatiile, la Quest se speria lumea de preturi si cand ajungeai la Claumar incepea sa miroasa a mici de afara si parca nu mai aveai chef sa stai ca era prea cald inauntru.

Una peste alta, un targ bun pe nada, slab pe scule de top, mediu pe gama de mijloc, preturi exagerate la 70 % din firme ( ok am inteles ca au vrut la targul asta sa ne obisnuiasca cu cresterea traditionala la inceput de an de 10-20 % ), eu unul nu am vazut nici o oferta pe vre-un scaun, cort sau rod pod ( vorbesc de branduri respectabile ). Foarte misto standurile cu haine pentru vanatoare, chiar spectaculoase, BRAVO LOR !!!

Din punct de vedere al noutatilor la scule s-a vazut clar ca e criza, din pacate le vedem doar pe net. Eu unul nu inteleg de ce importatori a unor brand-uri celebre nu isi fac aparitia la astfel de targuri....oare ca oricum le merge piata ?!!? Cred ca daca Mitranescu isi luat stand era " MAIN ATTRACTION " cu Hakuyo.
APS Bucuresti
Alexandru Brad

crapistulbacauan

Mesaj de crapistulbacauan »

slab targul, dar nu imi pare rau ca am venit. multa lume, multe discutii interesante, tombola si inghesuiala la senzor (felicitari, ati aratat de ce sunteti nr 1 in romania, la standurile de nada concurente se dadeau doar explicatii :D iar la voi se batea lumea sa plateasca) lipsa de profesionalism la gipo pescar, haine interesante la preturi bune si ..cam atat ! pe cand fox , korda ?

Radu Dascalescu

Mesaj de Radu Dascalescu »

Albert scrie:Am fost si eu la minunatul targ.Lume balamuc...si cam atat :lol:
N-aveai de unde sa-ti iei un cico, in interior.
Plusuri: producatorii de nada si fetele de la PVTV :lol:
Minusuri(asta-i mai lunga :lol: ):
canci parcare.Eu am gasit tocmai la Natiunile Unite.
Gama ..medie reprezentata destul de bine.Maver, Prowess si..cam atat.In rest brambureala.Ca prezenta noua au fost cei de la Bigfish...din pacate doar pe rapitori si stationar.Din ce-am citit aici pe forum cea mai buna gluma mi s-a parut aia cu Normark prezent la expo prin Claumar :lol: Cred c-am vazut mai mult Shimano la Totalfishing anul trecut la SuperPescar :lol:
N-am remarcat noutati, n-am vazut echipament de top.Asta-i durerea mea cea mai mare; producatorii mari nu expun.Ma refer la Shimano si Daiwa ca de fineturi gen Fox, Solar, Century nu poate fi vorba.
Una peste alta, daca aveti timp de pierdut sau nada de cumparat mergeti.Chiar daca veti avea o senzatie de deja-vu macar va clatiti ochii.
Salutare,

Ne pare rau pentru lipsa de noutati din standul Claumar si pentru dezamagirea care s-a generat. E dureros sa nu gasesti un "cico" prin targ . Daca ma gandesc mai bine nu se mai gaseste "cico" de prin 1989.......
Daca noile modele de Ultegra CI4: 5500 si 14000 , Big Bait Runner Long Cast (BBLRC) in cele 2 variante propuse de producatorul nipon, Rarenium, Aernos, BioMaster, Stella, Beast Master, vergile Alivio, betele de spinning Ultegra, feeder-ele, match-urile Catana nu intra in clasa de noutati , atunci ne cerem scuze ca nu am reusit sa ne coboram la nivelul tau de prospect
Te asigur ca din standul nostru au plecat foarte multi clienti care au beneficiat de consultanta adecvata pe toate tehnicile de pescuit practicate in Romania ( aici ma refer inclusiv la fly fishing ) si cu produse care s-au supus unor oferte personalizate in functie de cantitatea achizitionata.,
De la Daiwa voi aminti Theory ( te las sa cauti pe net sa vezi ce inseamna) si noul Emblem de 3.75 lbs.
Noutati inseamna Mag Seal, Zayon, Air Rotor, ARC Spool, Vari Speed, V Roller, Dyna Ballance, Geofibre , Biofibre, CI4.
K-Karp este un alt brand care a propus cunmparatorilor peste 20 de repere noi pe sezonul 2012-2013 si prezent in standul nostru.
Fineturile gen Fox si Solar le-am epuizat dupa primele 2 zile de targ.

Cea mai tare gluma mi se pare ca ai platit biletul si nu ai cumparat decat nada la cum te-ai si exprimat.

PS : cataloagele au fos gratuite. Sper ca nu le-ai platit ???????!!!!!!

Acum voi trece la treburi serioase :

S-A UITAT IN STANDUL NOSTRU O PUNGA CU PRODUSE IN VALOARE DE 124.90 RON.
PRODUSELE SUNT DE LA MAGAZINUL "PE APA".
PUNGA ESTE LA NOI SI ISI ASTEAPTA PROPIETARUL.
PENTRU A INTRA IN POSESIA LOR, POSESORUL ESTE RUGAT SA NE CONTACTEZE TELEFONIC SI SA PREZINTE O LISTA CU PRODUSELE ACHIZITIONATE PENTRU A FI IDENTIFICAT CORECT.

Fire intinse pe 2012 tuturor, chiar si carcotasilor cu exprimare rautacioasa si limitata.... :)

Radu Dascalescu
www.ffb.ro
www.claumarpescar.ro

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Radu Dascalescu scrie:Daca noile modele de Ultegra CI4: 5500 si 14000 , Big Bait Runner Long Cast (BBLRC) in cele 2 variante propuse de producatorul nipon
Am vazut si noua (la noi) BeastMaster ;)
Firele de la Katran....s-au invechit si alea... :lol:
Marius Sârbu

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Radu Dascalescu scrie:Ne pare rau pentru lipsa de noutati din standul Claumar si pentru dezamagirea care s-a generat.
Nu tre' sa va atacati, nu asta era ideea.Da' daca tot imi scoti ochii cu 3 mulinete si doua bete hai sa te intreb despre noutati: Tribal 50 CA, Tribal Carp Stalker,Tribal Carp Floater ,Stradic CI4 ,Aspire Ultra Match,haine, ochelari, FIRE, huse, bagajerie, etc, etc.Nu mai zic de celelalte firme ale grupului.
Nu-mi insulta inteligenta cu trei gioarse.
Daca nu spuneati ca voi veti reprezenta Normarku' la targ n-aveam nici o asteptare,cunosc tarabele care se afiseaza si inteleg si motivul: Normark sunt praf la promovare iar ARW nu participa la targ deci nici Daiwa nu exista prin importatorul oficial.
As putea sa-ti explic cam cum vad eu treaba asta cu "expozantul oficial al distribuitrului" da' mi-e ca te superi pe mine si nu asta e intentia mea.
Felicitari pentru consultanta si interactivitate asta nu o contesta nimeni.
Daca Shimano n-am vazut deloc mi-a placut banerul cu KATRAN.co.uk(asta parca se fabrica-n Ucraina, nu? :lol: )

Una peste alta pare-se ca doar Senzor&co au inteles ca la targ se merge pentru a crea dependenta nu pentru a scoate profit imediat :lol:

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

sunt curios cand vreodata o sa avem si noi o expozitie in adevaratul sens al cuvantului ... oare la ei nu conteaza chiria ??

http://www.carplove.com/pontyshow/index ... 29:the-cms
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

nicuB

Mesaj de nicuB »

Stoica dragos scrie:sunt curios cand vreodata o sa avem si noi o expozitie in adevaratul sens al cuvantului ... oare la ei nu conteaza chiria ??

http://www.carplove.com/pontyshow/index ... 29:the-cms
n-am vauzut expozitia AVP. dar pot sa te asigur ca ultima expozitie carplove a fost praf. nu s-a meritat drumul, asta a fost parerea unanima.
daca vorbim de carplove de acum doi, trei ani........ se schimba placa.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”