Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Madaline ai si tu dreptate, dar sti cat timp pe an produce nu magazin cu specific???Madalin007 scrie:Un mare plus si pentru cei de la HALDORADO cu reduceri frumoasa,unu + unu gratis,saculetii solubili erau la 16 lei rola de 5 m si mai primeai unul gratis,deci te ducea la 8 lei rola de saculet,super pret,sincer cred ca acesta ar fi pretul corect al unei role de saculet solubil nu 18-20 lei roal cum o gasesti pe la magazine,acest targ m-a facut sa deschid ochii mai mult la ceea ce cumpar.
Florine sunt de acord cu tine,dar nu cred ca este singurul business care "merge" 7-8-9 luni pe an.Genes Florin scrie:Madaline ai si tu dreptate, dar sti cat timp pe an produce nu magazin cu specific???Madalin007 scrie:Un mare plus si pentru cei de la HALDORADO cu reduceri frumoasa,unu + unu gratis,saculetii solubili erau la 16 lei rola de 5 m si mai primeai unul gratis,deci te ducea la 8 lei rola de saculet,super pret,sincer cred ca acesta ar fi pretul corect al unei role de saculet solubil nu 18-20 lei roal cum o gasesti pe la magazine,acest targ m-a facut sa deschid ochii mai mult la ceea ce cumpar.
Problema nu este la magazine...
Salutare,Albert scrie:Am fost si eu la minunatul targ.Lume balamuc...si cam atat![]()
N-aveai de unde sa-ti iei un cico, in interior.
Plusuri: producatorii de nada si fetele de la PVTV![]()
Minusuri(asta-i mai lunga):
canci parcare.Eu am gasit tocmai la Natiunile Unite.
Gama ..medie reprezentata destul de bine.Maver, Prowess si..cam atat.In rest brambureala.Ca prezenta noua au fost cei de la Bigfish...din pacate doar pe rapitori si stationar.Din ce-am citit aici pe forum cea mai buna gluma mi s-a parut aia cu Normark prezent la expo prin ClaumarCred c-am vazut mai mult Shimano la Totalfishing anul trecut la SuperPescar
![]()
N-am remarcat noutati, n-am vazut echipament de top.Asta-i durerea mea cea mai mare; producatorii mari nu expun.Ma refer la Shimano si Daiwa ca de fineturi gen Fox, Solar, Century nu poate fi vorba.
Una peste alta, daca aveti timp de pierdut sau nada de cumparat mergeti.Chiar daca veti avea o senzatie de deja-vu macar va clatiti ochii.
Am vazut si noua (la noi) BeastMasterRadu Dascalescu scrie:Daca noile modele de Ultegra CI4: 5500 si 14000 , Big Bait Runner Long Cast (BBLRC) in cele 2 variante propuse de producatorul nipon
Nu tre' sa va atacati, nu asta era ideea.Da' daca tot imi scoti ochii cu 3 mulinete si doua bete hai sa te intreb despre noutati: Tribal 50 CA, Tribal Carp Stalker,Tribal Carp Floater ,Stradic CI4 ,Aspire Ultra Match,haine, ochelari, FIRE, huse, bagajerie, etc, etc.Nu mai zic de celelalte firme ale grupului.Radu Dascalescu scrie:Ne pare rau pentru lipsa de noutati din standul Claumar si pentru dezamagirea care s-a generat.
n-am vauzut expozitia AVP. dar pot sa te asigur ca ultima expozitie carplove a fost praf. nu s-a meritat drumul, asta a fost parerea unanima.Stoica dragos scrie:sunt curios cand vreodata o sa avem si noi o expozitie in adevaratul sens al cuvantului ... oare la ei nu conteaza chiria ??
http://www.carplove.com/pontyshow/index ... 29:the-cms