Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Fugi, d'aci, bai pigulici, ca manaci cacat! Documentul care da dreptul de participare la CM 2013 din Portugalia, organizat de CIPS e la ... AGVPS!De altfel, singurul document care dă dreptul de participare la competițiile oficiale este legitimația sportivă emisă de federație.
Unde a scris CIPS-ul ca, la competitiile organizate de ei, participa doar campionii nationali?Domnul Vesa tocmai a spus mai sus că nu a afirmat niciodată că este Campion Național
nu stiu ce dovezi exista care sa demonstreze cat am supt eu de e urma cn.Zarguzon Adi scrie:Persoana ta a supt destul de pe urma campionatului national mai lasa si pe altii sa vedem ce pot sa faca.momentan energy fara tine a iesit campioana mondiala
Stefan Popescu scrie:Nu caut dragostea nimănui. Pe mine mă interesează performanța. Și lucrul bine făcut, cu toate riscurile asumate.
Subscriu; vali Vesa este campionul național al dumneavoastră. Numai să vrea și dumnealui. Acum îl revendică AGVPSR!
eu?Cristi Y scrie:si esti inconjurat numai de oameni condusi de febra banului ...
Mi se pare normal ca munca să fie plătită și răsplătită. Dar ce te interesează pe tine sau pe oricare altul dacă nu vă cere nimeni bani și, mai mult, pentru sportivii săi, federația asigură condițiile să participați la competiții oficiale pe propriile surse de finanțare? Eu am impresia că ești puțin invidios!Cristi Y scrie:si esti inconjurat numai de oameni condusi de febra banului ...
În această seară.Kyra scrie:@Popescu
De altfel, lotul federației este deja stabilit. Sportivii sunt cu contractele încheiate, cu legitimațiile emise și s-a stabilit în linii mari și programul de pregătire. Urmează vizitele medicale obligatorii și se vor apuca de treabă.
SA AFISAT UNDEVA ANUME ACEST LUCRU SA VIZUALIZAM SI NOI LOTUL
Pana una, alta, tu prestezi doar "ORAL", sa intelegem ca o faci de placere sau pentru viitor ti-ai stabilit si un barem.Stefan Popescu scrie:Cristi Y scrie:si esti inconjurat numai de oameni condusi de febra banului ...
Mi se pare normal ca munca să fie plătită și răsplătită. Dar ce te interesează pe tine sau pe oricare altul dacă nu vă cere nimeni bani și, mai mult, pentru sportivii săi, federația asigură condițiile să participați la competiții oficiale pe propriile surse de finanțare? Eu am impresia că ești puțin invidios!![]()
![]()
![]()
Altfel, nu te duce mintea!