D-le Popescu, nu inteleg de ce sunteti atat de arogant.....Impertinenta si nesimtirea dumneavoastra nu poate decat sa ma dezguste, si cred ca miile de pescari care citesc aici sunt in asentiment cu mine. De aceea va asigur ca nu o sa fiti niciodata iubit de suflarea pescareasca din Romania, indiferent ca promiteti "lapte si miere".
Ii spuneti lui Vali Vesa ca e campion in mintea dansului , de fapt sunt frustrarile acumulate de dumneavoastra in toti acesti ani de cand bateti campii cu limbajul ala de lemn pe care nu-l pricepe nimeni. Mi-e teama ca o sa fiti victima propriilor iluzii.
Pentru mine tot Vali Vesa este CAMPION NATIONAL, si pe aceasta cale il felicit si eu , am fost acolo si mi-am rupt spatele in stand, nu mi-am tocit coatele pe bancile tribunalelor asa cum faceti dvs. De aceea
pe el il respect pe dumneavpoastra
va detest. Eu personal nu o sa stau sub umbrela federatiei niciodata. Prefer sa renunt la pescuitul de competitie !!!!![/quote]
Nu caut dragostea nimănui. Pe mine mă interesează performanța. Și lucrul bine făcut, cu toate riscurile asumate.
Subscriu; vali Vesa este campionul național al dumneavoastră. Numai să vrea și dumnealui. Acum îl revendică AGVPSR!