ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...te declari Campion Național...
Razi ca p...
Arata-mi unde am declarat eu ca sunt campion national???????????????
De fapt lasa, dialogul cu tine imi face greata.
Încearcă cu puțină lămâie! :lol: :lol: :lol:
Lachita, la cate coji de banana ai strans in jurul tau e imposibil sa nu "aluneci" definitiv si irevocabil. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:idea: Sa nu scuipi ca-ti piere gustul !! :lol: :lol: :arrow: http://www.crocodilul.ro/poze_imagini_a ... _gura.html
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vali Vesa scrie:Atitudine de presedinte de federatie. Bravos, felicitari.
Oare nu sunteți tot un fel de președinte? Cum stă treaba cu greața? :lol: :lol: :lol:

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Popescu..sa inteleg ca tu te vezi ca un mantuitor al pescuitului romanesc?Adica agvps sau altii papa banii la oameni ca niste capuse..si tu vii sa-i eliberezi.Din cate vad eu cam cu forta.Ce dracu nu pricepi...ca nu ti-a cerut nimeni ajutorul.
Ai putea sa stai 3 zile la 40gr in soare si sa pescuiesti?Nu cred...ca rezisti nici juma' de zi.
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
asta incerc sa spun si eu de 2 zile.
Si tot de 2 zile Stefan Popescu are un dialog aiurea cu Vali Vesa...ceva nu se leaga ?! :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

laurentiu sarghie scrie:Încearcă cu puțină lămâie! :lol: :lol: :lol:
D-le Popescu, nu inteleg de ce sunteti atat de arogant.....Impertinenta si nesimtirea dumneavoastra nu poate decat sa ma dezguste, si cred ca miile de pescari care citesc aici sunt in asentiment cu mine. De aceea va asigur ca nu o sa fiti niciodata iubit de suflarea pescareasca din Romania, indiferent ca promiteti "lapte si miere".
Ii spuneti lui Vali Vesa ca e campion in mintea dansului , de fapt sunt frustrarile acumulate de dumneavoastra in toti acesti ani de cand bateti campii cu limbajul ala de lemn pe care nu-l pricepe nimeni. Mi-e teama ca o sa fiti victima propriilor iluzii.

Pentru mine tot Vali Vesa este CAMPION NATIONAL, si pe aceasta cale il felicit si eu , am fost acolo si mi-am rupt spatele in stand, nu mi-am tocit coatele pe bancile tribunalelor asa cum faceti dvs. De aceea pe el il respect pe dumneavpoastra va detest. Eu personal nu o sa stau sub umbrela federatiei niciodata. Prefer sa renunt la pescuitul de competitie !!!!![/quote]
Nu caut dragostea nimănui. Pe mine mă interesează performanța. Și lucrul bine făcut, cu toate riscurile asumate.
Subscriu; vali Vesa este campionul național al dumneavoastră. Numai să vrea și dumnealui. Acum îl revendică AGVPSR!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu mai bagati in seama acest personaj, va disparea la fel de brusc cum a aparut, poate o ia dupa Gigi Becali sa joace table la Jilava, acolo ii este locul ! :mrgreen:

@popescu

nu te mai obosi sa raspunzi, ma CAC pe tine si pe federatia ta.... mai bine ma las de pescuit decat sa ma inhaitez cu unul ca tine ! iar de acum, daca continui, voi folosi doar limbajul baltii cu tine, poate asa vei pricepe parerea pescarilor despre tine ! :twisted:

PS Vali Vesa si Ovidius sunt campionii 2013 ai comunitatii noastre, sa-ti intre bine in cap. Ii respectam si ii apreciem, au castigat lupta pe balta, nu in instante..... incearca sa faci tu rau si sa schimbi lucrurile, ca vei vedea si fata nevazuta a comunitatii.. :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Stefan Popescu scrie:
laurentiu sarghie scrie:Încearcă cu puțină lămâie! :lol: :lol: :lol:
D-le Popescu, nu inteleg de ce sunteti atat de arogant.....Impertinenta si nesimtirea dumneavoastra nu poate decat sa ma dezguste, si cred ca miile de pescari care citesc aici sunt in asentiment cu mine. De aceea va asigur ca nu o sa fiti niciodata iubit de suflarea pescareasca din Romania, indiferent ca promiteti "lapte si miere".
Ii spuneti lui Vali Vesa ca e campion in mintea dansului , de fapt sunt frustrarile acumulate de dumneavoastra in toti acesti ani de cand bateti campii cu limbajul ala de lemn pe care nu-l pricepe nimeni. Mi-e teama ca o sa fiti victima propriilor iluzii.

Pentru mine tot Vali Vesa este CAMPION NATIONAL, si pe aceasta cale il felicit si eu , am fost acolo si mi-am rupt spatele in stand, nu mi-am tocit coatele pe bancile tribunalelor asa cum faceti dvs. De aceea pe el il respect pe dumneavpoastra va detest. Eu personal nu o sa stau sub umbrela federatiei niciodata. Prefer sa renunt la pescuitul de competitie !!!!!
Nu caut dragostea nimănui. Pe mine mă interesează performanța. Și lucrul bine făcut, cu toate riscurile asumate.
Subscriu; vali Vesa este campionul național al dumneavoastră. Numai să vrea și dumnealui. Acum îl revendică AGVPSR![/quote]
Performanta!!! cu Andrei Vladeanu antrenor o gluma proasta .

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Bietii pescari, parca ar fi sclavi pe plantatie, sunt revendicati, alipiti.........
Dle Vladeanu, incepe sa-mi placa atitudinea dumneavoastra, toata lumea stie asa cum stiu si eu , sunteti unul dintre pionierii pescuitului modern, un bun strateg si pescar dar raman la parerea mea, locul dumneavoastra nu este langa dl Popescu ci acolo unde ati inceput sa creati viitorul, langa Nexgen...
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

zarguzoane,
tu ai vreo parere in legatura cu subiectul sau te obsedeaza persoana mea?!?!
ma pomenesti in absolut toate postarile...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@vladut
vorbesti de comunitate.
bentu, mugurel ionescu si orhei fac parte din ea?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”