ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de gabi1 »

acum Singurul Inginer Doctor Academician este popescu.s
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Stefan Popescu scrie: Am eu impresia sau aici scrie România?
http://www.crapimari.ro/crapimari-Echip ... 1-pdf.html
Problema care se pune este cine reprezintă România. Când vei avea răspunsul la această întrebare, putem continua discuția. Dacă crezi că AGVPSR reprezintă România, să prezinte o dovadă în acest sens.
iar te eschivezi ca o maimuță prin boscheţi. anul trecut, cu tot scandalul celor trei - două manşe, în statistica FIPS - CIPS ROMÂNIA are atribuit titlul mondial la secţiunea CRAP.
tu cam pe ce loc ai vrea să fie ROMÂNIA, aşa în general.
ps. agvps nu are nici o treabă decât ca să încurce lucrurile. tot greul este dus în spate de cluburile - pescarii care participă an de an pe banii şi timpul lor. măcar pentru "atâta" lucru ar trebui apreciaţi şi lăsaţi să confirme în Portugalia pasiunea lor.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:Am discutat acest aspect cu dl. Szalay. Dreptul de reprezentare al AGVPSR a încetat odată cu autorizarea federației. Din moment ce țara ta nu te mai recunoaște nu mai poți fi membru CIPS. Citiți și ultimul aliniat din art. 6 al statutului CIPS.
„2.Resigning or expelled Members shall be caused to forfeit their Status as C.I.P.S. Members as well as all of their rights towards the C.I.P.S. and its organisations. Resigning and expelled Members shall not be entitled to any reimbursement of the fees paid theretofore or to any of the C.I.P.S. assets.”
Cu tot respectul , fie traduceti cu Google translate fie nu cunoastem aceeasi limba engleza .
Citatul se refera la membri care DEMISIONEZA sau care SUNT EXCLUSI . In care din aceste doua situatii este AGVPS ? Nu imi aduc aminte sa fi renuntat de buna voie ( demisie ) si nici exclusi printr-un Congres .

Cu stima ,

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

După părerea dumneavoastră, AGVPSR cu ce drept poate înscrie un lot la un Campionat Mondial atâta timp cât MTS a refuzat să autorizeze acest lucru la cererea expresă a acesteia? Ba mai mult a precizat că acest drept ne revine nouă, prin lege?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:@Popescu

stimate domn , asa scenariu de sarpe viclean nu ma gandeam ca se poate intimpla . Domnule , chiar nu va intereseaza munca si bani cheltuiti de atitia oameni ? Nu considerati ca la Corbu s-au strins la modul serios , cam toata lumea pescarilor de crap cu ani si ani de cometitie ? De unde gasiti alti pescari ?
Modul cum tratati peste 150 pescari , manageri , arbitrii , samd este absurd si jignitor . Si toata dreptatea din lume daca ati avea-o nu puteti face aceste afirmatii , amenintari si nu puteti arata atita dispret fata de toata lumea .
Tot cu acesti oameni va trebui sa lucrati si daca va iese FIPS-ul , CIPS-ul sau mai stiu eu ce dracu . Cum va mai puteti uita in ochii lor ? Si cum puteti avea pretentia sa va acorde respect cind Dvs nu le acordati decit dispret ?
Observati ca folosesc repetitiv cuvintul dispret - eu asta am simtit din partea Dvs .
Cred ca acest raspuns este in asentimentul tuturor celor care s-au chinuit sa obtina un rezultat bun la CN Corbu 2013....

Big like Val ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Poate că userul Vlăduț Mateianu are scăpări de vedere. Care Campionat Național? Ăsta?
http://www.crapimari.ro/Participanti_cr ... 1-278.html

De interes este și acest link:
http://www.crapmania.ro/forum/campionat ... ml#p297910

Sunt acolo niște bannere și niște cupe. Oare membri Clubului Ovidius nu știu să citească? Treziți-vă și acceptați realitatea. Nu vă faceți rău decât vouă înșivă. Oare oficialul Orhei nu are nimic de spus? :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Mie Iun 26, 2013 14:33 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

După părerea dumneavoastră, AGVPSR cu ce drept poate înscrie un lot la un Campionat Mondial atâta timp cât MTS a refuzat să autorizeze acest lucru la cererea expresă a acesteia?
Simplu: cu dreptul dat de CIPS, organizatorul acelui CM! Ba mai mult, CIPS, a dat AGVPS inclusiv un drept de organizare a unui CM in Romania, desi acesta n-a obtinut autorizarea de la MTS (care si-a declinat competenta). Vezi 2012!

Pana cand and MTS sau srl-ul tau nu vor obtine, oficial, in scris, din partea unui organizator de CM, dreptul de a inscrie un lot la acel CM, vom considera toate postarile tale pe acesta tema nimic altceva decat ceea ce sunt: o gramada de rahat.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: ...Oare membri Clubului Ovidius nu știu să citească? Treziți-vă și acceptați realitatea...
Cum sa ma "trezesc" si sa accept un dialog cand ne faci din start "impostori si infractori"???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

"Ieri, 19 iunie 2013, o delegație a Federației Române de Pescuit Sportiv a avut o întâlnire cu președintele CIPS, dl. Ferenc Szalay, la sediul Mahor din Budapesta. Discuțiile au avut ca scop lămurirea situației pescuitului sportiv de competiție din România, în baza documentelor oficiale emise de autoritățile române cu privire la dreptul de reprezentare al României la acest organism sportiv. Domnul Szalay s-a arătat interesat de viziunea federației privind dezvoltarea pescuitului sportiv din România și a acceptat cu plăcere invitația făcută de federație ca o delegație oficială CIPS să viziteze România. Documentele trimise de FRPS și MTS cu privire la luarea în evidență a FRPS ca reprezentant unic al României erau în posesia dumnealui și vor fi supuse avizării Prezidiului CIPS la prima ședință din acest an. Pentru o corectă informare, l-am rugat pe domnul președinte să solicite și AGVPSR actele prin care aceasta susține că reprezintă pescuitul sportiv din România, respectiv actul de recunoaștere ca structură sportivă și autorizația de funcționare, pe care aceasta susține că le deține. Spre surprinderea sa, domnul Szalay a aflat de la delegația FRPS că AGVPSR a fost exclusă din structura CIPS în anul 1974 pentru neplata cotizației, iar reînscrierea ei s-a făcut printr-un fals în declarații, aceasta susținând că este federație sportivă. De asemenea, la întrebarea dl.lui președinte dacă nu am încercat o mediere cu AGVPSR, i-am prezentat corespondența pe care am trimis-o AGVPSR și la care aceasta a refuzat să răspundă. Am convenit ca înaintea ședinței Prezidiului CIPS să avem o nouă întâlnire pentru a completa documentația de afiliere cu actele pe care dl. Szalay a considerat a fi necesare pentru susținerea afilierii FRPS."
acesta este un articol de pe pagina FRPS.
din el este clar că momentan CIPS discută cu ajvps referitor la RO. adică prin fals, prin nefals aceştia ar putea să înscrie lotul Ovidius la CM.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

,,Nu sunt în măsură să apreciez valoarea loturilor prezente la Corbu și nici nu mi-am propus acest lucru, atâta timp cât respectivele structuri nu sunt membre ale federației și majoritatea nici nu sunt recunoscute ca structuri sportive."

Dle Popescu, cate criterii de evaluare a unor pescari exista?Exista criterii de evaluare diferite, in functie de locul de desfasurare a unei competitii? Daca ar fi avut loc la Orastie ati fi vrut si putut sa evaluati?

Nu aveti timp sa raspundeti punctual la intrebarile mele? Poate ca nu aveti acele raspunsuri, va eschivati atunci cand intrebarile sunt incomode si dificile pentru situatia dumneavoastra, aceea de presedinte al unei federatii.
Asa cum am promis, ma voi ocupa eu de aceste probleme, mie timpul imi permite si am facut o obsesie in a verifica afirmatiile dumneavoastra.
Balta Orastie = baza sportiva de pregatire a loturilor de pescari sportivi afiliati federatiei, baza sportiva neomologata ( nu ca ar exista criterii de omologare), balta creata in parteneriat ( cu cine?), zona excavata
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”