Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
iar te eschivezi ca o maimuță prin boscheţi. anul trecut, cu tot scandalul celor trei - două manşe, în statistica FIPS - CIPS ROMÂNIA are atribuit titlul mondial la secţiunea CRAP.Stefan Popescu scrie: Am eu impresia sau aici scrie România?
http://www.crapimari.ro/crapimari-Echip ... 1-pdf.html
Problema care se pune este cine reprezintă România. Când vei avea răspunsul la această întrebare, putem continua discuția. Dacă crezi că AGVPSR reprezintă România, să prezinte o dovadă în acest sens.
Cu tot respectul , fie traduceti cu Google translate fie nu cunoastem aceeasi limba engleza .Stefan Popescu scrie:Am discutat acest aspect cu dl. Szalay. Dreptul de reprezentare al AGVPSR a încetat odată cu autorizarea federației. Din moment ce țara ta nu te mai recunoaște nu mai poți fi membru CIPS. Citiți și ultimul aliniat din art. 6 al statutului CIPS.
„2.Resigning or expelled Members shall be caused to forfeit their Status as C.I.P.S. Members as well as all of their rights towards the C.I.P.S. and its organisations. Resigning and expelled Members shall not be entitled to any reimbursement of the fees paid theretofore or to any of the C.I.P.S. assets.”
Cred ca acest raspuns este in asentimentul tuturor celor care s-au chinuit sa obtina un rezultat bun la CN Corbu 2013....Val scrie:@Popescu
stimate domn , asa scenariu de sarpe viclean nu ma gandeam ca se poate intimpla . Domnule , chiar nu va intereseaza munca si bani cheltuiti de atitia oameni ? Nu considerati ca la Corbu s-au strins la modul serios , cam toata lumea pescarilor de crap cu ani si ani de cometitie ? De unde gasiti alti pescari ?
Modul cum tratati peste 150 pescari , manageri , arbitrii , samd este absurd si jignitor . Si toata dreptatea din lume daca ati avea-o nu puteti face aceste afirmatii , amenintari si nu puteti arata atita dispret fata de toata lumea .
Tot cu acesti oameni va trebui sa lucrati si daca va iese FIPS-ul , CIPS-ul sau mai stiu eu ce dracu . Cum va mai puteti uita in ochii lor ? Si cum puteti avea pretentia sa va acorde respect cind Dvs nu le acordati decit dispret ?
Observati ca folosesc repetitiv cuvintul dispret - eu asta am simtit din partea Dvs .
Simplu: cu dreptul dat de CIPS, organizatorul acelui CM! Ba mai mult, CIPS, a dat AGVPS inclusiv un drept de organizare a unui CM in Romania, desi acesta n-a obtinut autorizarea de la MTS (care si-a declinat competenta). Vezi 2012!După părerea dumneavoastră, AGVPSR cu ce drept poate înscrie un lot la un Campionat Mondial atâta timp cât MTS a refuzat să autorizeze acest lucru la cererea expresă a acesteia?
Cum sa ma "trezesc" si sa accept un dialog cand ne faci din start "impostori si infractori"???Stefan Popescu scrie: ...Oare membri Clubului Ovidius nu știu să citească? Treziți-vă și acceptați realitatea...