ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Vali Vesa »

Vali Vesa scrie: ...Sunt curios, daca prin absurd, unul dintre cele doua loturi ar fi castigat "miuta" de la Corbu le faceati plangere penala????? :?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

barbumarius scrie:Se pare că nu ați înțeles. Nu eu trebuie să știu, ci cluburile și conducerea tehnică a loturilor. Oricum, o să vedeți că lotul este format din sportivi foarte buni și pe deasupra și serioși.
PS Ce legătură are lotul național cu Campionatul Național? Scoteți-vă din vocabular notiunea că o echipă care câștigă o competiție internă este și cea care reprezintă România la nivel internațional.
Noi asa am fost obisnuiti, la CM sa mearga cei mai buni, adica cei care castiga CN-ul. Fa dumneata selectie pe "simpatii" si o sa vezi ce bine iti va merge.
Și de ce aveți impresia că sunteți cei mai buni? Anul trecut, cu tot scandalul, parcă au fost vreo trei etape și s-au cumulat punctele. Și apropo, despre ce Campionat Național vorbiți? Chiar nu știți la ce ați participat? Să vă aduc eu aminte:
http://www.crapimari.ro/Participanti_cr ... 1-278.html
De unde reiese că sunteți Campioni Naționali? Puteți să subliniați! :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...Acolo scrie România, nu AGVPSR ...
ROMANIA
Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania
Calea Mosilor, 128
020882 - BUCURESTI - SECTOR 2 +40 21 314 3607 +40 21 313 6804 http://www.agvps.ro agvpsrom@yahoo.com

sursa
http://www.fips-ed.com/contact_eng.htm#
Statutul CIPS
ARTICLE-6-
Termination of Membership to the C.I.P.S.
1.
The Status of C.I.P.S. Member shall be deemed to be forfeited:
1)
by voluntary resignation notified by means of registered letter having effect upon expiry of the fiscal year;
2)by expulsion:
a)due to infringement to the principles, the articles of the Statute of the Association or
additional provisions therein;
b) if, within its own Country, a Federation loses its Status or National Association of
angling;

c)in the event of non payment of the fees due to the C.I.P.S. by National Federations.

Ați înțeles?

Și de altfel, aici trebuie să vă uitați:
http://www.cips-fips.com/cips/federations.html

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Stefan Popescu scrie:
barbumarius scrie:Se pare că nu ați înțeles. Nu eu trebuie să știu, ci cluburile și conducerea tehnică a loturilor. Oricum, o să vedeți că lotul este format din sportivi foarte buni și pe deasupra și serioși.
PS Ce legătură are lotul național cu Campionatul Național? Scoteți-vă din vocabular notiunea că o echipă care câștigă o competiție internă este și cea care reprezintă România la nivel internațional.
Noi asa am fost obisnuiti, la CM sa mearga cei mai buni, adica cei care castiga CN-ul. Fa dumneata selectie pe "simpatii" si o sa vezi ce bine iti va merge.
Și de ce aveți impresia că sunteți cei mai buni? Anul trecut, cu tot scandalul, parcă au fost vreo trei etape și s-au cumulat punctele. Și apropo, despre ce Campionat Național vorbiți? Chiar nu știți la ce ați participat? Să vă aduc eu aminte:
http://www.crapimari.ro/Participanti_cr ... 1-278.html
De unde reiese că sunteți Campioni Naționali? Puteți să subliniați! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu a-ti inteles. Pt. mine personal titulatura nu inseamna nimic. Respectul celor din jur si faptul ca ei ne-au aplaudat ca am fost cei mai buni din tara inseamna totul.
Eu v-am intrebat cum decideti d-voastra(pardon selectionerul) care pescari ii aveti cei mai buni sau nu va intereseaza.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Aiurea, interpretezi cum iti convine

The International Angling Confederation is made of a congress with a representative of each nation being member of the international federations following: the International Fresh Water Sport Fishing Federation (FISP-ed), the International Fly Sport Fishing Federation (FIPS-Mouche), the International Sea Sport Fishing Federation (FIPS-M) and the International Casting Sport Fishing Federation (FIPS-Casting).

Romania este membra FIPS-ED si MOUCHE si este reprezentata, deocamdata, de AGVPS.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vali Vesa scrie:
Vali Vesa scrie: ...Sunt curios, daca prin absurd, unul dintre cele doua loturi ar fi castigat "miuta" de la Corbu le faceati plangere penala????? :?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

barbumarius scrie: Nu a-ti inteles. Pt. mine personal titulatura nu inseamna nimic. Respectul celor din jur si faptul ca ei ne-au aplaudat ca am fost cei mai buni din tara inseamna totul.
Eu v-am intrebat cum decideti d-voastra(pardon selectionerul) care pescari ii aveti cei mai buni sau nu va intereseaza.

si eu v-am aplaudat si feleicitat cu respect!

barbule, inca o data iti spun ca eu am fost selectioner de circumstanta si am vrut sa plecati in portugalia din partea federatiei.
ati refuzat, asta e. eu nu mai fac nicio selectie.
e clar?
The One Team

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

andrei vladeanu scrie:
barbumarius scrie: Nu a-ti inteles. Pt. mine personal titulatura nu inseamna nimic. Respectul celor din jur si faptul ca ei ne-au aplaudat ca am fost cei mai buni din tara inseamna totul.

barbule, inca o data iti spun ca eu am fost selectioner de circumstanta si am vrut sa plecati in portugalia din partea federatiei.
e clar?
Altceva voiam sa spun, ca ma intereseaza prea putin titulatura de care se cramponeaza d'om Popescu atat.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Sunt curios cand o sa vina vremurile alea sa stranga si federatia la startul unui concurs 150 de oameni + cateva zeci din organizare?
Cu actuala aroganta probabil ca niciodata.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:

e clar?
Nici nu poti sa faci o selectie pentru ca nu esti ANTRENOR decat dupa ce faci scoala care dureaza doi ani.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”