Vali Vesa scrie: ...Sunt curios, daca prin absurd, unul dintre cele doua loturi ar fi castigat "miuta" de la Corbu le faceati plangere penala?????

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vali Vesa scrie: ...Sunt curios, daca prin absurd, unul dintre cele doua loturi ar fi castigat "miuta" de la Corbu le faceati plangere penala?????
Și de ce aveți impresia că sunteți cei mai buni? Anul trecut, cu tot scandalul, parcă au fost vreo trei etape și s-au cumulat punctele. Și apropo, despre ce Campionat Național vorbiți? Chiar nu știți la ce ați participat? Să vă aduc eu aminte:barbumarius scrie:Se pare că nu ați înțeles. Nu eu trebuie să știu, ci cluburile și conducerea tehnică a loturilor. Oricum, o să vedeți că lotul este format din sportivi foarte buni și pe deasupra și serioși.
PS Ce legătură are lotul național cu Campionatul Național? Scoteți-vă din vocabular notiunea că o echipă care câștigă o competiție internă este și cea care reprezintă România la nivel internațional.
Noi asa am fost obisnuiti, la CM sa mearga cei mai buni, adica cei care castiga CN-ul. Fa dumneata selectie pe "simpatii" si o sa vezi ce bine iti va merge.
Statutul CIPSVali Vesa scrie:ROMANIAStefan Popescu scrie: ...Acolo scrie România, nu AGVPSR ...
Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania
Calea Mosilor, 128
020882 - BUCURESTI - SECTOR 2 +40 21 314 3607 +40 21 313 6804 http://www.agvps.ro agvpsrom@yahoo.com
sursa
http://www.fips-ed.com/contact_eng.htm#
Nu a-ti inteles. Pt. mine personal titulatura nu inseamna nimic. Respectul celor din jur si faptul ca ei ne-au aplaudat ca am fost cei mai buni din tara inseamna totul.Stefan Popescu scrie:Și de ce aveți impresia că sunteți cei mai buni? Anul trecut, cu tot scandalul, parcă au fost vreo trei etape și s-au cumulat punctele. Și apropo, despre ce Campionat Național vorbiți? Chiar nu știți la ce ați participat? Să vă aduc eu aminte:barbumarius scrie:Se pare că nu ați înțeles. Nu eu trebuie să știu, ci cluburile și conducerea tehnică a loturilor. Oricum, o să vedeți că lotul este format din sportivi foarte buni și pe deasupra și serioși.
PS Ce legătură are lotul național cu Campionatul Național? Scoteți-vă din vocabular notiunea că o echipă care câștigă o competiție internă este și cea care reprezintă România la nivel internațional.
Noi asa am fost obisnuiti, la CM sa mearga cei mai buni, adica cei care castiga CN-ul. Fa dumneata selectie pe "simpatii" si o sa vezi ce bine iti va merge.
http://www.crapimari.ro/Participanti_cr ... 1-278.html
De unde reiese că sunteți Campioni Naționali? Puteți să subliniați!![]()
![]()
![]()
Vali Vesa scrie:Vali Vesa scrie: ...Sunt curios, daca prin absurd, unul dintre cele doua loturi ar fi castigat "miuta" de la Corbu le faceati plangere penala?????
barbumarius scrie: Nu a-ti inteles. Pt. mine personal titulatura nu inseamna nimic. Respectul celor din jur si faptul ca ei ne-au aplaudat ca am fost cei mai buni din tara inseamna totul.
Eu v-am intrebat cum decideti d-voastra(pardon selectionerul) care pescari ii aveti cei mai buni sau nu va intereseaza.
Altceva voiam sa spun, ca ma intereseaza prea putin titulatura de care se cramponeaza d'om Popescu atat.andrei vladeanu scrie:barbumarius scrie: Nu a-ti inteles. Pt. mine personal titulatura nu inseamna nimic. Respectul celor din jur si faptul ca ei ne-au aplaudat ca am fost cei mai buni din tara inseamna totul.
Eu v-am intrebat cum decideti d-voastra(pardon selectionerul) care pescari ii aveti cei mai buni sau nu va intereseaza.
si eu v-am aplaudat si feleicitat cu respect!
barbule, inca o data iti spun ca eu am fost selectioner de circumstanta si am vrut sa plecati in portugalia din partea federatiei.
ati refuzat, asta e. eu nu mai fac nicio selectie.
e clar?
Nici nu poti sa faci o selectie pentru ca nu esti ANTRENOR decat dupa ce faci scoala care dureaza doi ani.andrei vladeanu scrie:barbumarius scrie: Nu a-ti inteles. Pt. mine personal titulatura nu inseamna nimic. Respectul celor din jur si faptul ca ei ne-au aplaudat ca am fost cei mai buni din tara inseamna totul.
si eu v-am aplaudat si feleicitat cu respect!
barbule, inca o data iti spun ca eu am fost selectioner de circumstanta si am vrut sa plecati in portugalia din partea federatiei.
ati refuzat, asta e. eu nu mai fac nicio selectie.
e clar?