Sunt bulversat total. Pai ori cu AGVPS ori cu federatia... Ori a fost "infiltrat" sub acoperire?
Sunt curios, daca prin absurd, unul dintre cele doua loturi ar fi castigat "miuta" de la Corbu le faceati plangere penala?????

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
La CM merge cine vrea România, nu cine vrea CIPS. Acolo scrie România, nu AGVPSR și nici CS Ovidius. Ai prins mișcarea? Să-ți dau și temeiul de drept.pharaoh scrie:MTS poa` sa autorizeze pe cine vrea. Oricum am impresia ca astia de la MTS semneaza ca primarii tot ce le bagati sub nas. Dar la CM o sa mearga cine vrea CIPS. Si deocamdata nu e FRPS.
Batman, Batman.Stefan Popescu scrie:Foarte simplu. Condiția de selecționare trebuie să urmeze procedura din Regulamentul de practicare a pescuitului sportiv din România, aprobat de AG a federației. Nu pot fi selecționați decât sportivii legitimați de federație, iar dreptul de selecție este atributul tehnicianului stabilit de federație și aflat în relație contractuală cu aceasta, pe bază de contract de muncă. Federația are deja opțiunile făcute atât asupra lotului de sportivi legitimați cât și a staff-ului tehnic, iar mâine voi depune la MTS documentația de autorizare în vederea participării la CM din Portugalia.
Cine se mai îndoiește de faptul că federația nu este capabilă să-și facă atribuțiile, va avea o cruntă dezamăgire. Și nu mai încercați să dați vina pe Andrei Vlădeanu. Pescuitul sportiv din România are nevoie de toți cei care îl practică, în măsura în care și ei doresc acest lucru. Sunt curios cine va contesta lotul autorizat de MTS pentru a participa la acest Campionat Mondial. Cei care au câștigat Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR? Mă mir că nu ați observat acest amănunt și faptul că încasatorul taxelor de participare a fost o asociație oarecare despre care acum s-a aflat că exixtă. De ce nu a încasat AGVPSR taxele? Doar era organizator. Sau m-am înșelat eu?
Este exclus. Evidența legitimărilor este ținută de federație, iar dacă vă referiți la Clubul Lufarul, încă nu și-a trimis toate cererile de legitimare și nu cred că respectivii sunt printre ei. Dar ca să vă satisfac o curiozitate, am avut ceva sportiv printre concurenți. Ca și trei arbitri cu Certificate de absolvire ale cursurilor organizate de federație. Asta ca să nu credeți că nu știu tot ce mișcă prin pescuitul sportiv.Vali Vesa scrie:Daca o sa aveti curiozitatea sa verificati membrii lotului Tomis Ctza o sa aveti surpriza sa gasiti printer ei sportivi care fac parte dintr-un club afiliat la federatie. Sa intelegem ca federatia s-a implicat in organizarea miutei???Stefan Popescu scrie: ...organizarea nu a fost asumata de AGVPSR ci de o obscura asociatie sportiva numita Asociatia Sportiva Tomis Constanta, in conturile careia s-au virat si banii perceputi ca taxe de participare...
Se pare că nu ați înțeles. Nu eu trebuie să știu, ci cluburile și conducerea tehnică a loturilor. Oricum, o să vedeți că lotul este format din sportivi foarte buni și pe deasupra și serioși.barbumarius scrie:Batman, Batman.Stefan Popescu scrie:Foarte simplu. Condiția de selecționare trebuie să urmeze procedura din Regulamentul de practicare a pescuitului sportiv din România, aprobat de AG a federației. Nu pot fi selecționați decât sportivii legitimați de federație, iar dreptul de selecție este atributul tehnicianului stabilit de federație și aflat în relație contractuală cu aceasta, pe bază de contract de muncă. Federația are deja opțiunile făcute atât asupra lotului de sportivi legitimați cât și a staff-ului tehnic, iar mâine voi depune la MTS documentația de autorizare în vederea participării la CM din Portugalia.
Cine se mai îndoiește de faptul că federația nu este capabilă să-și facă atribuțiile, va avea o cruntă dezamăgire. Și nu mai încercați să dați vina pe Andrei Vlădeanu. Pescuitul sportiv din România are nevoie de toți cei care îl practică, în măsura în care și ei doresc acest lucru. Sunt curios cine va contesta lotul autorizat de MTS pentru a participa la acest Campionat Mondial. Cei care au câștigat Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR? Mă mir că nu ați observat acest amănunt și faptul că încasatorul taxelor de participare a fost o asociație oarecare despre care acum s-a aflat că exixtă. De ce nu a încasat AGVPSR taxele? Doar era organizator. Sau m-am înșelat eu?
De unde stiai dumneata care sunt mai buni daca nu au nici un concurs la activ? Nu am auzit de organizarea CAMPIONATULUI NATIONAL al federatiei.
daca imi permiteti, asta e cel mai stupid/idiot raspuns pe care l-am auzit/citit.Stefan Popescu scrie:Pentru că nu am timp. Răspund la chestiuni de interes general.
ROMANIAStefan Popescu scrie: ...Acolo scrie România, nu AGVPSR ...