ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Vali Vesa »

Na, ca am mai gasit un oficial al federatiei in lotul AVPS Acvila :shock:
Sunt bulversat total. Pai ori cu AGVPS ori cu federatia... Ori a fost "infiltrat" sub acoperire?

Sunt curios, daca prin absurd, unul dintre cele doua loturi ar fi castigat "miuta" de la Corbu le faceati plangere penala????? :?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

pharaoh scrie:MTS poa` sa autorizeze pe cine vrea. Oricum am impresia ca astia de la MTS semneaza ca primarii tot ce le bagati sub nas. Dar la CM o sa mearga cine vrea CIPS. Si deocamdata nu e FRPS.
La CM merge cine vrea România, nu cine vrea CIPS. Acolo scrie România, nu AGVPSR și nici CS Ovidius. Ai prins mișcarea? Să-ți dau și temeiul de drept.
Legea 69/2000
Art. 18
MTS are următoarele atribuții:
...................................
r) autorizeaza desfasurarea pe teritoriul Romaniei a campionatelor mondiale, europene si regionale si participarea reprezentativelor nationale la campionatele mondiale si europene organizate in strainatate, precum si la campionatele regionale;
HG 884/2001
ART. 20
Ministerul Tineretului şi Sportului autorizează participarea reprezentativelor naţionale la
campionatele mondiale, europene şi regionale în baza cererii scrise a federaţiei sportive
naţionale, care va cuprinde:
a) locul şi data desfăşurării acţiunii;
b) obiectivele de performanţă;
c) componenţa nominală şi calitatea oficială a fiecărui membru în delegaţie.

Cererea este deja scrisă și anexele atașate.
Aceeași cerere a fost formulată și de AGVPSR dar a fost respinsă. Asta ar trebui să știe și Vali Vesa, dar se pare că nu vrea să înțeleagă. Omenește îl înțeleg, dar eu sunt pus să apăr interesele federației, nu ale AGVPSR. Dacă dl. Vesa a înțeles să se asocieze AGVPSR, e treaba dumnealui. Dar din câte am înțeles, nici măcar această ultimă cerință a AGVPSR nu a respectat-o, adică să se afilieze la ei. Și atunci se pune întrebarea: În ce calitate a participat la această coterie? În viața asta trebuie să-ți asumi faptele pe care le faci. Dacă greșesc cu ceva, rog să fiu corectat.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Stefan Popescu scrie:Foarte simplu. Condiția de selecționare trebuie să urmeze procedura din Regulamentul de practicare a pescuitului sportiv din România, aprobat de AG a federației. Nu pot fi selecționați decât sportivii legitimați de federație, iar dreptul de selecție este atributul tehnicianului stabilit de federație și aflat în relație contractuală cu aceasta, pe bază de contract de muncă. Federația are deja opțiunile făcute atât asupra lotului de sportivi legitimați cât și a staff-ului tehnic, iar mâine voi depune la MTS documentația de autorizare în vederea participării la CM din Portugalia.
Cine se mai îndoiește de faptul că federația nu este capabilă să-și facă atribuțiile, va avea o cruntă dezamăgire. Și nu mai încercați să dați vina pe Andrei Vlădeanu. Pescuitul sportiv din România are nevoie de toți cei care îl practică, în măsura în care și ei doresc acest lucru. Sunt curios cine va contesta lotul autorizat de MTS pentru a participa la acest Campionat Mondial. Cei care au câștigat Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR? Mă mir că nu ați observat acest amănunt și faptul că încasatorul taxelor de participare a fost o asociație oarecare despre care acum s-a aflat că exixtă. De ce nu a încasat AGVPSR taxele? Doar era organizator. Sau m-am înșelat eu?
Batman, Batman.
De unde stiai dumneata care sunt mai buni daca nu au nici un concurs la activ? Nu am auzit de organizarea CAMPIONATULUI NATIONAL al federatiei.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...organizarea nu a fost asumata de AGVPSR ci de o obscura asociatie sportiva numita Asociatia Sportiva Tomis Constanta, in conturile careia s-au virat si banii perceputi ca taxe de participare...
Daca o sa aveti curiozitatea sa verificati membrii lotului Tomis Ctza o sa aveti surpriza sa gasiti printer ei sportivi care fac parte dintr-un club afiliat la federatie. Sa intelegem ca federatia s-a implicat in organizarea miutei??? :lol:
Este exclus. Evidența legitimărilor este ținută de federație, iar dacă vă referiți la Clubul Lufarul, încă nu și-a trimis toate cererile de legitimare și nu cred că respectivii sunt printre ei. Dar ca să vă satisfac o curiozitate, am avut ceva sportiv printre concurenți. Ca și trei arbitri cu Certificate de absolvire ale cursurilor organizate de federație. Asta ca să nu credeți că nu știu tot ce mișcă prin pescuitul sportiv.

Stefan Popescu
pescar de competitie

barbumarius scrie:
Stefan Popescu scrie:Foarte simplu. Condiția de selecționare trebuie să urmeze procedura din Regulamentul de practicare a pescuitului sportiv din România, aprobat de AG a federației. Nu pot fi selecționați decât sportivii legitimați de federație, iar dreptul de selecție este atributul tehnicianului stabilit de federație și aflat în relație contractuală cu aceasta, pe bază de contract de muncă. Federația are deja opțiunile făcute atât asupra lotului de sportivi legitimați cât și a staff-ului tehnic, iar mâine voi depune la MTS documentația de autorizare în vederea participării la CM din Portugalia.
Cine se mai îndoiește de faptul că federația nu este capabilă să-și facă atribuțiile, va avea o cruntă dezamăgire. Și nu mai încercați să dați vina pe Andrei Vlădeanu. Pescuitul sportiv din România are nevoie de toți cei care îl practică, în măsura în care și ei doresc acest lucru. Sunt curios cine va contesta lotul autorizat de MTS pentru a participa la acest Campionat Mondial. Cei care au câștigat Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR? Mă mir că nu ați observat acest amănunt și faptul că încasatorul taxelor de participare a fost o asociație oarecare despre care acum s-a aflat că exixtă. De ce nu a încasat AGVPSR taxele? Doar era organizator. Sau m-am înșelat eu?
Batman, Batman.
De unde stiai dumneata care sunt mai buni daca nu au nici un concurs la activ? Nu am auzit de organizarea CAMPIONATULUI NATIONAL al federatiei.
Se pare că nu ați înțeles. Nu eu trebuie să știu, ci cluburile și conducerea tehnică a loturilor. Oricum, o să vedeți că lotul este format din sportivi foarte buni și pe deasupra și serioși.
PS Ce legătură are lotul național cu Campionatul Național? Scoteți-vă din vocabular notiunea că o echipă care câștigă o competiție internă este și cea care reprezintă România la nivel internațional.
Ultima oară modificat Mie Iun 26, 2013 10:56 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

nicuB

Mesaj de nicuB »

domnule Popescu, vad ca raspundeti selectiv (folosind "limbajul de lemn") la intrebari. de ce nu raspundeti la intrebarile adresate de catre Gabriel Calin?
daca sustineti ca sunteti curat si bineintentionat, de ce nu raspundeti punctual la fiecare intrebare?

Stefan Popescu
pescar de competitie

Pentru că nu am timp. Răspund la chestiuni de interes general.

nicuB

Mesaj de nicuB »

Stefan Popescu scrie:Pentru că nu am timp. Răspund la chestiuni de interes general.
daca imi permiteti, asta e cel mai stupid/idiot raspuns pe care l-am auzit/citit.
aveti timp sa insirati pagini intregi de cuvinte fara continut dar nu aveti timp sa raspundeti la niste intrebari incomode pt dvs?
sa fim seriosi!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: ...Acolo scrie România, nu AGVPSR ...
ROMANIA
Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania
Calea Mosilor, 128
020882 - BUCURESTI - SECTOR 2 +40 21 314 3607 +40 21 313 6804 http://www.agvps.ro agvpsrom@yahoo.com

sursa
http://www.fips-ed.com/contact_eng.htm#
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Se pare că nu ați înțeles. Nu eu trebuie să știu, ci cluburile și conducerea tehnică a loturilor. Oricum, o să vedeți că lotul este format din sportivi foarte buni și pe deasupra și serioși.
PS Ce legătură are lotul național cu Campionatul Național? Scoteți-vă din vocabular notiunea că o echipă care câștigă o competiție internă este și cea care reprezintă România la nivel internațional.[/quote]

Noi asa am fost obisnuiti, la CM sa mearga cei mai buni, adica cei care castiga CN-ul. Fa dumneata selectie pe "simpatii" si o sa vezi ce bine iti va merge. :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”