Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Buna doamna Francesca , s-a pus pe bigudiuri deja . E la casca acum , se usuca la par.Cristi Y scrie:popescu : " Nu am dispărut, stați liniștiți. Dar miercuri la ora 12 mă întâlnesc cu cu președintele CIPS la Budapesta
ai dreptate !!!! cel cu care te intalnesti este CUCU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a aratat pe RAI 1 un reportaj despre cum sa dus Mantovani sa-si duca costumul la curatat pentru intalnirea de miercuri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stefan Popescu scrie:Intrucat nu pot sa postez pe topic-ul CAMPIONATUL NATIONAL DE CRAP, am sa dau aici cateva explicatii din care sa se inteleaga de ce Clubul Ovidius nu poate fi considerat campiona nationala a Romaniei si de ce nu poate reprezenta Romania la Campionatul Mondial din Portugalia.
In primul rand, campionatele nationale sunt competitii oficiale si nu pot fi organizate decat de catre federatiile sportive, pe fiecare ramura de sport. In cazul de fata, de Federatia Romana de Pescuit Sportiv, care le-a si inregistrat la OSIM, avand drept de proprietate asupra lor.
In al doilea rand, inainte de inceperea acestui asa zis campionat, am notificat in scris firma RIG Service de a nu folosi aceasta titulatura intr-o discutie privata domnul Carstocea a confirmat caracterul neoficial al acestei competitii. Asa ca domnul Vesa (care citeaza numai ce vrea din mesajele private) nu are nici un drept sa pretinda titlul de campion national pentru ca nu a participat la o competitie oficiala, ci, asacum spunea dl. Oana, la o braila, cam scumpa, intradevar.
Ce trebuie scos in evidenta este lasitatea de care da dovada AGVPSR. Acestia stiu foarte bine ca nu au nici un drept in a organiza competitiile oficiale ale statului roman si incearca sa se fofileze doar, doar sa nu li se poata imputa ceva. Si ca sa ma explic, din datele publice se poate trage foarte usor aceasta concluzie. Dupa ce RIG Service a declinat organizarea acestei competitii (botezata initial campionatul National de pescuit la Crap si devenita ulterior Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR) organizarea nu a fost asumata de AGVPSR ci de o obscura asociatie sportiva numita Asociatia Sportiva Tomis Constanta, in conturile careia s-au virat si banii perceputi ca taxe de participare. Asa ca AGVPSR nu poate fi acuzata ca a organizat ceva, ea nefiind autorizata in acest sens. Trebuie stiut (intrucat AGVPSR a tinut ascunsa aceasta informatie) ca AGVPSR asolicitat MTS autorizatia de participare la competitiile internationale din acest an, autorizatie ce a fost refuzata de catre MTS, care a iterat clar ca dreptul de a solicita autorizatie revine FRPS.
Astea fiind zise, fiecare are posibilitatea sa traga concluziile cuvenite.
PS Domnule Oana,
Sa nu credeti ca toate cluburile sunt o masa de manevra inerta. Pot sa va asigur ca una din revelatiile acestei braile a contactat federatia in vederea afilierii si cred ca va solicita si returnarea taxei de participare la aceasta mare pacaleala.