ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cucu Ionel
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Cucu Ionel »

Cristi, te inseli, n-am nicio intalnire programata miercuri! :wink: :lol: :lol:
Fir intins

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:popescu : " Nu am dispărut, stați liniștiți. Dar miercuri la ora 12 mă întâlnesc cu cu președintele CIPS la Budapesta

ai dreptate !!!! cel cu care te intalnesti este CUCU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a aratat pe RAI 1 un reportaj despre cum sa dus Mantovani sa-si duca costumul la curatat pentru intalnirea de miercuri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Buna doamna Francesca , s-a pus pe bigudiuri deja . E la casca acum , se usuca la par.
Nu se putea prezenta altfel in fata d-lui Popescu ))) Iar sa cari geanta lui Mantovanni la asa intilnire , fara manichiura , pedichiura , coafor si solar .... zau asa , nu se face .

D-l Popescu grija ca va face pe fizic )))

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Domnule presedinte,
constat inca o data ca ocoliti sa-mi raspundeti si sa-mi oferiti lamuriri asupra intrebarilor puse, oare de ce?
Revin, metodologia si criteriile de omologare a bazelor sportive, parteneriatul intre federatie si Primaria Orastie, planul urbanistic zonal.
Care au fost criteriile care au stat la baza intocmirii proiectului de la Orastie, in ceea ce priveste omologarea unei baze sportive(pista de concurs si antrenament pentru pescuitul sportiv).
ex. Lacul Snagov este omologat pentru intrecerile de canotaj si caiac. Unul dintre criterii este lungimea luciului de apa.
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Intrucat nu pot sa postez pe topic-ul CAMPIONATUL NATIONAL DE CRAP, am sa dau aici cateva explicatii din care sa se inteleaga de ce Clubul Ovidius nu poate fi considerat campiona nationala a Romaniei si de ce nu poate reprezenta Romania la Campionatul Mondial din Portugalia.
In primul rand, campionatele nationale sunt competitii oficiale si nu pot fi organizate decat de catre federatiile sportive, pe fiecare ramura de sport. In cazul de fata, de Federatia Romana de Pescuit Sportiv, care le-a si inregistrat la OSIM, avand drept de proprietate asupra lor.
In al doilea rand, inainte de inceperea acestui asa zis campionat, am notificat in scris firma RIG Service de a nu folosi aceasta titulatura intr-o discutie privata domnul Carstocea a confirmat caracterul neoficial al acestei competitii. Asa ca domnul Vesa (care citeaza numai ce vrea din mesajele private) nu are nici un drept sa pretinda titlul de campion national pentru ca nu a participat la o competitie oficiala, ci, asacum spunea dl. Oana, la o braila, cam scumpa, intradevar.
Ce trebuie scos in evidenta este lasitatea de care da dovada AGVPSR. Acestia stiu foarte bine ca nu au nici un drept in a organiza competitiile oficiale ale statului roman si incearca sa se fofileze doar, doar sa nu li se poata imputa ceva. Si ca sa ma explic, din datele publice se poate trage foarte usor aceasta concluzie. Dupa ce RIG Service a declinat organizarea acestei competitii (botezata initial campionatul National de pescuit la Crap si devenita ulterior Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR) organizarea nu a fost asumata de AGVPSR ci de o obscura asociatie sportiva numita Asociatia Sportiva Tomis Constanta, in conturile careia s-au virat si banii perceputi ca taxe de participare. Asa ca AGVPSR nu poate fi acuzata ca a organizat ceva, ea nefiind autorizata in acest sens. Trebuie stiut (intrucat AGVPSR a tinut ascunsa aceasta informatie) ca AGVPSR asolicitat MTS autorizatia de participare la competitiile internationale din acest an, autorizatie ce a fost refuzata de catre MTS, care a iterat clar ca dreptul de a solicita autorizatie revine FRPS.
Astea fiind zise, fiecare are posibilitatea sa traga concluziile cuvenite.
PS Domnule Oana,
Sa nu credeti ca toate cluburile sunt o masa de manevra inerta. Pot sa va asigur ca una din revelatiile acestei braile a contactat federatia in vederea afilierii si cred ca va solicita si returnarea taxei de participare la aceasta mare pacaleala.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Stai linstit ca nu te mai crede nimeni :wink: .

Stefan Popescu scrie:Intrucat nu pot sa postez pe topic-ul CAMPIONATUL NATIONAL DE CRAP, am sa dau aici cateva explicatii din care sa se inteleaga de ce Clubul Ovidius nu poate fi considerat campiona nationala a Romaniei si de ce nu poate reprezenta Romania la Campionatul Mondial din Portugalia.
In primul rand, campionatele nationale sunt competitii oficiale si nu pot fi organizate decat de catre federatiile sportive, pe fiecare ramura de sport. In cazul de fata, de Federatia Romana de Pescuit Sportiv, care le-a si inregistrat la OSIM, avand drept de proprietate asupra lor.
In al doilea rand, inainte de inceperea acestui asa zis campionat, am notificat in scris firma RIG Service de a nu folosi aceasta titulatura intr-o discutie privata domnul Carstocea a confirmat caracterul neoficial al acestei competitii. Asa ca domnul Vesa (care citeaza numai ce vrea din mesajele private) nu are nici un drept sa pretinda titlul de campion national pentru ca nu a participat la o competitie oficiala, ci, asacum spunea dl. Oana, la o braila, cam scumpa, intradevar.
Ce trebuie scos in evidenta este lasitatea de care da dovada AGVPSR. Acestia stiu foarte bine ca nu au nici un drept in a organiza competitiile oficiale ale statului roman si incearca sa se fofileze doar, doar sa nu li se poata imputa ceva. Si ca sa ma explic, din datele publice se poate trage foarte usor aceasta concluzie. Dupa ce RIG Service a declinat organizarea acestei competitii (botezata initial campionatul National de pescuit la Crap si devenita ulterior Campionatul de pescuit sportiv al AGVPSR) organizarea nu a fost asumata de AGVPSR ci de o obscura asociatie sportiva numita Asociatia Sportiva Tomis Constanta, in conturile careia s-au virat si banii perceputi ca taxe de participare. Asa ca AGVPSR nu poate fi acuzata ca a organizat ceva, ea nefiind autorizata in acest sens. Trebuie stiut (intrucat AGVPSR a tinut ascunsa aceasta informatie) ca AGVPSR asolicitat MTS autorizatia de participare la competitiile internationale din acest an, autorizatie ce a fost refuzata de catre MTS, care a iterat clar ca dreptul de a solicita autorizatie revine FRPS.
Astea fiind zise, fiecare are posibilitatea sa traga concluziile cuvenite.
PS Domnule Oana,
Sa nu credeti ca toate cluburile sunt o masa de manevra inerta. Pot sa va asigur ca una din revelatiile acestei braile a contactat federatia in vederea afilierii si cred ca va solicita si returnarea taxei de participare la aceasta mare pacaleala.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Nici nu mi-am propus acest lucru.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Bai nene, de ce dracu` nu ai organizat tu un Campionat National anu` asta? Ce federatie e aia care nu are nici o competitie organizata? Cum poate CIPS sa afilieze o organizatie care nu are un istoric competitional?
Marius Sârbu

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

Se poate participa, ca reprezentant al Romaniei la orice intrecere/desfasurare/activitate sportiva fara a fi membru al unei anumite Federatii (fie ea chiar si recunoscuta de Minister) atat timp cat am acceptul Organizatorului (si viceversa e valabila).
Situatia ar fi f simpla daca anumite persoane ar cere oficial parerea Organizatorului (cel putin pentru acest an), si ar face public raspunsul. :wink:
"X13"

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Daca pescarii astia nu s-ar intrece pe la "Braile" cum le spui dumneata de unde ai afla de ei ca sa ii poti selectiona in marea colectivizare?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”