Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
andrei vladeanu scrie:@tataie
in virtutea aceleiasi democratii de care pomenesti eu am voie sa-mi doresc alt sistem competitional decat cel agvps? da sau nu.
ma apuc de treaba. ma duc sa pun cortu' la universitateCristi Y scrie:andrei vladeanu scrie:@tataie
in virtutea aceleiasi democratii de care pomenesti eu am voie sa-mi doresc alt sistem competitional decat cel agvps? da sau nu.
da , dar fa-l ca nu exista ...
inca o data.Cristi Y scrie:nu-ti convine titulatura AGVPS ?? sau cei care fac parte din structura de conducere a AGVPS ??
andrei vladeanu scrie:
ma apuc de treaba. ma duc sa pun cortu' la universitate
si inca cevaandrei vladeanu scrie:inca o data.Cristi Y scrie:nu-ti convine titulatura AGVPS ?? sau cei care fac parte din structura de conducere a AGVPS ??
nu-mi convine sa platesc 1100 euro pentru 72 de ore de pescuit la corbu, iar daca lotul se califica sa nu aiba absolut niciun sprijin.
daca tot te duci i-a intreaba-l pe mitica bontas pe vremea-n care juca handbal se ducea pe banii lui cu echipa nationala la mondiale?Cristi Y scrie:asa da , eu ma duc sa-i schimb HI-S-ul lui Mitica Bontas care la rupt asa ca las revolutia vreo 2 ore