ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
iohann
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de iohann »

body scrie:Problema lur va spun eu care e daca pana la sfarsitul anului nu au activitate sportiva ii dizolva!

Vladeanu suna lumea acum gen in suna pa Baboieru noi oricum plecam la Modiale cu Rudeanu si Maimutoiu hai si tu

si uite asa imbarliga lumea sa stranga pescari cu trofee si activitate sportiva de competitie ca federatia nu are pescari sa poata sa prezinte raport la MTS

o a zica ca Best 5 e antrenament oficial si vreo cateva echipe de pe acolo sunt ale federatiei

Sunt disperati hahhahhaha

nu cred ca nume mari din pescuit, sunt in stare sa faca o asemenea isprava!
e ca si cum ar fi castigat green lake sa zicem, iar eu sa am posibilitatea sa merg in locul lor, pe meritele lor!!!
NICIODATA!!!TREBUIE SA FI UN JEG SI-UN GUNOI PE CALE DE DISPARITIE.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

iohann scrie:
body scrie:Problema lur va spun eu care e daca pana la sfarsitul anului nu au activitate sportiva ii dizolva!

Vladeanu suna lumea acum gen in suna pa Baboieru noi oricum plecam la Modiale cu Rudeanu si Maimutoiu hai si tu

si uite asa imbarliga lumea sa stranga pescari cu trofee si activitate sportiva de competitie ca federatia nu are pescari sa poata sa prezinte raport la MTS

o a zica ca Best 5 e antrenament oficial si vreo cateva echipe de pe acolo sunt ale federatiei

e ca si cum ar fi castigat green lake sa zicem, iar eu sa am posibilitatea sa merg in locul lor, pe meritele lor!!!

O SA VEZI CE SURPRIZE O SA AI IOHANE!

Si ieri in emisiune Rudeanu zice ca e pe lista si ca s-a vorbit cu Maimutzoiu care vrea sa adere la Federatie!

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Asteptam dezmintiri ca sa vedem ce cardeala mai foloseste Vladeanu!

RB

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@ tataie (cristi y)

depasind limbajul care te caracterizeaza si prin care probabil ai senzatia ca-ti sustii mai barbateste afirmatiile, imi ridici niste mingi la fileu si am sa-ti raspund. poate mai citeste si altcineva.

spui ca in ultima vreme ai stat departe de fenomen. ori asta e explicatia pentru care faci unele afirmatii, ori - mai grav - esti victima unor imbarligaturi telefonice

Cristi Y scrie: de ce trebuie sa fi TU cel care sa hotarasca soarta pecuitului competitional ?? , de ce trebuie sa fi TU cel care sa contrazica vointa pecarilor de atatia ani de zile ??, de ce TU ai intotdeauna argumente si intotdeauna dreptate ??, de ce majoritatea au ceva PERSONAL cu tine ???? de ce nu exista posibilitatea ca si altii sa aiba dreptul la opinie fara ca aceea opinie sa nu fie ajustata dupa placul tau ??
nu vreau sa hotarasc nimic si nici sa contrazic vreo vointa. am argumente dar nu sustin ca am intotdeauna dreptate. nici nu am afirmat vreodata ca ar avea majoritatea ceva cu mine. oricine are dreptul la opinie. se pare ca - din punctul tau de vedere - nu si eu. probabil pentru ca sunt euglena.

Cristi Y scrie:pentru ca lipsa ta de scrupule l-a facut pe popescu sa tinteasca la tine cu sanse de izbanda fara dubii , pentru ca cine in sistemul asta este mai avid dupa functii ???
daca eram atat de avid dupa functii si tip nevertebrata, in sedinta in care selaru a anuntat ca rig service face mondialul la corbu si nu apcr la sarulesti, si in care am fost reconfirmat in plen in functia de sef al subcomisiei crap la agvps, nu-mi dadeam demisia si ma tineam bine de scaun.
Cristi Y scrie: i-mi propui mie sa ma implic in sistem cu ironia-ti specifica , pai cand am fost eu vreodata interesat de asa ceva ?? iar in Anglia nu vin din cand in cand , asa cum ajungi tu pe acasa , traiesc aici o viata decenta si conduc o afacere care infloreste pe zi ce trece
nu a fost nicio ironie, ci o invitatie de incerca si ceva constructiv daca tot faci o asemenea risipa de energie.
Cristi Y scrie: ai pus pozele de mai sus cu LV si cu mine la sensibilizare :oops: :oops: :oops: :oops: , peste trei saptamani face un an de cand a murit , i-l rasucesti in groapa , asta de parca te-ar interesa :oops: :oops: :oops: :oops:
nu am incercat nicio sensibilizare cu tine, esti si un suflet coarda de vioara....
ci doar am vrut sa stie lumea istoria campionatelor nationale pe scurt. s-a intamplat ca in revista sa bag o poza cu tine si lv (D-zeu sa-l odihneasca). orticum revista e machetata acum 3 saptamani.

Cristi Y scrie: cat a trait LV si a adus sponsorizari era bun AGVPS-ul ????? ca nu imi aduc aminte sa fi primit bani de la ei nici atunci ,sau este un razboi PERSONAL al tau cu Orhei
agvps-ul nu stiu cum era pe vremea aia pentru ca il lasa pe lv, iar apoi pe noi apcr, sa ne ocupam.
existau sponsori, evenimente si parteneri care aduceau fonduri la cn si echipa nationala.
orhei mi-a facut foarte multe memorii in care reclama ca cn-ul trebuie sa fie fara taxa, iar sponsorii sa sustina lotul national. a venit el la connducere si unde e taxa zero si unde sunt sponsorii???
Cristi Y scrie:anul trecut ai incercat sa le strici joaca celor care au inceput proiectul Corbu cu alternativa Sarulesti , nu sa legat , cea mai mare lovitura in orgoliu , tu care anii trecuti inventai imediat un scenariu gen AVP sa imbarligi masele ai fost dat la o parte , MARELE VLADEANU NEBAGAT IN SEAMA la cel mai mare eveniment crapist al anului la care Romania iese si campioana mondiala , asta in timp ce Dumnezeul carpfishingului organizeaza un simulacru de campionat pe Sarulesti .
eee, aici esti intr-o grava eroare.
anul trecut proiectul corbu a venit peste sarulesti si nu invers. o stie toata lumea.
dupa ce impreuna cu lv in ani de zile l-am convins pe bentu sa aplice pentru organizare, desigur ca decizia agvps a fost una frustranta pentru noi (lv-ul inca mai traia si pomeneste pe larg despre asta in ultimul lui interviu, pe care probabil nu l-ai citit)
am fost invitat sa ma alatur cu apcr-ul la organizare. nevertebrata, euglena, a refuzat.
am preferat sa stau deoparte, nu am fost dat la o parte.
Cristi Y scrie:si mai ai tupeul sa sustii ca sunt "anumite personaje" care i-si exprima rafuieli personale cu tine ... , personale sunt interesele tale meschine pentru care esti in stare sa-ti vinzi si sufletul
interesul meu meschin in acest moment este sa sustin cu toate puterile un grup de tineri care isi doresc sa faca competitie de crap.
nu-mi convine actualul sistem, vreau competitie bine organizata, regelementata si finantata.
Cristi Y scrie: oare in atatia ani petrecuti impreuna toti cei care te-au contrazis si a caror afirmatii si eu le-am contestat sustinandu-te erau nebuni ???????
eu cred ca sunt si cativa nebuni, dar nu pot s-o demonstrez.
Cristi Y scrie: dute cu popescu si faceti federatii , va potriviti si v-ati gasit asa cum se gasesc picaturile de mercur (substante foarte toxice) pe un plan drept , sunteti foarte oficiali impreuna
nu ma duc cu nimeni. mi-ar placea insa sa functioneze o federatie de pescuit. in care sa fiu si eu implicat la un club, sau - de ce nu? - intr-o functie la care constitutia imi da voie prin dreptul la munca.

ma scuzati pentru postarea lunga.
The One Team

Liviu Mihai

Mesaj de Liviu Mihai »

Oare englezii, africanii sau restul participantilor la CM fac vizite mediale? Ce se intampla daca sunt prins ca fumez, beau cafea sau energizant in stand? :-)
Campion national 2010
http://www.planetcarp.ro

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

body scrie:
iohann scrie:

O SA VEZI CE SURPRIZE O SA AI IOHANE!

Si ieri in emisiune Rudeanu zice ca e pe lista si ca s-a vorbit cu Maimutzoiu care vrea sa adere la Federatie!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

body scrie:Asteptam dezmintiri ca sa vedem ce cardeala mai foloseste Vladeanu!

RB

sunt sanse mari sa nu primesti nici o dezmintire Radule , sunt oameni care pentru a-si atinge scopurile renunta la orice principii asa ca te poti astepta de la orice

sunt si eu tare curios cine vor fi lipitorile care pot calca in picioare munca si rezultatul clubului Ovidius

oricum labarul sef , NEA FANE cum i-i spune aghiotantul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a dat iar cu mucii in fasole ca acum 2 zile anunta pompos ca posteaza lotul ... un buboi imputit si mincinos

abia acum se lucreaza telefonic de catre NEA PITZI cu promisiuni , imbarligaturi si convingeri

cunostem stilul :roll: :roll: :roll: , in trecut cand eram imbarligat telefonic sa ma dau la diverse personaje care incomodeaza nu mai deranja " stilul care ma caracterizeaza " :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

Liviu Mihai scrie:Oare englezii, africanii sau restul participantilor la CM fac vizite mediale? Ce se intampla daca sunt prins ca fumez, beau cafea sau energizant in stand? :-)
cum ce se intampla, eliminat pe viata din sport,accesul interzis pe toate baltile din lume si o stea pusa in piept la vedere pentru a le permite celorlalti pescari sa te recunoasca si sa se fereasca de tine, ca nu cumva sa le oferi un red bull din greseala :lol: :lol:
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Pai iti dai seama Tataie ca Popescu nu poate sa propuna o lista de fantome la MTS sa mearga la mondiale avea nevoie de Vladeanu sa corupa pescari cu palmares!

Si al nostru Vladeanu cum sare el sa fie corect si drept ca un stejar!

RB

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Ai vazut si Sorinache Rudeanu ce repede s-a afiliat si mie imi spunea la Sulimanu la concurs dupa ce se certase cu Carping ca pe 1000 de euro pescuieste in orice lot la Corbu ba mai mult daca nu iese in primii 5 pe sector da si banii inapoi zici ca e Getzem nada minune!

RB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”