@ AV
vis a vis de postarea in care ma inviti sa ma implic in federatie
sa-ti raspund pescareste ... ma f...t in ramura , legile si statutele voastre ...si in voi totodata , o adunatura de nevertebrate , niste euglene fara caracter , singurul care are ceva in cap este popescu doar ca ceea ce are se numeste venin , voi restul sunteti doar niste frunze uscate care fluturati in siajul diabolismului lui
de ce trebuie sa fi TU cel care sa hotarasca soarta pecuitului competitional ?? , de ce trebuie sa fi TU cel care sa contrazica vointa pecarilor de atatia ani de zile ??, de ce TU ai intotdeauna argumente si intotdeauna dreptate ??, de ce majoritatea au ceva PERSONAL cu tine ???? de ce nu exista posibilitatea ca si altii sa aiba dreptul la opinie fara ca aceea opinie sa nu fie ajustata dupa placul tau ??
vrei raspunsul ?????
pentru ca lipsa ta de scrupule l-a facut pe popescu sa tinteasca la tine cu sanse de izbanda fara dubii , pentru ca cine in sistemul asta este mai avid dupa functii ???
i-mi propui mie sa ma implic in sistem cu ironia-ti specifica , pai cand am fost eu vreodata interesat de asa ceva ?? iar in Anglia nu vin din cand in cand , asa cum ajungi tu pe acasa , traiesc aici o viata decenta si conduc o afacere care infloreste pe zi ce trece
ai pus pozele de mai sus cu LV si cu mine la sensibilizare

, peste trei saptamani face un an de cand a murit , i-l rasucesti in groapa , asta de parca te-ar interesa
am reusit sa urmaresc 5 minute din reportajul pus pe net in care tu cu aroganta si vehementa specifica incerci sa-ti argumentezi pozitia de prostituata prinsa in fapt , urmareste-l si tu sa-l vezi pe popescu cum te priveste ca pe un coker care a invata sa stea in doua picioare si sa dea din coada ... patetic
cat a trait LV si a adus sponsorizari era bun AGVPS-ul ????? ca nu imi aduc aminte sa fi primit bani de la ei nici atunci ,sau este un razboi PERSONAL al tau cu Orhei
anul trecut ai incercat sa le strici joaca celor care au inceput proiectul Corbu cu alternativa Sarulesti , nu sa legat , cea mai mare lovitura in orgoliu , tu care anii trecuti inventai imediat un scenariu gen AVP sa imbarligi masele ai fost dat la o parte , MARELE VLADEANU NEBAGAT IN SEAMA la cel mai mare eveniment crapist al anului la care Romania iese si campioana mondiala , asta in timp ce Dumnezeul carpfishingului organizeaza un simulacru de campionat pe Sarulesti .
si mai ai tupeul sa sustii ca sunt "anumite personaje" care i-si exprima rafuieli personale cu tine ... , personale sunt interesele tale meschine pentru care esti in stare sa-ti vinzi si sufletul
oare in atatia ani petrecuti impreuna toti cei care te-au contrazis si a caror afirmatii si eu le-am contestat sustinandu-te erau nebuni ???????
dute cu popescu si faceti federatii , va potriviti si v-ati gasit asa cum se gasesc picaturile de mercur (substante foarte toxice) pe un plan drept , sunteti foarte oficiali impreuna
tu si cu NEA FANE cum i-l alinti