ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de miyagi »

AV-ule te-a cuprins neurotoxxinaaaaa!!!!!!!!! Baga-ti un antiviperin in vene ca ce-a fost la gura lumii cand cu Nea Cornel, da` ce-o fi in sufletu` ei, sa nu te vada IUDAAAAA!!!!!!!!!!.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci, iti vei vinde prietenii, amicii, cunostintele pentru un vis desart. Singura motivatie a lu` cacatu` asta sunt datoriile care trebuiesc returnate. O sa si le plateasca cu mana ta?! Din "sudoarea" tovarasilor tai?!
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ AV

vis a vis de postarea in care ma inviti sa ma implic in federatie :oops: :oops: :oops: :oops:

sa-ti raspund pescareste ... ma f...t in ramura , legile si statutele voastre ...si in voi totodata , o adunatura de nevertebrate , niste euglene fara caracter , singurul care are ceva in cap este popescu doar ca ceea ce are se numeste venin , voi restul sunteti doar niste frunze uscate care fluturati in siajul diabolismului lui

de ce trebuie sa fi TU cel care sa hotarasca soarta pecuitului competitional ?? , de ce trebuie sa fi TU cel care sa contrazica vointa pecarilor de atatia ani de zile ??, de ce TU ai intotdeauna argumente si intotdeauna dreptate ??, de ce majoritatea au ceva PERSONAL cu tine ???? de ce nu exista posibilitatea ca si altii sa aiba dreptul la opinie fara ca aceea opinie sa nu fie ajustata dupa placul tau ??

vrei raspunsul ?????

pentru ca lipsa ta de scrupule l-a facut pe popescu sa tinteasca la tine cu sanse de izbanda fara dubii , pentru ca cine in sistemul asta este mai avid dupa functii ???

i-mi propui mie sa ma implic in sistem cu ironia-ti specifica , pai cand am fost eu vreodata interesat de asa ceva ?? iar in Anglia nu vin din cand in cand , asa cum ajungi tu pe acasa , traiesc aici o viata decenta si conduc o afacere care infloreste pe zi ce trece

ai pus pozele de mai sus cu LV si cu mine la sensibilizare :oops: :oops: :oops: :oops: , peste trei saptamani face un an de cand a murit , i-l rasucesti in groapa , asta de parca te-ar interesa :oops: :oops: :oops: :oops:

am reusit sa urmaresc 5 minute din reportajul pus pe net in care tu cu aroganta si vehementa specifica incerci sa-ti argumentezi pozitia de prostituata prinsa in fapt , urmareste-l si tu sa-l vezi pe popescu cum te priveste ca pe un coker care a invata sa stea in doua picioare si sa dea din coada ... patetic

cat a trait LV si a adus sponsorizari era bun AGVPS-ul ????? ca nu imi aduc aminte sa fi primit bani de la ei nici atunci ,sau este un razboi PERSONAL al tau cu Orhei

anul trecut ai incercat sa le strici joaca celor care au inceput proiectul Corbu cu alternativa Sarulesti , nu sa legat , cea mai mare lovitura in orgoliu , tu care anii trecuti inventai imediat un scenariu gen AVP sa imbarligi masele ai fost dat la o parte , MARELE VLADEANU NEBAGAT IN SEAMA la cel mai mare eveniment crapist al anului la care Romania iese si campioana mondiala , asta in timp ce Dumnezeul carpfishingului organizeaza un simulacru de campionat pe Sarulesti .

si mai ai tupeul sa sustii ca sunt "anumite personaje" care i-si exprima rafuieli personale cu tine ... , personale sunt interesele tale meschine pentru care esti in stare sa-ti vinzi si sufletul

oare in atatia ani petrecuti impreuna toti cei care te-au contrazis si a caror afirmatii si eu le-am contestat sustinandu-te erau nebuni ???????

dute cu popescu si faceti federatii , va potriviti si v-ati gasit asa cum se gasesc picaturile de mercur (substante foarte toxice) pe un plan drept , sunteti foarte oficiali impreuna

tu si cu NEA FANE cum i-l alinti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Big like!!!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

body scrie:Nefiind sport national CIPS nu este obligat de nici o lege din lume sa nu continue parteneriatul cu AGVPS si nu il intereseaza MTS sau FRPS in 2013 la anul mai vorbim santajul si bluful asta nu poate continua la nesfarsit lasati Ovidius in pace sa isi faca finantarea pt CM!

Radu Badica
Domnule Radu Badica.
Va recomand sa faceti ce ati facut si pana acum si lasati supozitiile. Auzi, pescuitul sportiv, care dupa studiile de piata are cam 1 milion de practicanti nu este sport national. Existand peste 100 de cluburi cu sectii de pescuit sportiv si o federatie nationala, constituita conform legii.
Si apropo de Clubul Ovidius care umbla dupa finantare. Le recomand sa nu-si mai iroseasca timpul. Risca sa se faca de ras in fata celor care le vor da bani, daca asta se va intampla cumva. Ii anunt ca luni voi solicita, atat Judecatoriei Constanta cat si Judecatoriei sect. 2 Bucuresti ordine de restrictie privind deplasarea lotului Ovidius la CM din Portugalia si a AGVPSR de a inscrie echipe la competitiile oficiale internationale.
Nu cred ca-mi poate imputa cineva ceva, atata timp cat apar interesele FRPS, singuta autorizata sa selectioneze, sa pregateasca si sa trimita loturi sportive la competitii internationale.
Si mai precizez un lucru; federatia isi alege pe cine vrea sa faca parte din personalul angajat. Nu are nici o obligatie fata de nimeni. Si nici nu tine cont de lamentarile dupa forumuri. Nici de umorile personale ale cuiva. Cine vrea sa faca treaba, este binevenit. Cine nu, poate sa boceasca pe forumuri.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nu ti-e rusine bai vagabond batran si escroc sa vorbesti de corectitudine si de cluburi sportive ???

hai sa va citez cateva din cluburile fondatoare a federatiei cu miros de fecale a limbricului :

1. ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV CETATE ALBA IULIA

2. ASOCIAȚIA CLUBUL SPORIV RENAȘTEREA BUCURESTI( aici este club "sporiv" conform siteului federal , probabil compus din spori , ca sportivi mai la gara ) :lol: :lol: :lol:

5. ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV PARAPESCAR BUCURESTI

as putea sa mai completez eu alte cateva nume din aceeasi categorie :

A C S REINVIEREA

A C S BELLU

A C S GHENCEA CIVIL

A C S SFANTA VINERI

cluburi care au membrii sportivi la fel de reali si palpabili ca cei din fantomele fondatoare ale minciunii tale federale
Stefan Popescu scrie:Si mai precizez un lucru; federatia isi alege pe cine vrea sa faca parte din personalul angajat
principiul fundamental al comunismului

a mai fost un oltean din Scornicesti care la fel ca tine sa impus in fata poporului prin lozinci comuniste , inconjurat de lingai , functionand dupa principiul " cu mine sau la puscarie " dar care a sfarsit impuscat de zidurile Targovistei

cam semeni cu el :!: :!: :!: :!: si fizic si moral

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Poți sa ceri câte ordine de restricție vrei, ai uitat un lucru nu suntem angajații tai. Mama ce te doare asta. Legat de plansul pe forum vad doar o singura persoana - aia care a deschis topicul.

PS am câștigat campionatul AGVPS(poți retine ca nu mă interesează titlul) si vom merge in Portugalia 10 pescari care vom reprezenta AGVPS-up pt. ca ei sunt invitați acolo. Printre picaturi o sa ne facem timp sa îți facem reclama "buna" la Cips in așa fel sa nu ajungi niciodată sa te bagi in seama cu ei.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Umbla o vorba prin targ,ca postul de selectioner ar fi fost oferit in schimbul
promisiunii ajutorului unei persoane cu fisa de post pe la MTS. :shock: :shock:
personal nu cred,mai ales ca persoana, cica ar face parte din anturajul selectionerului.
D-nul Ministru o fi informat despre asemenea practici? :roll: :roll:
Ovidius Constanta

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Dan Badarcea scrie:D-nul Ministru o fi informat despre asemenea practici?

Dane iti promit ca atunci cand vin ( 25 iulie ) o sa ma vad cu dl Banicioiu si macar ca nota informativa o sa-i povestesc despre porcaria asta , ne cunoastem f bine avnd si un prieten comun , tu stii despre cine vorbesc :wink: :wink:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cristi Y scrie:
Dan Badarcea scrie:D-nul Ministru o fi informat despre asemenea practici?

Dane iti promit ca atunci cand vin ( 25 iulie ) o sa ma vad cu dl Banicioiu si macar ca nota informativa o sa-i povestesc despre porcaria asta , ne cunoastem f bine avnd si un prieten comun , tu stii despre cine vorbesc :wink: :wink:
Pana la sfarsitul lui iulie Lachita de Alba daca nu face implozie macar ca se trage la fata ca tapul la coaie si tot nu ramane asa. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”