ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
pharaoh
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de pharaoh »

Cristi Y scrie:intr-adevar izolat , Raduta Robert a asigurat la concursuri mascati si jandarmi , iar V Oana asistenta medicala , catering si masa festiva
Nu e chiar izolat. La toate Cupele Rig din ultimii ani, pe balta a fost prezenta si o echipa medicala. Am beneficiat personal.
Marius Sârbu

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabi1 scrie:Bai nebunule, sigur ca orice om trebuie sa-si faca analize periodic, nu asimila tu o echipa de trei pescari care-si impart munca/sarcinile cu un atlet, halterofil, fotbalist sau canotor acolo situatia se schimba. Am ajuns la ambulante si supravegherea concursurilor cu sateliti NASA, in rest avem de toate.MARS LA COTET!!
Din ce stiu , ca varste , exista muti pescari buni si foarte buni trecuri de 40-50 ani . Cum s-a gandit dl Popescu sa le dea o sansa si lor . Se fac si concursuri gen Old - Boys ? Pina la ce varsta esti eligibil la un concurs de seniori si nu treci la demonstrative - in afara concursului ? ( genul ala de le face Nastase la Romanian Open Tenis ! )
Parca vad ca un Tatae , Vladeanu , Oana , eu , Vali Vesa , Sandu Calina , Cezar Bibu , Cornel Iacob, samd , ne vom putea intrece numai pe linga vreo balta mica in afara concursului oficial , cu cite 1 ambulanta la fiecare stand , cu butelia de oxigen linga scaun , numai ca sa nu ii lesinam lui Popescu in poarta .. :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Liviu Mihai scrie:
Val scrie:
Liviu Mihai scrie:Oare englezii, africanii sau restul participantilor la CM fac vizite mediale? Ce se intampla daca sunt prins ca fumez, beau cafea sau energizant in stand? :-)
Liviule , o sa razi dar la CM din Italia 2011 , s-a facut control antidoping . Nu la echipa noastra , au fost alesi 3 pescari din toate loturile . Numai eu stiu cat m-am rugat de ai nostri sa lase dracu Red Bull-ul deoparte macar in ultima noapte . Cred ca anul trecut in Romania s-a renuntat la prostia asta .
Foarte tare, uite asa de la o discutie mai afli cate una alta, risti sa fi dat afara din competitie pentru un Red Bull. Eu nu tin minte sa fi citit pe undeva de asa ceva.
Pai nici nu aveai unde sa o citesti . Eu am aflat-o de la Guido , capitanul Italiei care mi-a recomandat din prietenie , sa nu mai foloseasca pescarii Red Bull sau alte energizante in ultima noapte , pentru ca se vor face controale antidoping la 3 pescari prin tragere la sorti . Daca nu am cazut noi in joaca , sincer habar nu am daca s-au si facut ... Repet Italia 2011 . Poate altii stiu daca prostia asta s-a facut si anul trecut in Romania .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Val scrie:
gabi1 scrie:Bai nebunule, sigur ca orice om trebuie sa-si faca analize periodic, nu asimila tu o echipa de trei pescari care-si impart munca/sarcinile cu un atlet, halterofil, fotbalist sau canotor acolo situatia se schimba. Am ajuns la ambulante si supravegherea concursurilor cu sateliti NASA, in rest avem de toate.MARS LA COTET!!
Din ce stiu , ca varste , exista muti pescari buni si foarte buni trecuri de 40-50 ani . Cum s-a gandit dl Popescu sa le dea o sansa si lor . Se fac si concursuri gen Old - Boys ? Pina la ce varsta esti eligibil la un concurs de seniori si nu treci la demonstrative - in afara concursului ? ( genul ala de le face Nastase la Romanian Open Tenis ! )
Parca vad ca un Tatae , Vladeanu , Oana , eu , Vali Vesa , Sandu Calina , Cezar Bibu , Cornel Iacob, samd , ne vom putea intrece numai pe linga vreo balta mica in afara concursului oficial , cu cite 1 ambulanta la fiecare stand , cu butelia de oxigen linga scaun , numai ca sa nu ii lesinam lui Popescu in poarta .. :lol: :lol:
Da.....treaba e serioasa, nu il duce capul pe nepotu lu' Maria Tereza la d'astea, in schimb chestia cu butelia de oxigen e optionala asa ca personal as prefera un alt gen de butelie. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Aia care o vrei tu Gabi , rece , alba , seaca , ieftina si multa - e doping !!!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Val scrie:Aia care o vrei tu Gabi , rece , alba , seaca , ieftina si multa - e doping !!!
Val, stii bine ca ieftin si bun nu exista, poate doar la popescu, lui cu siguranta-i place plescareala.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:@ digital

asa este dar singurul care a aplicat asta este cel mai contestat personaj de-a lungul timpului de catre NEA PITZI

pana una-alta vad ca ma tot contesti tu pe mine.

spui ca ma cred D-zeu, buricul pamantului. de ce te deranjeaza asa de tare treaba asta daca afirmi ca te-ai retras si nu te mai intereseaza competitia de crap?

mai mult, ma jignesti. eu am spus vreo vorba urata despre tine?
The One Team

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Stefan Popescu scrie:
Dan Badarcea scrie:schimbul
personal nu cred,mai ales ca persoana, cica ar face parte din anturajul selectionerului.
Vazand cum va lamentati, am impresia ca faceti parte dintr-un club al alcoolicilor anonimi. Toate drepturile sale, federatia le-a obtinut prin instanta, intr-o tara in care legea recunoaste si garanteaza constituirea structurilor sportive. Asa ca cu pilele las-o mai usor.
fanica,mai usor cu alcoolicii astia,ca te intalnesti cu ei pe undeva si o sa trebuiasca sa le inhalezi aburii. Nu de alta,dar am aflat cat ai patimit incercand sa te lasi :D
PS Domnul ministru stie tot despre FRPS. Miercuri am avut si o audienta cu consilierul personal al dumnealui referitor la strategia de dezvoltare a pescuitului sportiv din Romania.
L-ati informat pe dl consilier ca niste nebuni de la CIPS-FIPS nu vor sa va inscrie in campionatul organizat de ei? :lol: :lol: :lol:
Desteptarea, prieteni! La CM merge reprezentativa Romaniei, nu a AGVPSR!
Da, AGVPSR ROMANIA :wink:
Ovidius Constanta

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:

asa este dar singurul care a aplicat asta este cel mai contestat personaj de-a lungul timpului de catre NEA PITZI

spui ca ma cred D-zeu, buricul pamantului. de ce te deranjeaza asa de tare treaba asta daca afirmi ca te-ai retras si nu te mai intereseaza competitia de crap?

nu ai ce sa spui , eu am plecat intr-o barca si am stat in ea 8 ani fara sa calc pe alaturi , inafara de Vladut si de tine sunt singurul care am mers cu Senzor de cand era in facere in biroul de 2mp din crangasi si pana sa dizolvat ..
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:

nu ai ce sa spui , eu am plecat intr-o barca si am stat in ea 8 ani fara sa calc pe alaturi , inafara de Vladut si de tine sunt singurul care am mers cu Senzor de cand era in facere in biroul de 2mp din crangasi si pana sa dizolvat ..
Bravo! Stima!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”