Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Da. Fiecare raspunde de faptele sale. V-am avertizat ca se incalca legea si nu v-a interesat. De ce te ingrijorezi daca tu crezi ca nu au comis nici o infractiune? Vad ca nu pricepeti decat de corbaci.bogdanpesc scrie:acum sunt si juniorii la CM... sunt curios ...si lor o sa le faca plangere penala...personalizata..?
nu stiu ce ma face sa cred ca bumerangul inventat de stramosii africani ,o sa functioneze de data asta!
pentru iubitorii de statistici lucrurile au stat putintel altfel.Cristi Y scrie:andrei vladeanu scrie:Cristi Y scrie:@ digital
asa este dar singurul care a aplicat asta este cel mai contestat personaj de-a lungul timpului de catre NEA PITZI
pana una-alta vad ca ma tot contesti tu pe mine.
spui ca ma cred D-zeu, buricul pamantului. de ce te deranjeaza asa de tare treaba asta daca afirmi ca te-ai retras si nu te mai intereseaza competitia de crap?
mai mult, ma jignesti. eu am spus vreo vorba urata despre tine?
nu ai ce sa spui , eu am plecat intr-o barca si am stat in ea 8 ani fara sa calc pe alaturi , inafara de Vladut si de tine sunt singurul care am mers cu Senzor de cand era in facere in biroul de 2mp din crangasi si pana sa dizolvat ..
bogdanpesc scrie:M-am tot abtinut sa spun ceva si acum cred ca e momentul
dl Popescu...daca ii pot spune asa ....a considerat ca e foarte benefic pentru EL si federatia lui personala ca acum 50 de zile sa ameninte cu DNA ,Garda financiara si alte institutii coercitive pe principalul sponsor al echipei campioane de anul trecut la stationar pe cluburi(asociatii).....ECHIPA TUBERTINII
Drept urmare,doamna reprezentanta a Tubertinii Romania si-a retras sponsorizarea (cu scuzele de rigoare)asta pana se v-a solutiona cumva problema....nimeni nu are timp si chef sa dea explicatii pe banii lui cinstiti si munciti, la DNA...sau la altii
sunt curios de ce federatia nu a trimis ea o alta echipa????....noi ne-am declinat lipsa materiala si imposibilitatea fizica de a merge la CM si au mers in italia cei dupa locul 2(cinste lor),ca sa aflu azi ca dl popescu a facut plangere penala personalizata fiecarui membru participant la acest CM pe cluburi(asociatii) si celor de la spining ca sa fie treaba completa
Domnule Vladeanu cu un astfel de om v-ati asociat....stiti e o vorba "cine se aseamana se aduna"