ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bogdanpesc
Pescar de competitie

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de bogdanpesc »

M-am tot abtinut sa spun ceva si acum cred ca e momentul
dl Popescu...daca ii pot spune asa ....a considerat ca e foarte benefic pentru EL si federatia lui personala ca acum 50 de zile sa ameninte cu DNA ,Garda financiara si alte institutii coercitive pe principalul sponsor al echipei campioane de anul trecut la stationar pe cluburi(asociatii).....ECHIPA TUBERTINII
Drept urmare,doamna reprezentanta a Tubertinii Romania si-a retras sponsorizarea (cu scuzele de rigoare)asta pana se v-a solutiona cumva problema....nimeni nu are timp si chef sa dea explicatii pe banii lui cinstiti si munciti, la DNA...sau la altii
sunt curios de ce federatia nu a trimis ea o alta echipa????....noi ne-am declinat lipsa materiala si imposibilitatea fizica de a merge la CM si au mers in italia cei dupa locul 2(cinste lor),ca sa aflu azi ca dl popescu a facut plangere penala personalizata fiecarui membru participant la acest CM pe cluburi(asociatii) si celor de la spining ca sa fie treaba completa
Domnule Vladeanu cu un astfel de om v-ati asociat....stiti e o vorba "cine se aseamana se aduna"
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

acum sunt si juniorii la CM... sunt curios ...si lor o sa le faca plangere penala...personalizata..?
nu stiu ce ma face sa cred ca bumerangul inventat de stramosii africani ,o sa functioneze de data asta!
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

bogdanpesc scrie:acum sunt si juniorii la CM... sunt curios ...si lor o sa le faca plangere penala...personalizata..?
nu stiu ce ma face sa cred ca bumerangul inventat de stramosii africani ,o sa functioneze de data asta!
Da. Fiecare raspunde de faptele sale. V-am avertizat ca se incalca legea si nu v-a interesat. De ce te ingrijorezi daca tu crezi ca nu au comis nici o infractiune? Vad ca nu pricepeti decat de corbaci.
PS Nici nu stii ce noroc ai avut ca nu ai plecat la respectiva competitie!

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie:@ digital

asa este dar singurul care a aplicat asta este cel mai contestat personaj de-a lungul timpului de catre NEA PITZI

pana una-alta vad ca ma tot contesti tu pe mine.

spui ca ma cred D-zeu, buricul pamantului. de ce te deranjeaza asa de tare treaba asta daca afirmi ca te-ai retras si nu te mai intereseaza competitia de crap?

mai mult, ma jignesti. eu am spus vreo vorba urata despre tine?

nu ai ce sa spui , eu am plecat intr-o barca si am stat in ea 8 ani fara sa calc pe alaturi , inafara de Vladut si de tine sunt singurul care am mers cu Senzor de cand era in facere in biroul de 2mp din crangasi si pana sa dizolvat ..
pentru iubitorii de statistici lucrurile au stat putintel altfel.
lotul senzor s-a inventat, intr-adevar, in biroul mic al magazinului, exact in anul 2005. iar echipa a functionat pana in 2008 la 4 campionate mondiale - belgia, portugalia, serbia si africa de sud.
in toti acesti ani au mai fost langa noi cocosu', gogu si lv.

eu iti multumesc pt. fidelitate si pentru toti acesti ani superbi.
dar nu cred ca asta iti da dreptul sa ma jignesti acum.

scrie val pe un alt topic ca i se rupe sufletul ca ne jignim. eu nu cred ca am facut-o in vreun fel.
The One Team

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

vad ca unii de p-aici chiar se cred sportivi. chestia e ca se tot posteaza poze de pe la concursuri si ii vedem cum arata, si, fara falsa modestie, cred ca sunt un fel de Usain Bolt pe langa ei. daca tot va credeti sportivi mai lasati ceafa cu cartofi prajiti.....

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

hai sa mai zic una
cum puii mei sa anunti o data de desfasurare a unei competitii finale si locatia aferenta( de nationale) cu 14 zile innainte de desfasurare???....pai cand sa se organizeze concurentii in 14 zile...cu nada ,cu concedii, cu invoiri de la serviciu,de antrenament..nu se mai pune vorba,cu sponsorii aferenti...de distanta fata de locatie,de cazare....omul asta e nebun deabinelea.....si mai zice la sfarsit ,...ca e conform regulamentului....ori eu sunt tampit ori el....si toata mustaria e organizata de un no- name...la toate disciplinele....nu numai la crapi
piste omologate de MAMA...oricum nu sunt nici pe departe satifacatoare unei competitii finale de campionat national.......traiesc ACUM O NOAPTE A MINTII....e dus rau si unii mai pun si botu la toata treaba asta....putini dar sunt
mai am momente triste

bogdan constantinescu

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

bogdanpesc scrie:M-am tot abtinut sa spun ceva si acum cred ca e momentul
dl Popescu...daca ii pot spune asa ....a considerat ca e foarte benefic pentru EL si federatia lui personala ca acum 50 de zile sa ameninte cu DNA ,Garda financiara si alte institutii coercitive pe principalul sponsor al echipei campioane de anul trecut la stationar pe cluburi(asociatii).....ECHIPA TUBERTINII
Drept urmare,doamna reprezentanta a Tubertinii Romania si-a retras sponsorizarea (cu scuzele de rigoare)asta pana se v-a solutiona cumva problema....nimeni nu are timp si chef sa dea explicatii pe banii lui cinstiti si munciti, la DNA...sau la altii
sunt curios de ce federatia nu a trimis ea o alta echipa????....noi ne-am declinat lipsa materiala si imposibilitatea fizica de a merge la CM si au mers in italia cei dupa locul 2(cinste lor),ca sa aflu azi ca dl popescu a facut plangere penala personalizata fiecarui membru participant la acest CM pe cluburi(asociatii) si celor de la spining ca sa fie treaba completa
Domnule Vladeanu cu un astfel de om v-ati asociat....stiti e o vorba "cine se aseamana se aduna"

Bogdane , daca scarba asta de popescu avea intentii serioase si avea o pozitie deontologica in ceea ce face nu transforma toate forumurile de pescuit in cocini , nu avea ce sa caute pe forumuri sa improaste cu venin , de trei ani ameninta ca face si ca drege si nu a facut nimic decat niste imbarligaturi la care asista acum si se amuza , nu la batut nimeni pana acum , de fapt nici nu prea ai ce bate la oligofrenul ala cu aspect de fecalom scuturat de sindromul Tourette
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

o sa vina si momentul ala cat de curand...problema e ca nu stiu ce o sa se rezolve cu treaba asta....astuia ii trebuie altceva , ceva care sa fie si moral si medical si de lunga durata

bogdan constantinescu

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

priviti cun a construit sobolanul de popescu casa :lol: :lol: :lol: :lol: , a terminat si finisat intai mansarda , probabil ca are o sensibilitate cu mansardele , capitol la care sufera cel mai mult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

la parter si etaj vor fi birourile federale , care va fi oare cel al antrenorilor federali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
sediu FRPS.jpg
sediu FRPS.jpg (46.18 KiB) Vizualizat de 1813 ori
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

A construit Tata`e ca a fost balastru gratis. :evil:
Urban culture.

senzor planet