AJUTATI SINISTRATII

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: AJUTATI SINISTRATII

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:nu prea ai ce sa faci cu santa-fe dar poti ajunge pana la comandamentele de urgenta formate in apropiere de zonele blocate si sa lasi acolo ceea ce vrei sa duci, noi am fost cu atv-urile si am razbit cu greu ( troliati) pana acolo , banii nu prea sunt de folos ci mai mult alimente
Ziceam de bani ca sa fie de cumparaturi si motorina. Am sa fac asa cum spui. Ii pun si lanturile si apoi vad ca mai s-au oferit si alti baieti cu masini. Oricum nu-i de mers de unul singur.
Urban culture.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Azi am fost pana la localitatea Smeeni in tentativa de a degaja zapada din curtea unor batrani.Din pacate nu am putut ajunge la locul cu pricina iar alimentele care le erau destinate au ajuns in mainile celor intalniti pe drum .Nu stiu cum sa descarc din telefon un filmulet din care se poate vedea clar grozavia ce este acolo.In viata mea nu am vazut asa ceva si nici nu doresc sa mai vad.Ce ma impresionat foarte tare,este faptul ca am intalnit pe drum foarte multe masini 4x4 probabil din diferite cluburi de offroad care veneau si se duceau spre locurile cu pricina.
daca acest topic a adus o mica bucurie celor care au cu disperare nevoie de noi,ma simt cu adevarat un om fericit.
Va multumesc.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Pentru Marti ne mai organizam si noi de pe pescuitul.ro c`o caravana. Daca nu deranjam si putem merge impreuna va rog sa ne anuntati si pe noi. Cristi ti-am trimis un mail.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

nu am primit , trimite-mi PM
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:nu am primit , trimite-mi PM
Scuza-ma Cristi. Lui Albu i l-am trimis.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci noi ne adunam cativa oameni cu lopeti, butelie, aragaz + altele tot pentru Marti. Sa speram ca vom putea si sa ne deplasam si ca nu se vor inchide drumurile.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Tocmai am gasit un contact la Cotul Ciorii. Cica deabia se sta pe picioare. Asta o spune cineva care are o suta de kile. Se actioneaza sub coordonarea IGSU pe catune.
Urban culture.

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Multumim : Iorgos, Argo ATV, Victor Oana & Pelicanii, Vali Vesa- Ovidius, Vali Vijelie Oprisanescu, Rafael Posea (Pheonix Security), Anca si Bogdan Oancea, Carping, S&S Travel, Manuel Chejnoiu, Rig Service SA, Titan SA, Mega Image, K Consulting, Ovidiu Ristivan- Robert Boanta ( LRS). VA asteptam si pe voi !!!

PS: Miyagi. Noi o sa plecam marti dimineata probabil in jur de ora 5. Daca vreti sa ne intalnim pe drum suna-ma !!! ( victor- 0746.666.268)

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Buna ziua,

As dori sa contribui si eu cu alimente ! Cum va pot contacta ? Am sunat pe numarul de telefon "Victor!" dar nu a raspuns nimeni !

Multumesc,

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

te rog mai suna o data sau trimite un PM cu numarul tau.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”