Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Acum m-am intors...... felicitari ptr mesaj razvan, sper sa nu ramana doar un indemn....2 kg de malai si 5 paini nu sunt o problema ptr nimeni....1 pachet de tigari pe care dau banii si cei care se plang ca nu au munca...shimanobig scrie:AM VAZUT DE FOARTE MULTE ORI CA ACEASTA COMUNITATE DE PESCARI IN CARE SUNTEM,AU SARIT IN CELOR CARE AU AVUT REALA NEVOIE DE NOI.ACUM A VENIT IAR MOMENTUL IN CARE SA DOVEDIM FAPTUL CA SUNTEM UNITI SI CA NE PASA DE SEMENII NOSTRII PRINSI DE ZAPEZI IN JUDETELE INVECINATE.M-AU IMPRESIONAT IMAGINILE IN CARE O BABUTA FACEA CU MANA ELICOPTERULUI CARE SURVOLA ZONA.
EU IN 5 MINUTE PLEC LA ACADEMIA MILITARA ,ZONA IN CARE SE RECEPTIONEAZA ALIMENTELE CARE VOR FI DUSE CATRE SINISTRATI.
CHIAR MI-A FACE O DEOSEBITA PLACERE SA MA INTALNESC CU CUNOSCUTI IN TIMP CE AJUTAM PE CEI AFECTATI DE ACESTE CADERI MASIVE DE ZAPADA.
MULTUMESC MULT
Adun si eu ceva bani si am si un Santa Fe, dar lucrez pana dup-amiaza, la 15,30. Daca pot fi de folos sa-mi spuneti va rog.PVTV scrie:De la PVTV pleaca 2 masini cu alimente luni dimineata. Cei care doresc sa contribuie sunt rugati sa puna la dispozitie alte masini+ alimente. ( puteti contacta victor@pv-tv.tv sau cristi.albu@pv**.** pentru locatia unde ne vom aduna). In cazul in care situatia de afara se inrautateste si ajungem la concluzia ca e mai bine sa nu plecam cu masinile, alimentele vor fi duse in centrele speciale ale jandarmilor/ sau altii care colecteaza.