AJUTATI SINISTRATII

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

AJUTATI SINISTRATII

Mesaj de RazvanG »

AM VAZUT DE FOARTE MULTE ORI CA ACEASTA COMUNITATE DE PESCARI IN CARE SUNTEM,AU SARIT IN CELOR CARE AU AVUT REALA NEVOIE DE NOI.ACUM A VENIT IAR MOMENTUL IN CARE SA DOVEDIM FAPTUL CA SUNTEM UNITI SI CA NE PASA DE SEMENII NOSTRII PRINSI DE ZAPEZI IN JUDETELE INVECINATE.M-AU IMPRESIONAT IMAGINILE IN CARE O BABUTA FACEA CU MANA ELICOPTERULUI CARE SURVOLA ZONA.
EU IN 5 MINUTE PLEC LA ACADEMIA MILITARA ,ZONA IN CARE SE RECEPTIONEAZA ALIMENTELE CARE VOR FI DUSE CATRE SINISTRATI.
CHIAR MI-A FACE O DEOSEBITA PLACERE SA MA INTALNESC CU CUNOSCUTI IN TIMP CE AJUTAM PE CEI AFECTATI DE ACESTE CADERI MASIVE DE ZAPADA.
MULTUMESC MULT
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Marian Constantin
Veteran

Re: AJUTATI SINISTRATII

Mesaj de Marian Constantin »

se mai poate da si aici o mana de ajutor

haisaajutam.ro
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Dragii mei , eu impreuna cu niste prieteni , ajutam copii de la Valea Screzii ... aproape in fiecare 2 luni . Mincare , donatii , samd ... peste 4-5 dube de marfa sosesc acolo . Este caritate si virtute . M-as bucura sincer sa vad o asa atitudine si in lumea noastra a pescarilor ....dar nu pentru cazuri gen Paulleta ...care dupa ce si-a rezolvat sau nu problema ridicata comunittaii ...are dialog si critica pescarii . Adica tot aia care au spus prezent la problema lui . Nu vreau sa imi imaginez ce fel de persoana este acest domn ..., prea mult scris pe Forum , implica un abonemant de net , scump ... , prea multa vreme petrecuta pe aici pe net ..implica lipsa unei slujbe adecvate ... zau asa !!!! Putea avea si alte solutii ...gen Help Baricada !

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

O mana de pescari , in special pescari de rapitor , dar si de crap au ajutat asa cum au putut comunitatea din Valea Screzii

mai multe detalii despre acest ajutor gasiti Aici
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

shimanobig scrie:AM VAZUT DE FOARTE MULTE ORI CA ACEASTA COMUNITATE DE PESCARI IN CARE SUNTEM,AU SARIT IN CELOR CARE AU AVUT REALA NEVOIE DE NOI.ACUM A VENIT IAR MOMENTUL IN CARE SA DOVEDIM FAPTUL CA SUNTEM UNITI SI CA NE PASA DE SEMENII NOSTRII PRINSI DE ZAPEZI IN JUDETELE INVECINATE.M-AU IMPRESIONAT IMAGINILE IN CARE O BABUTA FACEA CU MANA ELICOPTERULUI CARE SURVOLA ZONA.
EU IN 5 MINUTE PLEC LA ACADEMIA MILITARA ,ZONA IN CARE SE RECEPTIONEAZA ALIMENTELE CARE VOR FI DUSE CATRE SINISTRATI.
CHIAR MI-A FACE O DEOSEBITA PLACERE SA MA INTALNESC CU CUNOSCUTI IN TIMP CE AJUTAM PE CEI AFECTATI DE ACESTE CADERI MASIVE DE ZAPADA.
MULTUMESC MULT
Acum m-am intors...... felicitari ptr mesaj razvan, sper sa nu ramana doar un indemn....2 kg de malai si 5 paini nu sunt o problema ptr nimeni....1 pachet de tigari pe care dau banii si cei care se plang ca nu au munca... :oops: din cauza zapezii, a lui basescu, a uniunii europene..sau a.... :oops: :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

De la PVTV pleaca 2 masini cu alimente luni dimineata. Cei care doresc sa contribuie sunt rugati sa puna la dispozitie alte masini+ alimente. ( puteti contacta victor@pv-tv.tv sau cristi.albu@pv**.** pentru locatia unde ne vom aduna). In cazul in care situatia de afara se inrautateste si ajungem la concluzia ca e mai bine sa nu plecam cu masinile, alimentele vor fi duse in centrele speciale ale jandarmilor/ sau altii care colecteaza.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

PVTV scrie:De la PVTV pleaca 2 masini cu alimente luni dimineata. Cei care doresc sa contribuie sunt rugati sa puna la dispozitie alte masini+ alimente. ( puteti contacta victor@pv-tv.tv sau cristi.albu@pv**.** pentru locatia unde ne vom aduna). In cazul in care situatia de afara se inrautateste si ajungem la concluzia ca e mai bine sa nu plecam cu masinile, alimentele vor fi duse in centrele speciale ale jandarmilor/ sau altii care colecteaza.
Adun si eu ceva bani si am si un Santa Fe, dar lucrez pana dup-amiaza, la 15,30. Daca pot fi de folos sa-mi spuneti va rog.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

nu prea ai ce sa faci cu santa-fe dar poti ajunge pana la comandamentele de urgenta formate in apropiere de zonele blocate si sa lasi acolo ceea ce vrei sa duci, noi am fost cu atv-urile si am razbit cu greu ( troliati) pana acolo , banii nu prea sunt de folos ci mai mult alimente
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Maine se va face colecta de alimente la service Iorgos, iar marti dimineata se va pleca cu ele.
Multumim ATv ARGO pentru un vehicul 8x8 cu care speram sa ajungem cat mai departe, avem si sprijinul Titan Sa, Mega Image ( prin prietenul nostru Iorgos + duba si Jeep), de asemenea Rig Service Constanta, Carping Club, Clubul Ovidius Constanta, Clubul Pelicanul. Cei care mai doresc sa contribuie...

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Acum putin timp m-am intors si eu de la Academie,am vazut multi pensionari care daruiau din putinul lor oamenilor inzepeziti care au nevoie de noi.
Inca o data se dovedeste ca romanii dau dovada de solidaritate.
Felicitari Razvane pt. topic!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”