ALBA FISHING SHOW

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ALBA FISHING SHOW

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:Nu ne-am propus decât să introducem în circuitul expozitional Ardealul. Confirmari avem de la firme serioase, mai ales ca federația intentionează să-si stabilească principalii furnizori de echipamente si materiale sportive pe care vrea sa le achizitioneze pentru dotarea loturilor nationale. Din calculele noastre se vor achizitiona materiale si echipamente de peste 22 miliarde de lei.
Vrem de asemenea ca actiunea sa fie interactivă, organizând si ceva competitii sportive (casting, legat muste, etc)
Sa faceti si filme cu castingul sau legarea mustelor caci cu expozitia ne descurcam noi pana atunci.
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:George, exista un plan foarte bine pus la punct..... Te asigur ca bugetul nu va fi din buzunarele pescarilor, cum s-a procedat pana acum...... :oops:

PS In iarna va fi postat si CN 2012 de pescuit la crap(seniori, femei, juniori, persoane cu dizabilitati), Cupa Romaniei.
Nu va exista taxa de participare, iar loturile nationale vor beneficia de nada si de echipament din partea Federatiei. :wink:
george intreba de bani nu de planuri...22 de miliarde sunt bani multi, dar lu' nea fane ii place sa se dea mare :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Intradevăr, sunt bani multi, dar atât a rezultat din necesarul intocmit de Comisia de materiale echipamente si baze sportive că sunt necesari pentru a dota toate loturile nationale de la copii pana la veterani. Din necesarul dat de Vlădut Mateianu pentru loturile de crap - seniori, numai la această probă sportivă achizitiile minime se ridica la 2,2 miliarde lei. Si este o suma orientativă. Vlăduț poate confirma si posta necesarul trimis către federație.
Federația va dovedi că este capabilă să atragă sumele necesare pentru a-și acoperi cheltuielile. Asta va fi diferența dintre amatorismul de până acum și ce își propune federația. Cine dorește să participe, este bine venit. Convingerea mea este că nu se va sta la coadă.
Cert este ca federația solicita oferte. Dl. Duțescu de la MiM TEAM o poate confirma. Scopul expozititiei este si de a lega relatii de colaborare cu principalii furnizori de echipamente si materiale sportive din România.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cornelserbu scrie: george intreba de bani nu de planuri...22 de miliarde sunt bani multi, dar lu' nea fane ii place sa se dea mare :D :D :D

cel putin banii nu vor fi din buzunarele pescarilor, din 2012 participarea la CN si la Cupa Romaniei se va face doar pe baza legitimatiei de membru al unui club de pescuit !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie: ...pentru loturile de crap - seniori, numai la această probă sportivă achizitiile minime se ridica la 2,2 miliarde lei.
...
Cert este ca federația solicita oferte...
La o asa provocare nu rezista nici Papa... :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mi-am facut si eu necesarul propriu pentru anul competitional 2012...se ridica la 1,4 miliarde si sunt mai mult decat sigur ca pot face rost de bagatela asta mai ales acum cand economia infloreste :!: :?: :!: :lol: :lol: :lol:
soc, a venit nevasta-mea si mi-a spus sa ma trezesc ca-i 8.30 si astazi am treaba de dimineata... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Popescu Stefan scrie:Intradevăr, sunt bani multi, dar atât a rezultat din necesarul intocmit de Comisia de materiale echipamente si baze sportive că sunt necesari pentru a dota toate loturile nationale de la copii pana la veterani....
Poate m-am exprimat eu gresit...va intrebam de unde scoateti banii (de unde faceti rost), nu de unde scoateti sumele vehiculate (calcule pe baza de necesar) ! Deci...fondurile vin de unde ?...de la bugetul de stat, sponsorizari, afaceri in regie proprie, parteneriate, etc. ?...asta daca nu e secret ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

George, nu cred ca este treaba spectatorilor de unde face FIFA rost de bani ca sa plateasca performanta..... :D

Mai bine ai intreba ce s-a intamplat cu banii pescarilor care au participat la CN si au platit taxa Apcr-ului.....sa vezi ce de raspunsuri o sa primesti ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vladut Mateianu scrie:George, nu cred ca este treaba spectatorilor de unde face FIFA rost de bani ca sa plateasca performanta..... :D

Mai bine ai intreba ce s-a intamplat cu banii pescarilor care au participat la CN si au platit taxa Apcr-ului.....sa vezi ce de raspunsuri o sa primesti ! :D
Eu n-am spus ca-i treaba mea...am intrebat din curiozitate de unde vin atatia bani pe criza asta ! :D Iar legat de taxa paltita la APCR...pai ce sa intreb eu , care n-am nici o calitate in CN-ul asta, cand nu s-au dat raspunsuri alora care au platit-o ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

George a primit raspuns, pe privat. Intrebarea era de bun simț și trebuia raspuns. Dar cum ai remarcat nu este o chestiune publica. gorr merita acest raspuns pentru ceea ce face pentru promovarea pescuitului sportiv la crap.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”