ALBA FISHING SHOW

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ALBA FISHING SHOW

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie: nu cred ca este treaba spectatorilor de unde face FIFA rost de bani ca sa plateasca performanta..... :D
:) cand iti spunea tie Vladeanu treaba asta, referitor la APCR, te infuriai.Acum vaz ca o servesti identic si tu si Popescu.
Ipocrizia asta...
@gor imi dai si mie, anonim user de pe-un forum, pe privat, raspunsul lui Popescu? Nu de alta da-s curios :lol:

P.S. .Poze de la expozitia asta nu puneti? :lol: sau macar un site, ceva..sa stim si noi cine vine, ce arata, ce vinde..

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cu toate ca in general nu raspund clonelor, tie o sa-ti raspund ptr ca ne cunoastem de prea mult timp si te stiu baiat destept....

eu sunt unul dintre cei care a pus bazele apcr-ului, numele meu confundanduse de multe ori cu numele asociatiei ! asa ca, atata timp cat fac parte din aceasta asociatie si mai si cotizez anual, este normal sa intreb si sa fiu informat despre destinatia banilor......

asa ca, nu amesteca lucrurile.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ma doare capul de ce citesc aici ! Este incredibil cu cita nonsalanta se arunca cifre aberante .... si se fac organizari de competitii aiuristice . Nu de alta dar in Italia am mai stat si eu de vorba cu unul cu altul de pe la FIPS - CIPS , nu dau nume pentru ca nu are rost .
Nu stiu cum dracu se face dar nu au auzit de dl. Popescu .... :wink: .
Il intreb pe dl. Popescu daca stie cum se face statutar o miscare de organizatie la FIPS si in cati ani ?
Va citeste lumea si e pacat sa manipulati in halul asta . 22 miliarde ?????? Adica 1/2 milion de euro ??? :roll: :roll: :roll:

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

gor965 scrie: Poate m-am exprimat eu gresit...va intrebam de unde scoateti banii (de unde faceti rost), nu de unde scoateti sumele vehiculate (calcule pe baza de necesar) ! Deci...fondurile vin de unde ?...de la bugetul de stat, sponsorizari, afaceri in regie proprie, parteneriate, etc. ?...asta daca nu e secret ! :D
N-ai luat in calcul drepturile din televizare pe Cartoonetwork a urmatoarelor 25 CN :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:cu toate ca in general nu raspund clonelor, tie o sa-ti raspund ptr ca ne cunoastem de prea mult timp si te stiu baiat destept....
:) Ma confunzi, nu sunt clona.... cu toate astea ai dreptate: sunt baiat destept.
Back on topic: Urmandu-ti rationamentul: avand in vedere ca o parte din milardele alea , zecile de miliarde, va fi acoperita din banii primiti de la bugetul statului de federatia lu' peste rezulta ca si eu cotizez acolo..asa ca vreau sa stiu si eu ce si cum ii cu banii aia..miliardele...zecile de miliarde :)
Dupa cum vezi nu amestec ci compar doua situatii identice.Ce difera e atitudinea si raspunsurile tale.
In fine, continuati, continuati.Sa vad io ca la Alba o sa fie depozit-de-echipament-pentru-competitii de zeci de miliarde ca m-a urcat in ratã si vin sa concurez cu echipamentele alea cumparate (si) din banii mei :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Hai sa va spun una tare - tot bugetul ANS pentru 2011 este de vreo 30 milioane ... si sunt sporturi olimpice de MARE TRADITIE acolo , in AN PREOLIMPIC !!
Cind l-oi vedea eu pe dl. Popescu ca smulge 1/2 milion pentru pescuit , inseamna ca am trait degeaba pe lumea asta . Dar suna bine sa scrii 22 miliarde .... poate se agata vreun fraier .
Nu m-a deranjat campania dinsului impreuna cu Vladut cit timp si-au promovat o EVENTUALA si FOARTE IMPROBABILA alternativa , dar cind Pinochio nu isi mai vede nasul .... lasati-ma fratilor ! Inseamna ca traiti in alta lume si ma simt dator sa trag un semn de alarma la postarile voastre . Va citeste lumea ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Albert scrie:
Vladut Mateianu scrie:cu toate ca in general nu raspund clonelor, tie o sa-ti raspund ptr ca ne cunoastem de prea mult timp si te stiu baiat destept....
:) Ma confunzi, nu sunt clona.... cu toate astea ai dreptate: sunt baiat destept.
Back on topic: Urmandu-ti rationamentul: avand in vedere ca o parte din milardele alea , zecile de miliarde, va fi acoperita din banii primiti de la bugetul statului de federatia lu' peste rezulta ca si eu cotizez acolo..asa ca vreau sa stiu si eu ce si cum ii cu banii aia..miliardele...zecile de miliarde :)
Dupa cum vezi nu amestec ci compar doua situatii identice.Ce difera e atitudinea si raspunsurile tale.
In fine, continuati, continuati.Sa vad io ca la Alba o sa fie depozit-de-echipament-pentru-competitii de zeci de miliarde ca m-a urcat in ratã si vin sa concurez cu echipamentele alea cumparate (si) din banii mei :lol:

Iar nu ai inteles. De unde ai dedus tu ca banii sunt de la stat ? O parte din bani vor fi obtinuti din sponsorizari, o parte din actiunile proprii ! Deci, nu sunt "si banii tai" la mijloc.....
Iar de echipamente vor beneficia loturile nationale, nu pescarii(cluburile) care vor concura.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vorba lui Cornel Serbu: si cand m-am trezit eram ud leoarca.

Revin cu o intrebare, sacaitoare poate: federatia a obtinut CIS-ul?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vali Vesa scrie:Vorba lui Cornel Serbu: si cand m-am trezit eram ud leoarca.

Revin cu o intrebare, sacaitoare poate: federatia a obtinut CIS-ul?
Iti raspund eu Vali - habar nu are FIPS - CIPS de "Federatia" lui Popescu . Si asta o spun din gura lui Matteoli . Si ca stie si dl. Popescu cine este italianul asta , ii postez si poza :

Imagine

nutzu_z

Mesaj de nutzu_z »

Hai sa zic si eu cateva cuvinte...

In primul rand, pt cei care nu ma cunosc numele meu este Sabau Savinel, competitionar in pescuitul stationar. Referitor la ceea ce se vehiculeaza pe aici nu imi vine sa cred ca dupa cata tevatura sa facut in legatura cu omul asta (Fane de la Alba) mai sunt unii (majori) care sa creada prosteala ieftina vanduta de acest om. Personal am trecut prin cea mai de rahat experienta a mea in legatura cu participarea la un concurs de stationar, mai explicit Cupa Fnpsr 2010 organizata de sus numitul.

Pe scurt sa intamplat asa: s-a anuntat concursul cu muzica de fanfara, s-au anuntat premiile bunisoare, s-au promis tot felul de porcarii genul control medical pe pista pt a vedea daca esti fizic pregatit, ambulante pt ajutor medical, arbitri de talie, si alte multe cacaturi. Perfect am zis. M-am inscris, m-am prezentat, canci organizare, canci conditii si ambulante(nu ca as fi avut nevoie :)), canci cam tot ce a promis. Am trecut si peste astea, chiar si peste amatorismul arbitrilor care ar fi fost un dezastru daca competitorii de stationar nu ar fi fost cu caracter si nu ar fi respectat aproape perfect regulamentele deja bine stiute. In fine, concurez si castig locul 2. Minunat, 3000 de lei erau niste banuti si chiar imi faceam planuri ce o sa fac cu ei. Vine momentul premierii si albanezul ne da cupe si diplome si la revedere, banii o sa ii primiti in conturi. Ce???????? ...in ce conturi meseriasule ca tu nici nu ai specificat asta la anuntarea concursului????? In plus nici macar nu era cineva cu misiunea foarte bine stabilita de a lua datele castigatorilor, noroc cu Pityu ca a preluat task-ul de a aduna datele. Ce dracu sa zic, nu aveam de ales si plec inapoi in Tm cu coada intre picioare si cu speranta ca voi vedea banii. Continuarea a fost o lunga asteptare si o gramada de telefoane date la care aveam acelasi raspuns: o sa vina si banii. A TRECUT APROAPE UN AN!!! si pana la urma noi cei care am castigat am stabilit ca urmatorul pas sa fie recuperarea fondurilor pe calea justitiei. Au urmat reclamatiile si tot tacamul iar cand politia a intrat pe fir si a inceput sa ancheteze cazul a inceput si la Fane sa creasca morcovii. Iepurii fugeau care incotro :)) iar omul a hotarat sa ne dea banii ca sa scape de un proces de inselaciune. Am convingerea suta la suta ca daca nu presam lucrurile cu ajutorul legii nu am fi vazut banii nici in ziua de azi!!!

Cat despre organizari si promisiuni va zic eu cum sta treaba. Se apropie de el doar oamenii care nu il cunosc. Cei care s-au fript stiu ca o colaborare cu un asemenea om este sortita esecului deoarece omul traieste intr-o alta lume, o lume care nu are de a face cu realitatea!

In plus afilierea FIPS CIPS nu o sa se faca decat atunci cand o sa moara AGVPS-ul fiindca acestia sunt membrii fondatori FIPS CIPS iar cuvantul lor cantareste greu la Mateoli, presedintele organizatiei internationale de pescuit sportiv. Pe pagina AGVPS este comunicatul original de la FIPS prin care se adevereste ca Fane nu are nici o sansa de afiliere la ei. :wink:
Sunt constient si de faptul ca Fane a inceput o campanie de atragere a pescarilor consacrati din pescuitul romanesc prin tot felul de promisiuni. Cine e naiv si crede balivernele acestui om isi merita soarta!

In rest maxima sanatate la toata lumea!
Sabau Nutzu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”