ALBA FISHING SHOW

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ALBA FISHING SHOW

Mesaj de Vali Vesa »

Vali Vesa scrie: Revin cu o intrebare, sacaitoare poate: federatia a obtinut CIS-ul?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Vali Vesa scrie:
Vali Vesa scrie: Revin cu o intrebare, sacaitoare poate: federatia a obtinut CIS-ul?
Nu este sâcâitoare, dar trebuie sa ne luptăm cu cei care bagă bețe în roatele federației. Se va rezolva si acest subiect, cu toata opoziția unora. Te așteptai să fie altfel? :D

Apropos, NEXGEN a reusit să se infiinteze ca și club sau este doar o himeră? :lol: :lol: :lol:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Popescu Stefan scrie:Federatia are pana acum contractate in vederea executiei de lacuri pentru pescuit de peste 200 de ha.
Parca ai mai aplicat modelul balastiera da' nu ti-a iesit..tot prin Alba daca tin eu minte :lol: :lol:
Daca tot o dai in bilanturi contabile mai bine lauda-ti shandramaua nu da in vecini.Mai pe scurt: daca nici de data asta nu merge cu balastierele de unde faci rost de bani? :lol:
On topic:: ce,cum,unde,cand si mai ales cine face show la Alba Fishing?

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Popescu Stefan scrie: Apropos, NEXGEN a reusit să se infiinteze ca și club sau este doar o himeră? :lol: :lol: :lol:
Asta te arde pe D-ta acum ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie: Dar Vladut spune - nu e treaba mea ?! Dar care e treaba lui - sa ii faca varza pe toti ...pe site-ul lui ( fir-ar a dracukui ca l-am vindut ! ) , Stanila e hotz , Vladeanu e la fel , Pangica nu are treaba cu pescuitul , APCR e asociatia dracului ... , AGVPS e varza .... samd . L-a gasit inlocuitor pe Popescu ..... :roll: :roll: :roll:
Val, acum cateva luni te jurai ca nu mai scri nimic, ca a fost ultima ta postare , etc....
In sfarsit, ca sa iti raspund, ca vad ca iar imi pomenesti numele.... Lasa pescarii cu pescarii, managerii cu managerii , copiii de bani gata cu copiii de bani gata, fatalaii cu fatalaii si frustratii cu frustratii. Daca se amesteca, iese haos.
Mai bine este sa ne vedem fiecare de treaba noastra. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu Stefan scrie: ...federația intentionează să-si stabilească principalii furnizori de echipamente si materiale sportive pe care vrea sa le achizitioneze pentru dotarea loturilor nationale. Din calculele noastre se vor achizitiona materiale si echipamente de peste 22 miliarde de lei...
To be, or not to be. This is the question!
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Val scrie: Dar Vladut spune - nu e treaba mea ?! Dar care e treaba lui - sa ii faca varza pe toti ...pe site-ul lui ( fir-ar a dracukui ca l-am vindut ! ) , Stanila e hotz , Vladeanu e la fel , Pangica nu are treaba cu pescuitul , APCR e asociatia dracului ... , AGVPS e varza .... samd . L-a gasit inlocuitor pe Popescu ..... :roll: :roll: :roll:
Val, acum cateva luni te jurai ca nu mai scri nimic, ca a fost ultima ta postare , etc....
In sfarsit, ca sa iti raspund, ca vad ca iar imi pomenesti numele.... Lasa pescarii cu pescarii, managerii cu managerii , copiii de bani gata cu copiii de bani gata, fatalaii cu fatalaii si frustratii cu frustratii. Daca se amesteca, iese haos.
Mai bine este sa ne vedem fiecare de treaba noastra. :wink:
Vladut ma jur ca oricind merg lucrurile cool , tac dn gura .... din pacate nu mai este asa usor , sa te duci sa pescuiesti gen particular pe unde vrei si cum vrei si sa nu fii legat de actualitatea asta absurda si trista pe care tu o promovezi .
Iti motivez aici un sigur exemplu - TU si cu POSTARILE tale ! Te mindresti si faci topic cu vechea echipa Senzor , jos palaria pentru echipa - au fost cei mai buni statistic vorbind , dar cu tine mai am de discutat cite ceva aflate de la o vreme ....se pare ca si pe vremea aia erai rebelul echipei ... Mai mult de la o vreme esti mai stiu eu ce pe la federatia lui Popescu , promovezi Senzor bait , amesteci rau de tot lucrurile , critici vechi prieteni si scoti in evidenta niste new entry , slabi rau de tot , propui ceva si dupa aia ii desfintezi , samd .....
Nu te supara .... nu eu sunt ala dus ... adica daca nu ar exista persoane ca tine si lucrurile ar mege spre normalitate , te rog sa ma crezi ca nu mai scriam de vreo 10-12 luni ..Uite ca si Victor Oana a facut premiera si a prins un pste pe Madine ... adica lucrurile evolueaza si trec peste noi .. Tu ramai ancorat in vechea regula si nu mai pomenesc aici care era regula ...
Iti spun si tie ca sa intelegi - rolul meu s-a incheiat cind am rezolvat APCR ca entitate de persoane juridice si m-a ajutat D-zeu sa inteleg ca trebuie sa refuz functia de presedinte . Plus noul protocol . Din acest moment incolo - nu avem ce discuta . Eu nu mai am misiune ... tu se pare ca iti creezi noi provocari care te vor termina in scurt timp .

Si tot din cauza ta si a inca unei peroane - m-am compromis odata pe site - cu ajutorul unui mecanic auto . Muso , Hitler , Napoleon , Alexenadru cel Mare , Iuliius Cezar , samd au murit de mult - numai tu le duci dorul .....si iti imaginezi viata dupa personalitatea lor ...

iar pe d-l Popescu al tau - zau ca l-as angaja drept PR la firma . Are multa expertiza in a aburi cetatenii .. :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:lol: :lol: :lol:

Un cetatean avea o iapa. Din adancul pamantului ieseau noaptea aburi, invaluind casa din poienita. Tot acolo zana cea buna facea minuni din bagheta luata de la Spicul. Pacat ca Margelatu nu s-a cunoscut cu calul lui Harap Alb...

LA REVEDERE.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Adinc ..... :wink: Postarea ta are ceva din Nichita .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:Avantajul pescuitului este ca obiectul muncii este comestibil. Ai luat in calcul acest aspect? :lol: :lol: :lol:
mai multi bani ai putea face in pakistan, la federatia de hochei pe iarba. sub sloganul IARBA SE SI FUMEAZA!
:D
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”