Vali Vesa scrie: Revin cu o intrebare, sacaitoare poate: federatia a obtinut CIS-ul?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vali Vesa scrie: Revin cu o intrebare, sacaitoare poate: federatia a obtinut CIS-ul?
Nu este sâcâitoare, dar trebuie sa ne luptăm cu cei care bagă bețe în roatele federației. Se va rezolva si acest subiect, cu toata opoziția unora. Te așteptai să fie altfel?Vali Vesa scrie:Vali Vesa scrie: Revin cu o intrebare, sacaitoare poate: federatia a obtinut CIS-ul?
Parca ai mai aplicat modelul balastiera da' nu ti-a iesit..tot prin Alba daca tin eu mintePopescu Stefan scrie:Federatia are pana acum contractate in vederea executiei de lacuri pentru pescuit de peste 200 de ha.
Asta te arde pe D-ta acum ?Popescu Stefan scrie: Apropos, NEXGEN a reusit să se infiinteze ca și club sau este doar o himeră?![]()
![]()
Val, acum cateva luni te jurai ca nu mai scri nimic, ca a fost ultima ta postare , etc....Val scrie: Dar Vladut spune - nu e treaba mea ?! Dar care e treaba lui - sa ii faca varza pe toti ...pe site-ul lui ( fir-ar a dracukui ca l-am vindut ! ) , Stanila e hotz , Vladeanu e la fel , Pangica nu are treaba cu pescuitul , APCR e asociatia dracului ... , AGVPS e varza .... samd . L-a gasit inlocuitor pe Popescu .....![]()
![]()
To be, or not to be. This is the question!Popescu Stefan scrie: ...federația intentionează să-si stabilească principalii furnizori de echipamente si materiale sportive pe care vrea sa le achizitioneze pentru dotarea loturilor nationale. Din calculele noastre se vor achizitiona materiale si echipamente de peste 22 miliarde de lei...
Vladut ma jur ca oricind merg lucrurile cool , tac dn gura .... din pacate nu mai este asa usor , sa te duci sa pescuiesti gen particular pe unde vrei si cum vrei si sa nu fii legat de actualitatea asta absurda si trista pe care tu o promovezi .Vladut Mateianu scrie:Val, acum cateva luni te jurai ca nu mai scri nimic, ca a fost ultima ta postare , etc....Val scrie: Dar Vladut spune - nu e treaba mea ?! Dar care e treaba lui - sa ii faca varza pe toti ...pe site-ul lui ( fir-ar a dracukui ca l-am vindut ! ) , Stanila e hotz , Vladeanu e la fel , Pangica nu are treaba cu pescuitul , APCR e asociatia dracului ... , AGVPS e varza .... samd . L-a gasit inlocuitor pe Popescu .....![]()
![]()
In sfarsit, ca sa iti raspund, ca vad ca iar imi pomenesti numele.... Lasa pescarii cu pescarii, managerii cu managerii , copiii de bani gata cu copiii de bani gata, fatalaii cu fatalaii si frustratii cu frustratii. Daca se amesteca, iese haos.
Mai bine este sa ne vedem fiecare de treaba noastra.
mai multi bani ai putea face in pakistan, la federatia de hochei pe iarba. sub sloganul IARBA SE SI FUMEAZA!Popescu Stefan scrie:Avantajul pescuitului este ca obiectul muncii este comestibil. Ai luat in calcul acest aspect?![]()
![]()