as dori un sfat

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: as dori un sfat

Mesaj de ionut72 »

stress scrie:daca pui ou si nu fierbi devin solubile, dar atentie sa le folosesti la maxim 3 zile, altfel risti sa se strice.

Depinde cum le usuci. Daca o faci la temperatura ridicata si constanta nu se strica. Se intaresc, se fac beton si le poti tine cu anii. Ele sunt tot solubile dar se dizolva mult mai greu in apa (in functie de diamentru pot rezista si 12 ore sau chiar mai mult). Si sunt o alternativa foarte buna pentru partidele in care se cauta crapii mari. :wink:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

lucian156

Mesaj de lucian156 »

nu va fi nevoie sa "le usuc" pt ca nu vreau sa fac bile ci pasta solubila pentru naditor

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de Alin Galbenu »

Iti recomand sa pui 1 ou la kg de pasta.Poti sa faci pasta cu 2-3 zile inainte de pescuit, dar sa n-o tii in soare.Eventual intr-o punga inchisa si la temperaturi mai scazute. Eu am pasta facuta acum cateva luni cu aceasta reteta, si se pastreaza foarte bine. Daca folosesti mixul de boilies de 1016, iti recomand ca partea lichida sa fie aceeasi.

serbanionut

Mesaj de serbanionut »

In loc de oua nu se poate folosi lapte de porumb?

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Eu am recomandat folosirea oului pentru a se lega mai bine, dar nu ca inlocuitor al laptelui de porumb. Pe langa partea lichida normala facuta din lapte de porumb, aroma, sa adauge un ou, si se va lega mai bine.

florinalin
pescar de competitie

Mesaj de florinalin »

Eu la un kg de pasta as pune două oua. Eu asa am folosit si se leagă de minune.....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
A bad days fishing is better than a good day at work...

lucian156

Mesaj de lucian156 »

Am facut pasta si am pus 2 oua la 2,5kg de mix + SPD. Ca si aroma am folosit Squid octopus si capsuna. Maine dimineata ma duc pe MV2 sa vedem ce va iesi. Voi pune pe firul de par plastice Enterprise si bile solubile de 24(squid). Revin cu poze si cu povestirea. Sa speram ca va fi o combinatie prinzatoare...ca sa am poze pt postare :) Va multumesc de sfaturi si va doresc numai bine!

florinalin
pescar de competitie

Mesaj de florinalin »

vei avea rezultate cu siguranta.....in primul rand pt ca acolo e densitate mare de peste, si apoi pt ca dupa parerea mea si nada si momeala sunt bune
A bad days fishing is better than a good day at work...

venom

Mesaj de venom »

Eu zic ca pasta merge facuta cel mai bine cu lapte de porumb.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

lucian156 scrie:Am facut pasta si am pus 2 oua la 2,5kg de mix + SPD. Ca si aroma am folosit Squid octopus si capsuna. Maine dimineata ma duc pe MV2 sa vedem ce va iesi. Voi pune pe firul de par plastice Enterprise si bile solubile de 24(squid). Revin cu poze si cu povestirea. Sa speram ca va fi o combinatie prinzatoare...ca sa am poze pt postare :) Va multumesc de sfaturi si va doresc numai bine!
Ce ai prins?
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”