lucian156 scrie:Multumesc aleen. Acum as vrea sa mai incerc ceva ca sa ma poata ajuta sa sortez cumva crapii, in sensul ca as dori sa intre ceva mai marisor, peste 9 kg. Cu ce as putea sa-l ademenesc? Acum am folosit solubile CC classic MEAT 24mm. Credeti ca solubile CC premium MEAT 24mm ar da rezultate mai bune?
Eu iti recomand sa folosesti bile tari, in favoarea celor solubile. Cu cate lansete pescuiesti? Incearca sa pui pe o lanseta macar dynamite baits fresh squid&octopus 20mm simpla sau cu un popup de 14-15, daca ai din aceeasi aroma fluoro squid octopus sau daca nu , merge orice de fructe. Sau Dynamite Baits Hi-Attrack Squid Octopuss (o punga mov) , parerea mea ca sunt cele mai bune bile ale lor, si vei prinde garantat! Au fost bilele mele favorite de cand le-am incercat prima data (si inca sunt).
In fiecare partida de placere care o fac, jumate din lansete (adica 2) le pun pe bila tare si cu celalalte 2 sau 1 in cazul ca pescuiesc cu 3, ma joc cu solubile sau porumb flotant.
Iarasi daca vrei sa faci selectie la pesti, va trebui sa renunti la pasta solubila pentru ca asta atrage ciotanimea. Ti-am recomandat pasta pentru o atractie rapida, si un raspuns instant din partea pestilor. Dar pentru selectie, mai ales pe o balta cu densitatea mare de pesti, eu as aborda altfel partida.
Sa lasi pasta deoparte si sa faci un pat de bile, si eu as folosi bile tari de 15, 18. 3kg de bile sunt mai mult decat suficient daca pescuiesti 12 sau 24h. Sau 2 kg tari si 1kg solubile.
Apoi cele 2 lansete cu bila solubila le arunci direct pe pat, iar pestii facand diferenta intre bilele tari si cele aromate de la carlig, vor sti ce sa aleaga, iar celelalte 2 lansete le arunci langa patul de nada la maxim 2-3m pentru crapii mari si suspiciosi care vor fi atrasi de agitatia celor mici.
I'm just saying..