E greu sa razi singur la glumele personale, tu ai reusit...obositorVladut Mateianu scrie:Tipic. Incearca ceva neobositor pe Taraf TV ....

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
E greu sa razi singur la glumele personale, tu ai reusit...obositorVladut Mateianu scrie:Tipic. Incearca ceva neobositor pe Taraf TV ....
Cristi Chiritoi scrie:Obositor, no comment...
Nu radeam de glumele mele, iar continuarea ta imi confirma rasul ironic..Cristi Chiritoi scrie:E greu sa razi singur la glumele personale, tu ai reusit...obositorVladut Mateianu scrie:Tipic. Incearca ceva neobositor pe Taraf TV ....
Torje, Pulhac, Ropotan, astia canta cu talent....GClaudiu scrie:Cristi Chiritoi scrie:Obositor, no comment...
steaua e, fermecata, e echipa lor calificata .... nanana!!!
ofensator, nu obositor!
Daca-mi permiti o intrebare...daca meciul s-a incheiat si tu nici nu esti suporterul unuia dintre cele doua echipe, de ce intri pe topicul asta ?!Cristi Chiritoi scrie:Meciul amintit in topic s-a incheiat, ar fi cazul si restul...
gor965 scrie:Daca-mi permiti o intrebare...daca meciul s-a incheiat si tu nici nu esti suporterul unuia dintre cele doua echipe, de ce intri pe topicul asta ?!Cristi Chiritoi scrie:Meciul amintit in topic s-a incheiat, ar fi cazul si restul...
Si dincolo de ia......Dan Badarcea scrie:Caine pana la moarteclaudiubv scrie:Hai Dinamo![]()
![]()
![]()
Madalin, mai lin, sa nu iti pocneasca vreo vena, ca e pacat. Stiu ca tu esti un caine fanatic, dar mai apasa frana ca faci accident. Am vrut doar sa incing spiritele, sau daca vrei tu, am fost rautacios. Imi cer scuze. Asta nu inseamna insa ca voi ceda, verbal.Madalin Dirla scrie:.....uite asa s-au inventat multi stelisti peste noapte,pana anul trecut stateati cu capul in nisip precum strutii.
P.S. FCM Bacau la ce ora joaca?
Toata viata mi-a fost scarba(cam greu cuvantul, dar este cel mai bun pentru a descrie ce simt) de oameni de genul tau. Te-am descris dintr-o simpla propozitie. Imi pare rau ca trebuie sa ti-o spun verde-n fata.GClaudiu scrie:Sa-l intelegem, e din Bacau, de cand s-a lasat Sechelariu de fotbal, nu prea se intelge fotbalul in zona. (Dumnezeu sa-l odihneasca pe Seche). Si oricum .... astia cand o iau pe ulei, fac urat
E frumos sa traiesti si din amintiri, dar ele vor ramane doar amintiri.gor965 scrie:Chiorii si orbii astia, uneori va dau cu fotbalul in cap !Costel Jambu scrie:Asta e meci, ce va sa vina? De unde sunt echipele astea doua, de se anunta mare derby? Se bat orbii cu chiorii ,in seara asta...
Fotza STEAUA!...asa ca hai sa ne vedem lungul nasului !