Azi - Rapid - Dinamo - Ora 20:30

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Azi - Rapid - Dinamo - Ora 20:30

Mesaj de Claudiu Garlea »

Crede-ma ca niciodata nu m-am luat de cineva ca sta in provincie. Dar sa-mi spui si mie, unde ai vazut dinamovisti in afara de Cluj, Oradea, putini in Iasi, Bucuresti, Hunedoara, putini in CT, nu stiu cam atat, in rest? Stelisti sunt peste tot. La asta m-am referit :)

Sper sa-ti retragi cuvintele :!:

Costel Jambu

Mesaj de Costel Jambu »

GClaudiu scrie:Crede-ma ca niciodata nu m-am luat de cineva ca sta in provincie. Dar sa-mi spui si mie, unde ai vazut dinamovisti in afara de Cluj, Oradea, putini in Iasi, Bucuresti, Hunedoara, putini in CT, nu stiu cam atat, in rest? Stelisti sunt peste tot. La asta m-am referit :)

Sper sa-ti retragi cuvintele :!:
Nu te-ai luat niciodata de oamenii din provincie, pana acum, nu?! Cand nu mai ai arme ataci direct la persoana?
Sunt destui dinamovisti si rapidisti si in provincie, spre surprinderea ta. Am dinamovisti si in familie, cu care ma tachinez cand si cand, dar care ma suna cand Steaua invinge in Europa. Acest lucru l-am patit si dupa meciul cu Chelsea. Nu i-am sunat eu, ca nu am vrut sa-i amarasc, dar oamenii sunt romani si chiar s-au bucurat la victoria Stelei. Si pentru asta ii respect mai mult. Sunt realisti si au coloana. Stau stramb si gandesc(simt) drept. Mai spun o data: imi pare rau pentru folosirea expresiei "orbii cu chiorii". Daca spuneam corbii cu maidanezii, cred ca era mai rau.

Ps.: Educati in spiritul STELEI, in spirit de invingatori: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
"A ajunge prea departe" e inceputul decaderii ...

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Costel Jambu scrie:......... dar mai e o vorba: cine are nasul mare... :mrgreen:
...cine are nasul mare, nu mai vede bine de el :!:
Te-ai apucat sa-mi raspunzi zeflemitor la o replica a mea data altui utilizator, care a etichetat ca orbi si chiori jucatorii echipelor Rapid si Dinamo...si ca suporter al Stelei, se vede cat de plin de bun simt si respect sunteti ! :oops: In loc sa va bucurati de performatele sportive ale echipei favorite, fara a jigni ceilalti suporteri, pe zi ce trece imprumutati din caracterul de kkt al lui Becali ... si va mandriti cu asta ! :evil:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

(pe zi ce trece imprumutati din caracterul de kkt al lui Becali ...si va mandriti cu asta!)
Exagerati,domnule!

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

samanoske72 scrie:(pe zi ce trece imprumutati din caracterul de kkt al lui Becali ...si va mandriti cu asta!)
Exagerati,domnule!
Ca de obicei...de parca "caracterul" lor miroase altfel. In fine, asa sunt suporterii, se tachineaza unii pe altii, la inceput amiabil si usor-usor mai degenereaza.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Cristi Chiritoi scrie:
samanoske72 scrie:(pe zi ce trece imprumutati din caracterul de kkt al lui Becali ...si va mandriti cu asta!)
Exagerati,domnule!
Ca de obicei...de parca "caracterul" lor miroase altfel. In fine, asa sunt suporterii, se tachineaza unii pe altii, la inceput amiabil si usor-usor mai degenereaza.
Mai nene, analizeaza-ti prima postare in topicul asta si dupa aia da-ti cu parerea despre caracterul altor suporteri ! La fel ca si "infierbantatul" de mai sus, folositi limbajul ala zeflemitor, trufas, lipsit de bun simt , pe care-l utilizeaza Becali cand se mandreste cu faptul ca el, banii lui si sfantul duh, fac performanta la Steaua !...restul E prosti si prea saraci ! Bine ca nu a venit Abramovici la meci, ca sigur ii gasea si aluia cusur ca sa nu stea cu el la aceeasi masa !
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Exagerati,domnule!
Da, recunosc, am scris la plural,generalizand, si imi cer scuze ! Nu toti suporterii Stelei prezinta aceste simptome !...dar asta nu inseamna ca problema legata de modul de manifestare, nu exista !
George Iorga
Imagine

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Domnule Costel Jambu, intelegeti ca ma enervati in momentul de fata si vorbesc foarte serios, credeti-ma ca nu m-am luat de dumneavoastra ca stati in provincie, nu mai intereseaza, fiecare sta undeva intr-o tara de cateva sute de mii de km2, unde sunt 20 mil de locuitori cel mai probabil, nu am avea loc la Bucuresti, daca nu aveti chef sa intelegeti, este treaba dumneavoastra.
Intelegeti, ca din 48, Dinamo vs Steaua, a fost rivalitate, cand Manchester a fost eliminata din Europa de RM : suporterii lui City, Arsenal, Liverpool, Chelsea sau bucurat la maxim, cand As Roma a fost batuta cu 7-1 de Manchester in Champions League, suporterii lui Lazio, Milan, Juve au facut sarbatoare, intelegeti ca nu sunt obligat de nici o regula, nici macar aia de bun simt, sa tin cu steaua, oriunde ar juca ea. Cred ca ar fii bine sa sa va uitati, ca v-am felicitat pt victorie si nu cu rautate, dimpotriva, dar mi-a fost scarba cand am vazut a doua zi, ca Gigi dicta schimbarile.

Din momentul de fata, nu o sa mai zic nimic de steaua, va rog frumos, sa numai folositi functia quote. :wink:

Costel Jambu

Mesaj de Costel Jambu »

Imi cer scuze ca am creat acest mini scandal si recunosc ca am gresit. Am intrecut o limita pe care, sicer, nu as fi dorit sa o trec. La cat e viata asta de grea, numai de certuri nu avem nevoie.
Numai bine.
"A ajunge prea departe" e inceputul decaderii ...

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Ca sa nu mai deschid un topic nou.

Cu aproape 24 de ore înainte de derby-ul cu Petrolul Ploieşti, Daniel Pancu, Nicolae Grigore şi ceilalţi jucători din lotul pregătit de Marian Rada au decis să meargă la un film şi au ales să vizioneze producţia Stand Up Guys, cu Al Pacino şi Christopher Walken în rolurile principale. Aici au avut parte de un moment încă fără corespondent în fotbalul românesc.

În timp ce fotbaliştii aşteptau începutul filmului, aceştia au descoperit uimiţi că ceilalţi "spectatori" erau de fapt ultraşi ai Rapidului, care au transformat sala de cinema într-o adevărată "peluză", cântând imnul Rapidului şi alte scandări tipice Giuleştiului. Tonul a fost dat de soneria unui telefon mobil, chiar în momentul în care filmul stătea să înceapă. Extrem de impresionat, goalkeeper-ul Pecanha a început să plângă, iar reacţii similare au avut şi ceilalţi 27 de jucători ai Rapidului prezenţi în sală.

Fanii şi-au dorit să le transmită astfel un nou mesaj de susţinere favoriţilor si sa isi arate iubirea neconditionata fata de echipa.

Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”