Sper sa-ti retragi cuvintele

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu te-ai luat niciodata de oamenii din provincie, pana acum, nu?! Cand nu mai ai arme ataci direct la persoana?GClaudiu scrie:Crede-ma ca niciodata nu m-am luat de cineva ca sta in provincie. Dar sa-mi spui si mie, unde ai vazut dinamovisti in afara de Cluj, Oradea, putini in Iasi, Bucuresti, Hunedoara, putini in CT, nu stiu cam atat, in rest? Stelisti sunt peste tot. La asta m-am referit
Sper sa-ti retragi cuvintele
...cine are nasul mare, nu mai vede bine de elCostel Jambu scrie:......... dar mai e o vorba: cine are nasul mare...![]()
Ca de obicei...de parca "caracterul" lor miroase altfel. In fine, asa sunt suporterii, se tachineaza unii pe altii, la inceput amiabil si usor-usor mai degenereaza.samanoske72 scrie:(pe zi ce trece imprumutati din caracterul de kkt al lui Becali ...si va mandriti cu asta!)
Exagerati,domnule!
Mai nene, analizeaza-ti prima postare in topicul asta si dupa aia da-ti cu parerea despre caracterul altor suporteri ! La fel ca si "infierbantatul" de mai sus, folositi limbajul ala zeflemitor, trufas, lipsit de bun simt , pe care-l utilizeaza Becali cand se mandreste cu faptul ca el, banii lui si sfantul duh, fac performanta la Steaua !...restul E prosti si prea saraci ! Bine ca nu a venit Abramovici la meci, ca sigur ii gasea si aluia cusur ca sa nu stea cu el la aceeasi masa !Cristi Chiritoi scrie:Ca de obicei...de parca "caracterul" lor miroase altfel. In fine, asa sunt suporterii, se tachineaza unii pe altii, la inceput amiabil si usor-usor mai degenereaza.samanoske72 scrie:(pe zi ce trece imprumutati din caracterul de kkt al lui Becali ...si va mandriti cu asta!)
Exagerati,domnule!
Da, recunosc, am scris la plural,generalizand, si imi cer scuze ! Nu toti suporterii Stelei prezinta aceste simptome !...dar asta nu inseamna ca problema legata de modul de manifestare, nu exista !samanoske72 scrie:(pe zi ce trece imprumutati din caracterul de kkt al lui Becali ...si va mandriti cu asta!)
Exagerati,domnule!