Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Stefan Popescu scrie:gabrielcalin,
Am și eu o rugăminte la tine. Poți să explici cum am anulat eu Campionatul Mondial din România?
PS Vezi ce frumos vorbesc? În schimb lăturile lui Mitrea nu le observi? Sau el are voie să facă ce vrea? Aceeași întrebare o adresez și admin-ului care permite mizeriile acestui individ abject. Prin poza pe care a postat-o, aveți ocazia să vedeți cum îmi stă mie cu el în brațe.
Care acțiuni? Fiți mai precis. Explicația este prea vagă. V-ați exprimat categoric privind vinovăția mea cum că CM nu s-a organizat în România din cauza mea. Presupun că aveți responsabilitatea afirmațiilor pe care le faceți.gabrielcalin scrie:Stefan Popescu scrie:gabrielcalin,
Am și eu o rugăminte la tine. Poți să explici cum am anulat eu Campionatul Mondial din România?
PS Vezi ce frumos vorbesc? În schimb lăturile lui Mitrea nu le observi? Sau el are voie să facă ce vrea? Aceeași întrebare o adresez și admin-ului care permite mizeriile acestui individ abject. Prin poza pe care a postat-o, aveți ocazia să vedeți cum îmi stă mie cu el în brațe.
Prin actiunile pe care le-ati inteprins.
Parerea mea, trebuia sa organizati o structura puternica ca baza si apoi sa incercati sa cuceriti culmile.
Nu ati facut nici una , nici alta.
Stefan Popescu scrie:vinovăția mea cum că CM nu s-a organizat în România din cauza mea.