Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai vezi Marius de ce te respect eu.pharaoh scrie:Jur ca i-am mai luat pe cei mici doar de dragul bunica-mii. Ea a crescut langa Dunare. Nu concepe sa dai drumul pestilor in apa si se bucura pentru orice bibanas pe care-l face saramura.
ca de obicei bati campii maxim ca in toate postarile tale, ce smecherie e intr-un bat de 550 fata de unu de 400 daca asa pui problema, adica 150 de ron e o diferenta de smecherie????? Din cate tin minte nu am spus niciodata ca daca ai scule scumpe esti pescar mai bun sau om mai bun ci doar ca nu mise pare normal sa promovam saracia sau sa invatam lumea sa se multumeasca cu putin.DumiD scrie:initiatorul topicului original considera, pe buna dreptate, mtx14 cu inel de 50 o alternativa la velocity, asta te deranja? cand vrei sa fi mare boss si sa mananci cozonac nu te duci la pescuit cu shimano velocity, te duci macar cu xs1 intensity daca n-ai bani de cal. la fel cu foxu...pai daca tot esti mare jmecher si noi restul fraieri du-te la pescuit cu horizon xt nu cu warrior. cu warrior sau cu velocity esti doar un sarac care vrea sa para jmecher daca jmecheria consta in scule...si conduci si un 320 din 2002 inmatriculat la bulgari probabil.....tara de barosani....Claudiu Cutus scrie:Discutia asta poate continua la nesfarsit, ideea e ca pescari de c&r sunt. Am si filmari cu eliberari nu pe ape publice ci pe balti cu retinere. Nu vreau sa ma laud sau ceva si nici nu condamn pe cei ce pescuiesc cu retinere, ce ma deranjeaza e ca se promoveaza maxim stilul ieftin si se denigreaza pe nedrept oeiginalul. Ce mare smecherie pot vedea unii in a folosii niste imitatii ieftine si sa se mai creada si interesanti? Frate daca nu ai bani de prajitura nu te duce la cofetarie, sau daca iti faci prajitura acasa nu zice ca la cofetarie e naspa ca nu ai bani, nu mai promovati saracia ca nu e bine.
Aici ai dreptate, dar în cazul meu, "fugit" de acasă, apropiaţii stau cam... departe.Dan Mitranescu scrie:pharaoh scrie:Nu pot sa cred ca in Romania exista oameni care sa nu aiba apropiati cu situatii in care o bucata de peste proaspat chiar este o bucurie.
Prieteni, vecini, colegi.gabize scrie:Aici ai dreptate, dar în cazul meu, "fugit" de acasă, apropiaţii stau cam... departe.Dan Mitranescu scrie:pharaoh scrie:Nu pot sa cred ca in Romania exista oameni care sa nu aiba apropiati cu situatii in care o bucata de peste proaspat chiar este o bucurie.