Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Tocmai de asta la casting ar trebui sa arunce toata lumea cu acelasi ansamblu....ca sa evitam discutiile astea inutile si pipotismele....Alexandru Mihai scrie:Eugene nu ști ce vorbești...intre 0,23 si 0,25 este o diferența MARE...cel puțin 10 metri!Roman Eugen scrie:
Desigur....cum nu asa mare diferenta intre 0.23 si 0.25![]()
Si totusi nu poti compara Navi cu Ultegra CI+ sau MGS....
Cu toate ca nu aveau în plan sa își fac showroom în zona de est a Europei cei de la Ferrari au făcut în România!Asta se intampla in 2007, de atunci și pana în prezent România are alocata un număr de 28 de autoturisme pe an, în fiecare an pana în iulie-august se livrează ultima.Neamtul scrie:Mi-i se pare cel putin ciudatdaca ne uitam cu ce fel de echipament se pescuieste in alte tari.
Nu cred ca exista tara in care sa existe o singura balta pe care sa se gaseasca pescari, cum gasim pe zeci de balti de la noi.Neamtul scrie:Mi-i se pare cel putin ciudatdaca ne uitam cu ce fel de echipament se pescuieste in alte tari.
afara nu se mananca crap, motiv pentru care un fox warrior poate fi considerata lanseta belea....Neamtul scrie:Mi-i se pare cel putin ciudatdaca ne uitam cu ce fel de echipament se pescuieste in alte tari.
Cum ai ajuns Neamtule la procentul asta de 90% ??...sa nu-mi spui ca i-ai contabilizat pe balta.Neamtul scrie: Pentru 90% din pescarii romani Fox Warrior chiar e o lanseta belea.