E clar, ai "blat" la Institutul National de Statistica sau comunici prin hipnoza cu Doru Parv...Neamtul scrie: Procentul ala de 90% s-ar putea sa fie chiar 95% in realitate.
.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
E clar, ai "blat" la Institutul National de Statistica sau comunici prin hipnoza cu Doru Parv...Neamtul scrie: Procentul ala de 90% s-ar putea sa fie chiar 95% in realitate.
.
In jurul Bucurestiului si in toata tara asta ( cu exceptia carpodroamelor) daca gasesti un Fox sau Greys, eu le mananc.Neamtul scrie:Pescari exista in toata tara, nu numai pe baltile din jurul Bucurestiului.![]()
Pescari nu sunt numai cei care pescuiesc cu bateria de 3,90m si senzori dupa crap pe o balta suprapopulata.
Peste 50% nici n-au auzit de firme ca Fox sau Greys. Warrior chiar e o lanseta excelenta, am avut destule.
Procentul ala de 90% s-ar putea sa fie chiar 95% in realitate.
Ca fapt divers, am avut bete de 100lei si am avut bete de 1500, d'alea englezesti, nu vorbesc din auzite.
In jurul Bucurestiului si in toata tara asta ( cu exceptia carpodroamelor) daca gasesti un Fox sau Greys, eu le mananc.Dan Mitranescu scrie:
Dane...o sa ai cam mult de mancat...intra la dieta de pe acum!Dan Mitranescu scrie:In jurul Bucurestiului si in toata tara asta ( cu exceptia carpodroamelor) daca gasesti un Fox sau Greys, eu le mananc.Neamtul scrie:Pescari exista in toata tara, nu numai pe baltile din jurul Bucurestiului.![]()
Pescari nu sunt numai cei care pescuiesc cu bateria de 3,90m si senzori dupa crap pe o balta suprapopulata.
Peste 50% nici n-au auzit de firme ca Fox sau Greys. Warrior chiar e o lanseta excelenta, am avut destule.
Procentul ala de 90% s-ar putea sa fie chiar 95% in realitate.
Ca fapt divers, am avut bete de 100lei si am avut bete de 1500, d'alea englezesti, nu vorbesc din auzite.