GDX24 scrie:Dane,las-o mai usor,ca incepe lumea sa creada,ca esti o clona de-a lui popescu59!!!![]()

P.S. Hai ca iar ne cearta lumea ca vorbim pe langa.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
GDX24 scrie:Dane,las-o mai usor,ca incepe lumea sa creada,ca esti o clona de-a lui popescu59!!!![]()
Daca o tratezi ca pe o obtiune nu am nimic impotriva, dar nu sunt de acord ca este o virtute.Claudiu Cutus scrie:Eu cunosc mai multi, si eu sunt pescar de c&r.
Eu am spus ca nu cunosc , nu ca nu exista.Claudiu Cutus scrie:Nu este o virtute, doar va spun ca exista totusi pescari de c&r in romania. Referitor la topic va spun ca as prefera oricand velocity si nu pentru ca este shimano si nu hakuyo (pe care le cunosc de altfel foarte bine, unul dintre partenerii mei de pescuit a pescuit cu ele 2 sezoane deci am avut timp sa vad si sa probez ce pot) ci pur si simplu pentru ca sunt mai reusite ca lansete de pescuit.
Foarte adevarat. Mai mult decat atat, aceeasi persoana premiaza in semn de respect.Claudiu Cutus scrie:E foarte usor sa copiezi sau sa inbunatatesti ceva. Dar sa vorbesti de rau ce copiezi e chiar penibil.
Esti prieten cu Claudiu ?viorel doloc scrie:Servus Dan.
Am eu un filmulet cu eliberararea unui superb crap oglinga, in jur de 9 kg., pe o balta care nu este catch@release...toata actiunea a fost facuta de fata cu patronul baltii, care a ramas foarte surprins de gestul meu...nu vreau premiul oferit de tine, am fost premiat atunci de patron cu o partida gratis!
PS. Anul acesta mi-am propus sa caut crapul salbatic, pe Olt...iar exemplarele mai mari, daca vor fi, mai bine le introduc intr-o balta catch&release decat sa ajunga in tigaie...sa se bucure si alti pescari de ele!!!
Spor in atribuirea premiului!!!
O zi buna.