Carpfishing Radio Show revine la Renegade Radio

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
tibi_m
Puncte: 0

Re: Carpfishing Radio Show revine la Renegade Radio

Mesaj de tibi_m »

Daca aveti intrebari pentru invitatul din aceasta seara, Vlad Pavlovici, puteti sa le scrieti aici, sau sa le adresati in direct pe chatul nostru.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Se poate interveni fara sa am o intrebare pt Vlad Pavlovici ? As avea o problema legata de sistemul competitional , ceva legat de intentia ta de a crea un moment o zero , promit sa nu rapesc mai mult de 10 minute
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Cristi Y scrie:Se poate interveni fara sa am o intrebare pt Vlad Pavlovici ? As avea o problema legata de sistemul competitional , ceva legat de intentia ta de a crea un moment o zero , promit sa nu rapesc mai mult de 10 minute
Cristi, te rog mult nu te supara, dar nu in emisiunea asta. Daca amestecam subiectele o deturnam si nu se intelege niciun subiect. Iti promit in schimb o interventie cat de mare o sa vrei tu in emisiunea de lunea viitoare.
Multumesc pentru intelegere

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Esti slab !!

Pot sa il sun eu pe Vlad Pavlovici si sa il rog sa il lase pe Cristi sa isi puna intrebarile !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Tibi - ti-am mai zis ca uneori iti sari etapele .... cum adica ? Tu intrebi si tu refuzi ? La ce mai intrebi ? Fa-o tu cum te duce mintea si roaga-te sa iti iasa bine cu Vlad ...

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Care e tema din seara asta ?
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Intrebari pentru Vlad

- Cum iti pare sistemul de competitie , la crap , in afara tuturor regulilor fiscale si de bun simt al unei tari civilizate ?
- Te surprind atitudini teatrale si de amenintare avind in vedere afirmatia de mai sus ?
- Cum crezi ca se va gasi o solutie , pentru a reveni intr-o normalitate europeana ...

Multumesc .

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Doru Ionica scrie:Care e tema din seara asta ?
Chiar asa..ca din cate stiu eu pe Vlad il cam doare la bashcheti de competitii si tot ce ein jurul lor :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@val

Pe un pescar il intrebi despre pescuit. Daca vrei sa-l intrebi despre problemele care vad ca mai nou iti macina existenta, de ce nu intri sa-l intrebi personal ? Poate raspunsul o sa te puna pe ganduri....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

O sa pun si eu cateva intrebari...mai ferite de notiunea de pescuit de competitie, liste de participanti, concursuri, carpodromuri, foruri conducatoare, etc.,etc. De la nivelul meu de pescar simplu care da cu undita-n Dunare, intreb de curozitate :
1. Crede dl.Pavlovici ca suntem pe drumul cel bun in pescuitul crapului, data fiind tendinta tot mai evidenta de a se pescui dupa peste mic si mult ? Sunt f. multe balti care ofera asa ceva si f. multi pescari care cauta asa ceva...e normal ?
2. Daca maine ar fi prima zi de pescuit la crap ptr. dl. Pavlovici, care sunt cele mai importante 5 lucruri pe care le-ar lua pe balta ( indiferent ca e vorba de echipament sau nada) ? Atat...5 lucruri cu care s-ar prezenta obligatoriu pe balta ?
3. Separarea pescarilor de crap in 2 categorii, amatori si de competitie, e un lucru benefic pentru carpfishing ? Apartenenta la una din cele 2 categorii, defineste si gradul valoric al pescarului ?
4. Din punctul de vedere al unui pescar amator cu vechi state in domeniu, cum vede viitorul acestui hobby in Romania ? Ce avem in plus, ce ne lipseste ?
5. Dl. Pavlovici pescuieste pe ape naturale ( cele pe care se poate pescui cu permis ANPA) ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”