nu-i nimic , asta e...ca sa parafrazez un vers al lui Pittis , dar era o problema foarte acuta si mult mai importanta decat n-butiricul sau decat repetarea unor retete arhicunoscute , asta este ca si cand ar fi mai important sa fardezi sa sa coafezi o baba in coma decat sa-i dai oxigen...
Asa cum spuneam .. l-a complicat Vlad atit de rau pe Tibi incit nu a mai gasit putere sa intrebe si publicul .. ceva vorbe , intrebari , etc . Vorba Turcului...e emsiunea lui si cred ca s-a cacat pe el de emotie ca a stat de vorba cu Vlad Pavlovici . A fost emisiunea vietii lui ....si a facut-o zob ! El ca ziarist , altfel Vlad a fost imperial si l-a invatat pe d-l redactor de radio niste chestii de l-au durut capul inca 48 ore !
Cea mai scurta emisiune pe care a facut-o !! ! Il doare capul si acum pe domnul ziarist !
Ultima oară modificat Lun Mar 05, 2012 21:06 de către Val, modificat 1 dată în total.
Bai si eu i-am zis lui Tibi ... chiar si cu invitatia si-a depasit conditia . O buna lectie de viata , mai invata omul . In curind recenzia emisiunii , acces nu mai am , ... dar nu vreau sa o scriu astazi , ii stric moralul de tot . Scurta . ca vorbe multe nu a avut , dar aspra .
Domnul jurnalist se jignoveste ? Pai de ce ? Esti pe tarlaua matale si nu iti poate spune nimeni nimic critic ?
Este un topic creat de tine , dedicat emisiunii pe care o faci si pe care il expui parerii noastre de simplii ascultatori - si eu am vazut in seara asta un om de litere si foarte bun pescar care i-a inchis gura rau de tot unui modest redactor de radio .
Se intimpla , ce sa facem ! Nu e vina mea . Ti-am zis si cu 1 pagina in urma ca arzi etapele si ai dovedit-o public seara asta , ca esti tare stapin pe fenomen . Din toate punctele de vedere .
Vad ca iti place sa banezi lumea ...la tine nu pot scrie , dar nici aici sa nu pot avea o opinie ?
claudiue scrie:Ar fi bine sa se gaseasca si undeva un fisier cu ea inregistrata...sunt multe lucruri interesante mai ales spuse aseara de dl. Pavlovici.
Am vazut o postare interesanta la o critica care nu imi apartine , postare facuta din putul gandirii d-lui Tibi M . Recte
Al nostru = al tuturor pescarilor de competitie cu sufletul curat.
Fac doua remarci - tu te crezi pescar de competitie ? iar asta cu sufletul curat ... posibil , dar total nepregatit pentru viata reala , cu atit mai putin pentru cea de competitie
Nu al lui Vladeanu, nu al lui Tibi, nu al radioului.
Deja aici sari calul - cind apare Tibi linga Vladeanu in aceeasi propozitie cineva nu isi intelege statutul .
Recomandare - ia-o usor ! faptul ca ai stat la masa la radio cu Vladeanu si poate ai mincat covrigii aia , nu te califica sa te pui in propozitie de genul asta , direct linga el .
Aminteste-ti cum a inceput ideea la radio. intreband pe toata lumea cum vede viitorul pescuitul la crap in romania.
Pesemne ca ai intrebat pe toata lumea de pe scara blocului ..sau de la coada de la butelii . Ce sa intrebi tu si pe cine ? Cercul de raspindaci iti este foarte restrins si scuze , nereprezentativ
Aminteste-ti ca in acea emisiune inclusiv reprezentantul Baricada a vorbit si a exprimat acordul clubului pentru o astfel de structura.
Este Ok - pesemne ca ei un inteles ca dialogul si respectul reciproc este normal si bun fata de toti cei implicati in fenomen .
O sa mai taie si ei din benzile inregistrate deja de Sony , nu mai posteaza atitea capturi de ecrane de sute de ori , mai lasa un cocosat sau altul pe linga , se rezolva ...dar nu la radio in direct senzational , o gaina a nascut puii vii ...., nu cred in lumea asta ca exista cineva care sa nu vrea dialog .
Eu personal ( aici te strici rau de tot - cine esti tu ? ) cred ca destinele pescuitului de crap trebuie gestionate de reprezentati ai pescarilor de crap, si nu de oameni care nu au si nu au avut nimic in comun cu fenomenul ( am zis-o mai devreme si poate ma gandeam ca am gresit - dar vad ca imi dai dreptate si iti multumesc ! )
In concluzie ,
Cam amesteci lucrurile stimate om de radio ... realizatorul nu poate avea pareri personale... asta e regula de presa . Isi poate arata imbecilitatea sau maiestria , daca isi va face treaba de jurnalist cf. statutelor lui profesionale . Cind combina hobby-uile cu meseria se alege praful !