Carpfishing Radio Show revine la Renegade Radio

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Carpfishing Radio Show revine la Renegade Radio

Mesaj de Vladut Mateianu »

De corectitudine lasa-i sa vorbeasca pe cei corecti. Tu esti doar ros de invidie si cu prea mult timp liber la dispozitie.....

In lumea noastra esti doar o "paracioasa mica" .....si asa vei ramane in amintirea pescarilor.... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

„Lumea voastră” este doar un abur cu care păcălești pescarii sportivi ca să le iei banii. Atât și nimic mai mult.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Popescu Stefan scrie:„Lumea voastră” este doar un abur
macar lumea noastra este ceva pe cand a ta nu este NIMIC !!

era cat pe ce sa reusesti , sa i-ti iasa marsavia pe care tapat de legi si hartii ai incercat sa o faci . lipsa de diplomatie si grobianismul care te caracterizeaza te-au facut sa pierzi pe mana ta. Si daca ai fi reusit , ai fi avut satisfactia meschina a hotului lipsit de scrupule care-i fura unei batrane pensia din geanta

indiferent ce pacate are sau n-are d-nul Mateianu ( oricum nu-i treaba ta ) , sa afirmi ca este doar un abur dovedeste ca esti de-a dreptul nesabuit , in primul rand este impreuna cu Vladeanu initiatorul unui brand si a unei generatii ( de mare succes ) in fenomen , tu in schimb CINE ESTI ??? esti un ingineras care te-ai remarcat prin diverse gainarii , scandaluri care sa-ti aduca popularitate SI ATAT !!

deci stimabile , esti un remarcabil NIMENI !!

Post editat -> Gor965
Fara jigniri, va rog frumos !
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Tatae - mi-am schimbat parola ca sa scriu chestia asta ..nu imi doream sa intru agresiv aici din nou . Vechea poveste ..good cop , bad cop , este prezenta aici mereu si nu vreau sa fac parte din cei , poate putini , care nu au perceput joaca . Am si argumente .... si sunt clar exprimate aici , dar cine are ochi sa citeasca e ok , cine nu ...nu stiu de ca mai vorbesc .
Revin si spun - deja m-am apucat de articol , daca doriti explicatii la ceea ce se intimpla - www.valpangica.ro .
Iar urmatorul articol o sa-l fac despre Florentin Iuga si nesimtirea lui de a promova politica OTV intr-un spatiu public . Cit priveste Mugur Isarescu , nu discuta despre el , cind nu ii poti nici atinge strada pe care are intreprinderea ..... O minima regula de decenta in bussines .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Iar catre Tibi - decenta ta ar fi trebuit sa ii acorde macar 10 minute de microfon lui Tatae , fara sa ii lasi pe cei din studio , sa toace - sa toace , numai generalitati . Este clar fenomenul , Cristi , ce spui tu este greu de inteles pentru public si te sustin , ca intotdeauna pe chestia asta , dar uite ca nu ai loc sa o exprimi public , nici macar la Renegade Radio . Pesemne ca ai nevoie de mine in emisiune ... :lol: :lol: :lol: Mai exista un jurnalist Gadea , care s-a umplut de cacao la fel ca Tibi , asta e parerea mea . Chemi un om de acasa si tu ca realizator nu poti modera invitatii sa lase si pe un crestin d epe drum sa isi spuna pasul lui ...
Ca un prim indiciu - de ce a vorbit Vladeanu vrute si nevrute , atunci cind s-a pus problema fiscalitatii la concursurile facute de de Vladut Mateianu ?
http://www.valpangica.ro - in curind un articol pe chestiunea asta ...

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Prea multa incruntare...va propun sa ne mai descretim nitel fruntile cu urmatorul clip haios, obligatoriu cu sunet:
[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=y4egzmk4yPA [/youtube]
Milionar excentric

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

viata bate filmul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BARICADA CARP CLUB

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Astazi de la ora 19:00 la Carpfishing Radio Show invitati Ciprian Ene si Bogdan Dragan.
Dintre teme: Cum ne pregatim pentru noul sezon de pescuit. Cum abordam pescuitul de primavara, si multe altele.

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

Tin sa-l felicit pe Tibi pentru genul acesta de emisiuni si tematici: pescari cu imagine buna, cu experienta, vorbind despre nade, strategii, etc. Nu stiu ce audienta are emisiunea, dar mi-ar placea daca s-ar vorbi si despre etica si c&r.
De asemenea mi-a placut atitudinea moderatorului cand a spus ca nu-i place cand nu se dau nume si a dat ca exemplu masina cu 4 cerculete. Spune-i domne Audi. Dar cand s-au apropiat de subiecte mai delicate, aaaa, dar sa nu dam nume. In felul asta nu ajungem nicăieri.
Observ o preferinta a romanilor pentru producatorii de nada autohtoni. Ceea ce e bine. Mai observ o dorinta – dincolo de puterea mea de a intelege – a romanilor pentru concursuri si competitie. E in regula si asta…Si mai observ un procent foarte mic al pescarilor pasionati de carpfishing C&R. Ape naturale devastate. Balti superbe disparute: Hobaia si Darvari. Acum cativa ani ma uitam cu admiratie la ele. Acum parca si Sarulestiul na da emotii.
Propun moderatului si invitatilor, multi dintre ei cu afaceri in domeniu: producatori de nada, proprietari de magazine, sa puna accent mai mult pe educatie, si pe ideea de C&R. Pana la urma e si in avantajul lor: mai multe balti, vanzare mai mare, dezvoltarea fenomenului, etc.
Eu cred ca tema asta e mai valabila decat momente zero, balacareli privind CN-CM, etc.
Fara balti, nu va mai exista nimic.
Catch and Release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”