Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
cotizatia era in dolari in vremurile in care ani de-a rândul s-a furat din banii pescarilor de competitie!oanavictor scrie:
Tare curios a-si fi sa vad 80 de chitante reprezentand cotizatiile celor 80 de pescari de competitie din anul 2005
80 pescari inmultit cu 60 euro cotizatia = 4800 euro![]()
bani ce nu se regasesc niciunde
![]()
Dar ca sa ti se ierte greselile trebuie sa dai dovada de smerenie si sa arati lumii acest lucru ,sa dai dovada ca esti vrednic de iertare ......sa-ti recunosti pacatele si greselile ........sa te pocaiesti si sa te retragi la o manastire ...........ca sa faci cunostinta cu Matei ...........teo44 scrie:Domnu Oana, suntem in Saptamana Patimilor, cu totii avem pacate.
“Daca nu iertati oamenilor greselile lor, nici Tatal vostru nu va va ierta greselile voastre.”
( Matei 6, 15 )
Val,Val scrie:@Tibi
m-au sunat aseara si Cezar Bibu si Cristi Mitrea sa imi zica ca ai avut ceva de fabulat in emisune despre mine . Pentru informarea ta , am deschis lap-topul cind m-a sunat Cristi ca intra in direct in problema legalitatii fiscale . L-am ascultat pe Cristi si atit . Despre emisiunea ta mi-am spus parerea de mult si nu stiu de ce mai insisti .
Ceea ce te rog si insist este ca in emisiunile tale sa eviti a aduce in discutie persoana mea , cu chat-uri sau mai stiu eu cu ce .... Eu cind am ceva de spus , spun . Si intotdeauna m-am semnat !!
@ ValVal scrie:@Tibi
m-au sunat aseara si Cezar Bibu si Cristi Mitrea sa imi zica ca ai avut ceva de fabulat in emisune despre mine . Pentru informarea ta , am deschis lap-topul cind m-a sunat Cristi ca intra in direct in problema legalitatii fiscale . L-am ascultat pe Cristi si atit . Despre emisiunea ta mi-am spus parerea de mult si nu stiu de ce mai insisti .
Ceea ce te rog si insist este ca in emisiunile tale sa eviti a aduce in discutie persoana mea , cu chat-uri sau mai stiu eu cu ce .... Eu cind am ceva de spus , spun . Si intotdeauna m-am semnat !!