Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Am scris si mai sus Vladut. Am spus cu toate ocaziile in emisiuni si i-am spus-o si lui personal.Vladut Mateianu scrie:Tibi, dar care este parerea ta referitoare la acest popescu, care se vrea liderul pescarilor ?
Astept o parere sincera si directa, cum ai avut mereu. Si apoi o sa-ti spun si de ce ti-am pus aceasta intrebare...
aceeasi tenacitate o au si procesomanii...................Nu pot insa sa nu remarc ca a reusit cu o tenacitate incredibila sa duca niste demersuri juridice pana in punctul in care altii au esuat
am rectificat Razvan. Probabil ca nu ai mai auzit. am spus ca am citit eu gresit.RazvanG scrie:Tibi,salut.
As vrea daca se poate,cu riscul de a fi pe langa subiect,ca in emisiunea viitoare sa faci rectificarea, la afirmartia mea de aseara din timpul emisiunii.
Eu I-am spus lui maxx dupa ce a raspuns,ca s-a facut cu 2 kg de boiliesuri,acesta fiind premiul oferit de producatorul de nada prezent la tine in emisiune.
Precizez ca nu am nici un fel de glume sau alte chestii de acest gen cu maimutoiul si nici nu doresc sa am.
In speranta ca m-am facut inteles,intr-un final,iti multumesc frumos si anticipat pentru rectificarea pe care sunt sigur ca o vei face.
Razvan Garcea
Nu va certati! Ca de castigat am castigat eu.(a castigat un coleg pescar si premiul mi-a fost donat )RazvanG scrie:Tibi,salut.
As vrea daca se poate,cu riscul de a fi pe langa subiect,ca in emisiunea viitoare sa faci rectificarea, la afirmartia mea de aseara din timpul emisiunii.
Eu I-am spus lui maxx dupa ce a raspuns,ca s-a facut cu 2 kg de boiliesuri,acesta fiind premiul oferit de producatorul de nada prezent la tine in emisiune.
Precizez ca nu am nici un fel de glume sau alte chestii de acest gen cu maimutoiul si nici nu doresc sa am.
In speranta ca m-am facut inteles,intr-un final,iti multumesc frumos si anticipat pentru rectificarea pe care sunt sigur ca o vei face.
Razvan Garcea
Am facut asta Victore. I-am adresat toate intrebarile direct in emisiune. Si cand a inceput sa dea citate, am taiat calea. Am inregistrarile emisiuniioanavictor scrie:tibi ,astept ca intr-una din emisiunile viitoare sa ai ca invitat pe domnul popescu iar ca intrebari sa pui tot ceea ce ai specificat mai sus in raspunsul oferit lui mateianu ....... iar ca raspunsuri sa nu accepti citate din legi si decrete .........sa accepti raspunsurile clare si la obiect iar daca acestea nu vor [te vor]multumi sa fii destul de acid si ferm mergand pana la eliminarea domnului din emisiune pentru declaratii mincinoase si calomnioase iar daca vei considera ca raspunsurile sunt conform cu realitatea sa continui un serial cu domnul popescu de la aparitia dansului in fenomenul competitional din romania .......ce crede dansul ca il recomanda la conducerea pescarilor de competitie ....... pana in ziua de azi .........si pana la adanci batraneti !!!!!!!
au aparut elemente noi de atunci ......legalizare ,cis ,cips ,finale de campionat national programate si anulate ,decernari de titluri de campioni nationali ,finala la feminin cu 2 concurente pentru un podium de 3.......actiunile programate ale federatiei privind participarea la campionatele mondiale de crap ,spinning ,musca ........deplasarea loturilor si a microbistilor pe banii federatiei la competitii .....fondurile si conturile federatiei ............. si foarte multe altele ........!tibi_m scrie:Am facut asta Victore. I-am adresat toate intrebarile direct in emisiune. Si cand a inceput sa dea citate, am taiat calea. Am inregistrarile emisiuniioanavictor scrie:tibi ,astept ca intr-una din emisiunile viitoare sa ai ca invitat pe domnul popescu iar ca intrebari sa pui tot ceea ce ai specificat mai sus in raspunsul oferit lui mateianu ....... iar ca raspunsuri sa nu accepti citate din legi si decrete .........sa accepti raspunsurile clare si la obiect iar daca acestea nu vor [te vor]multumi sa fii destul de acid si ferm mergand pana la eliminarea domnului din emisiune pentru declaratii mincinoase si calomnioase iar daca vei considera ca raspunsurile sunt conform cu realitatea sa continui un serial cu domnul popescu de la aparitia dansului in fenomenul competitional din romania .......ce crede dansul ca il recomanda la conducerea pescarilor de competitie ....... pana in ziua de azi .........si pana la adanci batraneti !!!!!!!