CarpFishing Radio Show sezonul 4

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
tibi_m
Puncte: 0

Re: CarpFishing Radio Show sezonul 4

Mesaj de tibi_m »

Gresit Marian. Nu prin el ci cu viza federatiei.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Tibi, dar care este parerea ta referitoare la acest popescu, care se vrea liderul pescarilor ?
Astept o parere sincera si directa, cum ai avut mereu. Si apoi o sa-ti spun si de ce ti-am pus aceasta intrebare... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Vladut Mateianu scrie:Tibi, dar care este parerea ta referitoare la acest popescu, care se vrea liderul pescarilor ?
Astept o parere sincera si directa, cum ai avut mereu. Si apoi o sa-ti spun si de ce ti-am pus aceasta intrebare... :wink:
Am scris si mai sus Vladut. Am spus cu toate ocaziile in emisiuni si i-am spus-o si lui personal.
Nu poti sa ai o astfel de abordare, de atitudine fata de oamenii care au construit fenumenul asta si care il sustin, Nu poti sa manifesti lipsa de respect fata de orice valoare , nu poti sa iti faci dusmani din oamenii pe care se bazeaza acest sport, si sa ai pretentia ca ei sa te accepte. Nu poti sa negi valorile sa negi oamenii in ideea ca tu te adresezi cluburilor, ca si cum acestea ar fi formate din maimute si nu din pescari. Nu poti sa te balacaresti ca la taraba cu oamenii pe care ai pretentia si dorinta sa ii organizezi. Si probabil ca ar mai fi si altele de spus.
Nu pot insa sa nu remarc ca a reusit cu o tenacitate incredibila sa duca niste demersuri juridice pana in punctul in care altii au esuat sau nici nu au indraznit sa incerce.
Repet raspicat: DA Federatie, NU oameni cu tendinte dictatoriale si cu lipsa de respect fata de cei cu care relationeaza.(Popescu sau oricice ar avea astfel de comportamente)

nicuB

Mesaj de nicuB »

Nu pot insa sa nu remarc ca a reusit cu o tenacitate incredibila sa duca niste demersuri juridice pana in punctul in care altii au esuat
aceeasi tenacitate o au si procesomanii...................
si ei cunosc legi, paragrafe, etc.
desigur, e de laudat ca a facut federatia............si cam atat, din pacate.
spune ca el nu s-a legat de nimeni fara sa fie jignit. cand i-am pus niste intrebari de bun-simt a inceput cu ironiile. cu alte cuvinte, mi-a dat apa la moara sa-l injur/mistocaresc. doar ca nu am dat curs acestor ironii.
tenacitatea lui provine de la o defectiune.............la mansarda. parerea mea. o spun fara nicio urma de mistocareala. pur si simplu asta e parearea pe care mi-am format-o citindu-i postarile.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Tibi,salut.
As vrea daca se poate,cu riscul de a fi pe langa subiect,ca in emisiunea viitoare sa faci rectificarea, la afirmartia mea de aseara din timpul emisiunii.
Eu I-am spus lui maxx dupa ce a raspuns,ca s-a facut cu 2 kg de boiliesuri,acesta fiind premiul oferit de producatorul de nada prezent la tine in emisiune.
Precizez ca nu am nici un fel de glume sau alte chestii de acest gen cu maimutoiul si nici nu doresc sa am.
In speranta ca m-am facut inteles,intr-un final,iti multumesc frumos si anticipat pentru rectificarea pe care sunt sigur ca o vei face.
Razvan Garcea

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

RazvanG scrie:Tibi,salut.
As vrea daca se poate,cu riscul de a fi pe langa subiect,ca in emisiunea viitoare sa faci rectificarea, la afirmartia mea de aseara din timpul emisiunii.
Eu I-am spus lui maxx dupa ce a raspuns,ca s-a facut cu 2 kg de boiliesuri,acesta fiind premiul oferit de producatorul de nada prezent la tine in emisiune.
Precizez ca nu am nici un fel de glume sau alte chestii de acest gen cu maimutoiul si nici nu doresc sa am.
In speranta ca m-am facut inteles,intr-un final,iti multumesc frumos si anticipat pentru rectificarea pe care sunt sigur ca o vei face.
Razvan Garcea
am rectificat Razvan. Probabil ca nu ai mai auzit. am spus ca am citit eu gresit.

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

RazvanG scrie:Tibi,salut.
Razvan Garcea
Nu va certati! Ca de castigat am castigat eu.(a castigat un coleg pescar si premiul mi-a fost donat )
Ati ajuns sa va certati de la 2-3 kg de bile ? :shock: :o
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

tibi ,astept ca intr-una din emisiunile viitoare sa ai ca invitat pe domnul popescu iar ca intrebari sa pui tot ceea ce ai specificat mai sus in raspunsul oferit lui mateianu ....... iar ca raspunsuri sa nu accepti citate din legi si decrete .........sa accepti raspunsurile clare si la obiect iar daca acestea nu vor [te vor]multumi sa fii destul de acid si ferm mergand pana la eliminarea domnului din emisiune pentru declaratii mincinoase si calomnioase iar daca vei considera ca raspunsurile sunt conform cu realitatea sa continui un serial cu domnul popescu de la aparitia dansului in fenomenul competitional din romania .......ce crede dansul ca il recomanda la conducerea pescarilor de competitie ....... pana in ziua de azi .........si pana la adanci batraneti !!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

oanavictor scrie:tibi ,astept ca intr-una din emisiunile viitoare sa ai ca invitat pe domnul popescu iar ca intrebari sa pui tot ceea ce ai specificat mai sus in raspunsul oferit lui mateianu ....... iar ca raspunsuri sa nu accepti citate din legi si decrete .........sa accepti raspunsurile clare si la obiect iar daca acestea nu vor [te vor]multumi sa fii destul de acid si ferm mergand pana la eliminarea domnului din emisiune pentru declaratii mincinoase si calomnioase iar daca vei considera ca raspunsurile sunt conform cu realitatea sa continui un serial cu domnul popescu de la aparitia dansului in fenomenul competitional din romania .......ce crede dansul ca il recomanda la conducerea pescarilor de competitie ....... pana in ziua de azi .........si pana la adanci batraneti !!!!!!!
Am facut asta Victore. I-am adresat toate intrebarile direct in emisiune. Si cand a inceput sa dea citate, am taiat calea. Am inregistrarile emisiunii

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

tibi_m scrie:
oanavictor scrie:tibi ,astept ca intr-una din emisiunile viitoare sa ai ca invitat pe domnul popescu iar ca intrebari sa pui tot ceea ce ai specificat mai sus in raspunsul oferit lui mateianu ....... iar ca raspunsuri sa nu accepti citate din legi si decrete .........sa accepti raspunsurile clare si la obiect iar daca acestea nu vor [te vor]multumi sa fii destul de acid si ferm mergand pana la eliminarea domnului din emisiune pentru declaratii mincinoase si calomnioase iar daca vei considera ca raspunsurile sunt conform cu realitatea sa continui un serial cu domnul popescu de la aparitia dansului in fenomenul competitional din romania .......ce crede dansul ca il recomanda la conducerea pescarilor de competitie ....... pana in ziua de azi .........si pana la adanci batraneti !!!!!!!
Am facut asta Victore. I-am adresat toate intrebarile direct in emisiune. Si cand a inceput sa dea citate, am taiat calea. Am inregistrarile emisiunii
au aparut elemente noi de atunci ......legalizare ,cis ,cips ,finale de campionat national programate si anulate ,decernari de titluri de campioni nationali ,finala la feminin cu 2 concurente pentru un podium de 3.......actiunile programate ale federatiei privind participarea la campionatele mondiale de crap ,spinning ,musca ........deplasarea loturilor si a microbistilor pe banii federatiei la competitii .....fondurile si conturile federatiei ............. si foarte multe altele ........!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”