Ca de exemplu ?..Florin Pata scrie: Avem fotbalisti mult mai buni si mai in forma fata de Mutu,Gardos,Grozav,Tanase,Stancu,Pantilimon,etc.!!!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ca de exemplu ?..Florin Pata scrie: Avem fotbalisti mult mai buni si mai in forma fata de Mutu,Gardos,Grozav,Tanase,Stancu,Pantilimon,etc.!!!
Viorel M scrie:Ca de exemplu ?..Florin Pata scrie: Avem fotbalisti mult mai buni si mai in forma fata de Mutu,Gardos,Grozav,Tanase,Stancu,Pantilimon,etc.!!!
exclus,fratii berbecali n-au comis nici o infractiune, nu era treaba lor sa maximizeze profiturile pentru cluburi sau sa treaca in contabilitatea cluburilor sumele de transfer. in schimb MM,Borcea,Copos,Tata Jean si comandantul Netoiu trebuiesc bagati la beci si aruncata cheia.Viorel M scrie:Cu impresarii nu te contrazic, asa e, dar poate ne scapa Inalta Curte de aia 2 cei mai rai.
Viorel M scrie:Cu impresarii nu te contrazic, asa e, dar poate ne scapa Inalta Curte de aia 2 cei mai rai.
Si in 2016 ii pregateste ptr 2018. Tre' sa dispara el si toata cloaca din FRF si Liga "Profesionista"!!!!gabicarp scrie:barbugiul a dat-o acum ca el pregateste echipa pentru europenele din 2016. pai cu cine naiba o pregateste? cu goian , rat, mutu, tamas, toti expirati sariti de 30 de ani, cu jucatori care joaca 2-3 meciuri pe an iar in rest isi iau salariile ca se duc la antrenamente? pai in 2016 vor fi sariti toti de 35 de ani. unii probabil vor fi antrenori. bine ca m-am uitat la mastercheff . am vazut meciul cu ungaria , mai bine o puneam pe bebelusa sa se uite la el ca adormea mai repede decat sa o legan .
Ce nu-mi place cand ai dreptateee!!!!!!!!doru_croc scrie:M-am prins. Basescu e de vina!!!! Sa-l suspendam![]()
![]()
![]()
Asta este rezultatul troicai de rahat a fotbalului din Romania : Dragomir, Sandu si cu voia voasta clanul Becali. Piturca? Un lacheu la curtea regelui Sandu.
URMEAZA BOICOTAREA IMPORTURILOR DE LEGUME SI FLORIgor965 scrie:In definitiv ne pastram reputatia in Europa... Olanda nu ne-a dat nimic...noi AM LUAT !!!