Cate ne da Olanda?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Viorel M
Site Admin
Puncte: 0

Re: Cate ne da Olanda?

Mesaj de Viorel M »

Florin Pata scrie: Avem fotbalisti mult mai buni si mai in forma fata de Mutu,Gardos,Grozav,Tanase,Stancu,Pantilimon,etc.!!! :oops:
Ca de exemplu ?..

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Viorel M scrie:
Florin Pata scrie: Avem fotbalisti mult mai buni si mai in forma fata de Mutu,Gardos,Grozav,Tanase,Stancu,Pantilimon,etc.!!! :oops:
Ca de exemplu ?..

Exista :
- golgeter in campionat
- stranieri la echipe puternice si sunt "titulari"
- "certati" cu Piti
- tineri care deja valoreaza "milioane" pe care multi scouteri ai echipelor de top ii vizioneaza
Ghinionul este ca nu au contracte de reprezentare "cu cine trebuie":

Te las sa-i descoperi!!! :D

Viorel M
Site Admin

Mesaj de Viorel M »

Cu impresarii nu te contrazic, asa e, dar poate ne scapa Inalta Curte de aia 2 cei mai rai.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Viorel M scrie:Cu impresarii nu te contrazic, asa e, dar poate ne scapa Inalta Curte de aia 2 cei mai rai.
exclus,fratii berbecali n-au comis nici o infractiune, nu era treaba lor sa maximizeze profiturile pentru cluburi sau sa treaca in contabilitatea cluburilor sumele de transfer. in schimb MM,Borcea,Copos,Tata Jean si comandantul Netoiu trebuiesc bagati la beci si aruncata cheia.

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Viorel M scrie:Cu impresarii nu te contrazic, asa e, dar poate ne scapa Inalta Curte de aia 2 cei mai rai.

Se pare ca nu picam de acord ! Inalta Curte ii protejeaza pe cei de care ar trebui sa "ne scape"!!! :lol:

claudiue

Mesaj de claudiue »

Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca au meci contra Romaniei.
Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice:
− Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, ok?
Toti sunt de acord. La un moment dat aprind televizorul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5!
Toti veseli, sting televizorul si se pun iar pe baute...
La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... ` Romania - Olanda 1-1, gol Mutu, in minutul 90.`
Dau fuga toti la stadion sa il felicite si in vestiar il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini...
− Ce s-a intamplat mai Van der Saar?
− Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6!

Cosmin Ionescu

Mesaj de Cosmin Ionescu »

gabicarp scrie:barbugiul a dat-o acum ca el pregateste echipa pentru europenele din 2016. pai cu cine naiba o pregateste? cu goian , rat, mutu, tamas, toti expirati sariti de 30 de ani, cu jucatori care joaca 2-3 meciuri pe an iar in rest isi iau salariile ca se duc la antrenamente? pai in 2016 vor fi sariti toti de 35 de ani. unii probabil vor fi antrenori. bine ca m-am uitat la mastercheff . am vazut meciul cu ungaria , mai bine o puneam pe bebelusa sa se uite la el ca adormea mai repede decat sa o legan .
Si in 2016 ii pregateste ptr 2018. Tre' sa dispara el si toata cloaca din FRF si Liga "Profesionista"!!!!
Nume utilizator schimbat din ICSXX

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

doru_croc scrie:M-am prins. Basescu e de vina!!!! Sa-l suspendam :lol: :lol: :lol:
Asta este rezultatul troicai de rahat a fotbalului din Romania : Dragomir, Sandu si cu voia voasta clanul Becali. Piturca? Un lacheu la curtea regelui Sandu.
Ce nu-mi place cand ai dreptateee!!!!!!!! :oops:
Urban culture.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

In definitiv ne pastram reputatia in Europa... Olanda nu ne-a dat nimic...noi AM LUAT !!! :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

gor965 scrie:In definitiv ne pastram reputatia in Europa... Olanda nu ne-a dat nimic...noi AM LUAT !!! :mrgreen:
URMEAZA BOICOTAREA IMPORTURILOR DE LEGUME SI FLORI :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”