GClaudiu scrie:Daca tu gasesti la Fifa, o "chestie" in care arata ca pentru 2 jucatorii primesti 100.000 euro +- 10.000 euro, eu tin 48h la semnatura: Hai Steaua!.
Daca nu gasest, scrii tu mare: HAI DINAMO BUCURESTI
E ok asa?
Nu inteleg de ce toti dinamovistii tin neaparat sa-si etaleze ignoranta pe un forum de pescuit. Daca tu crezi ca FIFA sau UEFA isi publica pe site-uri cheltuielile esti dus cu capul rau,du-te inapoi pe site-ul dinamovistilor si mai canta-i o oda lu' Neghinita.NU o sa vezi pe nici un site ca FIFA sau UEFA au cheltuit x milioane cu Albania,z cu Romania si y cu Zambia, tocmai de-aia am precizat ca berbecali "se lauda",nu am luat-o de buna dar daca suma e in jurul a ce zicea el cam asta ar fi cuantumul,intre 40 si 50 de mii de jucator. FIFA si UEFA sunt stat in stat,nu-i trage nimeni la raspundere asa ca nu au nici un motiv sa-si publice cheltuielile,ei isi publica doar programele. Tu poate esti vre-unu care crede ca aia de la FIFA trebuie sa-si publice declaratia de avere ca iubitii nostri conducatori. Hai sa-ti zic o chestie de care probabil nu erai constient: persoanele publice care-si publica declaratia de avere sunt saraci lipiti,casele,masinile,terenurile si depozitele sunt ale soacrelor,nevestelor sau copiilor care muncesc din greu sa-i intretina pe ei care nu ne vor decat binele.