Cine este REGINA

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Cine este REGINA

Mesaj de oanavictor »

Avand in vedere noile acuzatii adresate de Vladut Mateianu si Vali Simescu impotriva conducatorilor din apcr ,acuzatii ce au drept tinta deturnari de fonduri ,comisioane de 20 %din sponsorizari .......cat si vechile acuzatii indreptate impotriva fostilor conducatori de delapidare ,refuzurile repetate de a face publice deconturile de cheltuieli din anii trecuti ,presupusa cardasie dintre fostul presedinte autosuspendat si GABI SANDU [LUPU,STUPU].......umflarea peste asteptari a bugetului de necesitati pentru anul 2011........fac si eu o intrebare nevinovata

CINE ESTE REGINA DIN CARPFISHING-ul din ROMANIA :!: :?: :idea:
PENTRU ORICE INFORMATII PROBATE PRIVIND DEMASCAREA DEMASCAREA REGINEI ,COMITETUL PESCARILOR CINSTITI SI CORECTI DIN PESCUITUL DE CRAP DIN ROMANIA OFERA UN PREMIU DE 2000 EURO CASH [ECHIPAMENT COMPLET DE PESCUIT LA CRAP LA PRETUL DE IMPORTATOR ]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Cine este REGINA

Mesaj de oanavictor »

Costel Stanila,fost presedinte al apcr a fost premiat cu suma de 2000 euro de catre presedintele apcr ,pentru merite deosebite in a atrage sponsori .
Cornel Rosioru se premia singur cu sume mari de bani facand falsuri si delapidari .

Cat din suma sa intors inapoi la presedintele apcr de la momentul premierii !!!!!!!!!!!!!
CINE ESTE REGINA !!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Re: Cine este REGINA

Mesaj de Val »

Ma bag si eu iarasi , pesemne ca nu am ce face :lol: . Dpdv legal este corect sa premiezi pe cineva care din timpul lui liber , NEFIIND RETRIBUIT de catre APCR , alearga si face rost de niste sponsorizari pentru asociatie , pe anumite evenimente . In afara de CN , APCR organizeaza si alte manifestari sportive ( Cupa Cupelor , Cupa copiilor , participari cu stand la expozitii , samd ) - deci sa nu legam totul de CN , pentru ca suntem pe o falsa premiza .
Normal este ca APCR sa justifice banii colectati pentru CN si nu totalitatea fondurilor care ii intra in buget , pentru terte activitati care nu au legatura cu una dintre activitatile APCR ( ma refer la CN ) .
Am facut aceasta precizare pentru a depasi momentul unor acuzatii .... senzationale , gen OTV si a lasa si lui Stanila premiza de a-si remunera cumva munca pe care o face , pentru tot CN in general si pentru APCR in particular .
In plus citesc ca tranzactia s-a facut legal , cu plata impozitului aferent , samd - lucru care nu prea se intimpla prea des prin peisajul pescuitului la crap competitional .....
NU cred ca exista o REGINA , cred ca exista un mare haos in circuit in acest moment .

PS - imi place fraza Dvs cu diavolul - inseamna ca ati citit "Clubul cocosatilor" de Olimpian Ungherea :P :P

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”