Ma bag si eu iarasi , pesemne ca nu am ce face

. Dpdv legal este corect sa premiezi pe cineva care din timpul lui liber , NEFIIND RETRIBUIT de catre APCR , alearga si face rost de niste sponsorizari pentru asociatie , pe anumite evenimente . In afara de CN , APCR organizeaza si alte manifestari sportive ( Cupa Cupelor , Cupa copiilor , participari cu stand la expozitii , samd ) - deci sa nu legam totul de CN , pentru ca suntem pe o falsa premiza .
Normal este ca APCR sa justifice banii colectati pentru CN si nu totalitatea fondurilor care ii intra in buget , pentru terte activitati care nu au legatura cu una dintre activitatile APCR ( ma refer la CN ) .
Am facut aceasta precizare pentru a depasi momentul unor acuzatii .... senzationale , gen OTV si a lasa si lui Stanila premiza de a-si remunera cumva munca pe care o face , pentru tot CN in general si pentru APCR in particular .
In plus citesc ca tranzactia s-a facut legal , cu plata impozitului aferent , samd - lucru care nu prea se intimpla prea des prin peisajul pescuitului la crap competitional .....
NU cred ca exista o REGINA , cred ca exista un mare haos in circuit in acest moment .
PS - imi place fraza Dvs cu diavolul - inseamna ca ati citit "Clubul cocosatilor" de Olimpian Ungherea