Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Dar nici in Anglia nu se face ! Dar da bine daca scrie ENGLAND pe ea, chiar daca la noi ajunge a treia mana , au romanii bani...nu ?RB Baits scrie:Pai e simplu nu se face LT94 in ro nici predigerata nici extract belachan nici robin red nici alte cateva lucruri eficiente dar nu asta conteaza! sa nu uitam ca suntem in crestere deocamdata asimilam!
1. Pai cu ce altceva s-ar putea promova o nada neconsacrata? Eu zic ca doar prin pret sau prin "calitatea englezeasca" a ingredientelor ...asa s-a procedat si cu un mix de boilies "rupator", care a disparut rapid de pe piata datorita "rezultatelor...englezesti":D .Dan Mitranescu scrie:RSC scrie:Eu zic "pas" la acest subiect...te simt prea "incrancenat"Dan Mitranescu scrie:Subiectul este altul. Vorbeam de "valorile" carora le "miroase urat" competitia , ei find asi in peste mare.![]()
E adevarat, se face nada buna. D-asta esti tu suparat?Dan Mitranescu scrie:P.S. In Romania, la acest moment, se face nada mai buna ca in toata Europa .
Eu nu fac nada. Sau cel putin nu fac in asa fel incat sa conteze vanzarea ei pentru mine.
Asta este si motivul pentru care pot sa discut pe acest subiect, fara sa fiu acuzat de subiectivism.
Sunt "suparat" ca in loc sa isi atribuie meritele producatorii de nada de la noi , fac trimitere intotdeauna care morile de cereale din Anglia.
Sa promovezi o nada fara sa ai poze cu sacii de la Hais sau cu aditivi de la Cea , nu merge .
Daca se inchid granitele, noi nu o sa mai putem sa facem nada . Voi va dati seama !?
P.S. Daca ma parasesti in discutia asta chiar ma supar . () Tu ai inceput !
Daca nu aveam sedinta azi veneam si noi.Am vazut anul trecut cum sta treaba si banuiesc ca noul model sta si mai bine.Dan Mitranescu scrie:Uite asa imi pun eu ambitiile si cu asta ... M-am si gandit : SENZOR DM 100% ROMANESC !Daca vrea si Vladut, dau drumul la banda .
P.S. Era bine sa veniti la casting sa vedeti cum sta treaba cu "BMW-ul" si cu Loganul la capitolul lansete .
-----------Vladut Mateianu scrie:
Dar nici in Anglia nu se face ! Dar da bine daca scrie ENGLAND pe ea, chiar daca la noi ajunge a treia mana , au romanii bani...nu ?![]()
Uneori este vorba doar de snobism, am cazut chiar si eu in capcana anul acesta cand am comandat CLO de la CC Moore , iar la verificare am constatat ca am cumparat ( cu 6-7 lei /kg) cel mai cinstit pesmet cu ceva seminte macinate si stropit putin cu ulei de ficat de cod.... (in Romania, pesmetul il luam undeva in jur de 2 lei, iar cu tratament, ducem "clo"-ul romanesc la 3-3.5 lei, adica la jumatate de pret....
Super ideea, o sustin 100% ! Se poate face nada de calitate superioara cu ingrediente 100% din Romania, dar la multime da bine sa scrie pe saci "CC MOORE" , "HEITH'S" sau alti distribuitori de talie mondiala...Dan Mitranescu scrie:Uite asa imi pun eu ambitiile si cu asta ... M-am si gandit : SENZOR DM 100% ROMANESC !Daca vrea si Vladut, dau drumul la banda .
P.S. Era bine sa veniti la casting sa vedeti cum sta treaba cu "BMW-ul" si cu Loganul la capitolul lansete .
petre iulian scrie:
-----------
si "clo"-ul romanesc de 3-3,5 lei putea sa `rancezeasca si erai mai in pierdere