Ciortan viteza vs. Crap mare

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Ciortan viteza vs. Crap mare

Mesaj de Dan Mitranescu »

....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

RB Baits scrie:Pai e simplu nu se face LT94 in ro nici predigerata nici extract belachan nici robin red nici alte cateva lucruri eficiente dar nu asta conteaza! sa nu uitam ca suntem in crestere deocamdata asimilam!
Dar nici in Anglia nu se face ! Dar da bine daca scrie ENGLAND pe ea, chiar daca la noi ajunge a treia mana , au romanii bani...nu ? :roll:
Uneori este vorba doar de snobism, am cazut chiar si eu in capcana anul acesta cand am comandat CLO de la CC Moore , iar la verificare am constatat ca am cumparat ( cu 6-7 lei /kg) cel mai cinstit pesmet cu ceva seminte macinate si stropit putin cu ulei de ficat de cod.... (in Romania, pesmetul il luam undeva in jur de 2 lei, iar cu tratament, ducem "clo"-ul romanesc la 3-3.5 lei, adica la jumatate de pret.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Dan Mitranescu scrie:
RSC scrie:
Dan Mitranescu scrie:Subiectul este altul. Vorbeam de "valorile" carora le "miroase urat" competitia , ei find asi in peste mare.
Eu zic "pas" la acest subiect...te simt prea "incrancenat" :D

Dan Mitranescu scrie:P.S. In Romania, la acest moment, se face nada mai buna ca in toata Europa .
E adevarat, se face nada buna. D-asta esti tu suparat? :D

Eu nu fac nada. Sau cel putin nu fac in asa fel incat sa conteze vanzarea ei pentru mine.
Asta este si motivul pentru care pot sa discut pe acest subiect, fara sa fiu acuzat de subiectivism.

Sunt "suparat" ca in loc sa isi atribuie meritele producatorii de nada de la noi , fac trimitere intotdeauna care morile de cereale din Anglia.
Sa promovezi o nada fara sa ai poze cu sacii de la Hais sau cu aditivi de la Cea , nu merge .
Daca se inchid granitele, noi nu o sa mai putem sa facem nada . Voi va dati seama !?

P.S. Daca ma parasesti in discutia asta chiar ma supar . ( :D ) Tu ai inceput ! :D
1. Pai cu ce altceva s-ar putea promova o nada neconsacrata? Eu zic ca doar prin pret sau prin "calitatea englezeasca" a ingredientelor ...asa s-a procedat si cu un mix de boilies "rupator", care a disparut rapid de pe piata datorita "rezultatelor...englezesti":D .
ps: La urma urmei, si eu pot sa-ti trimit o fotografie cu 3 Ferrari in jurul meu, dar asta nu inseamna ca o sa si le folosesc...tot cu Seat-ul o sa ma plimb :D .

2. Daca nu parasesc discutia despre pesti mari - ciortani-concursuri inseamna sa ma "incontrez" cu tine pana la calendele grecesti. :D .
Eu pot sa spun atat:
a) pescarii sunt liberi sa-si aleaga atat stilul cat si "target"-ul, in functie de dorintele, convingerile si placerile lor, dar si in functie de locurile si obiceiurile/regulamentele/conditiile locurilor unde pescuiesc. Timpul care poate fi alocat pescuitului este un factor important in alegerea stilului: pescuit-viteza sau trofee.
b) Loterii sau nu, concursurile sunt ale voastre. Aveti grija de ele ca in lipsa lor o sa fiti mai saraci :D ...sau altii mai bogati :wink: ...si la propriu si la figurat :D . Si respectati-i pe cei ce nu le agreeaza, ca au si ei motivele lor :D ...
"Keep it simple!"

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Ati auzit de Street Fishing?
Enjoy!
"Keep it simple!"

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Dane se poate promova o nada si fara poze cu Haith's sau altceva.Singurul aspect important in aceasta ecuatie este faptul ca Haith's sau alta firma indica un anumit standard de calitate al produsului finit.Daca vrei sa ajungi din punctul A in punctul B,o poti face atat cu un Logan cat si cu un BMW.Depinde de fiecare cu ce masina vrea sa se dea.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Uite asa imi pun eu ambitiile si cu asta ... M-am si gandit : SENZOR DM 100% ROMANESC ! :D Daca vrea si Vladut, dau drumul la banda .

P.S. Era bine sa veniti la casting sa vedeti cum sta treaba cu "BMW-ul" si cu Loganul la capitolul lansete . :wink:

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Dan Mitranescu scrie:Uite asa imi pun eu ambitiile si cu asta ... M-am si gandit : SENZOR DM 100% ROMANESC ! :D Daca vrea si Vladut, dau drumul la banda .

P.S. Era bine sa veniti la casting sa vedeti cum sta treaba cu "BMW-ul" si cu Loganul la capitolul lansete . :wink:
Daca nu aveam sedinta azi veneam si noi.Am vazut anul trecut cum sta treaba si banuiesc ca noul model sta si mai bine.

ps.adevarat! la capitolul lansete este cam groasa treaba pentru ca Loganul cu pretul aferent are in urma testelor cam acceleasi performant ca si marca bavareza :D
Ultima oară modificat Dum Mar 16, 2014 2:07 de către George-Alexandru, modificat de 2 ori în total.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:
Dar nici in Anglia nu se face ! Dar da bine daca scrie ENGLAND pe ea, chiar daca la noi ajunge a treia mana , au romanii bani...nu ? :roll:
Uneori este vorba doar de snobism, am cazut chiar si eu in capcana anul acesta cand am comandat CLO de la CC Moore , iar la verificare am constatat ca am cumparat ( cu 6-7 lei /kg) cel mai cinstit pesmet cu ceva seminte macinate si stropit putin cu ulei de ficat de cod.... (in Romania, pesmetul il luam undeva in jur de 2 lei, iar cu tratament, ducem "clo"-ul romanesc la 3-3.5 lei, adica la jumatate de pret.... :wink:
-----------
si "clo"-ul romanesc de 3-3,5 lei putea sa `rancezeasca si erai mai in pierdere :lol:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Dan Mitranescu scrie:Uite asa imi pun eu ambitiile si cu asta ... M-am si gandit : SENZOR DM 100% ROMANESC ! :D Daca vrea si Vladut, dau drumul la banda .

Super ideea, o sustin 100% ! Se poate face nada de calitate superioara cu ingrediente 100% din Romania, dar la multime da bine sa scrie pe saci "CC MOORE" , "HEITH'S" sau alti distribuitori de talie mondiala... :wink: :oops:
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

petre iulian scrie:
-----------
si "clo"-ul romanesc de 3-3,5 lei putea sa `rancezeasca si erai mai in pierdere :lol:

acum 5-6 ani am aruncat CATEVA TONE de ingrediente rancezite sau alterate, o mare parte de la Heith's....
deci, nu cred ca produsele "din strainatate" sunt ferite de probleme !
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”