Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
unde dreacu ai vazut tu pinguini in alaska ???body scrie:Se vor asigura de catre organizator rulote cu paturi cu saltele din puf de pinguin special din Alaska!
...a vrut sa scrie Antarticacornelserbu scrie:unde dreacu ai vazut tu pinguini in alaska ???body scrie:Se vor asigura de catre organizator rulote cu paturi cu saltele din puf de pinguin special din Alaska!![]()
![]()
Asta imi esti...ok...sa ma iei în cârcă mah!!!RazvanG scrie:De Johann si Dinescu te ocupi Dane,aia doi sunt brandari si trage tare cu brandul,de mazeta aia de Maxx...ma ocup euDan Mitranescu scrie:Este trimitere la Tata Nitu , la Maty , Vladeanu ...RazvanG scrie:
Am sa te zic lu Johann,clar asta este trimitere la el.Sa vezi cum iti va trage cu batul peste picioare si te va dureaaaaa,rau de tot.Johann este mai mare decat tine si te bate parte in parte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cu Iohann , Dinescu , Maxx , ... , chiar nu vreau sa am texte .![]()
![]()
P.S. Prea am transformat pescuitul in skandenberg.![]()
P.s face parte din joc Dane,face parte din joc
...incetishor tinerilorAlexandru Mihai scrie:...sa ma iei în cârcă mah!!!
Cupa Carping 2011DumiD scrie:Un mod elegant de a egaliza sansele ar fi limitarea cantitatii de nada plus folosirea aceleasi nade de catre toti concurentii. S-a gandit vre-un producator de nada autohton sa organizeze un astfel de concurs? Cred ca reclama facuta de un astfel de concurs ar fi fantastica, e ceva cand citesti ca s-au prins 15 tone la un concurs si altceva cand citesti ca s-au prins 15 tone de catre nada x la acel concurs...parerea mea. Dar isi permite vre-o firma sa arunce 2-300 de kilograme de bolilesuri pe reclama cand pretul lor mediu se invarte in jurul a 50 de lei kilogramul?
DumiD scrie:Un mod elegant de a egaliza sansele ar fi limitarea cantitatii de nada plus folosirea aceleasi nade de catre toti concurentii. S-a gandit vre-un producator de nada autohton sa organizeze un astfel de concurs? Cred ca reclama facuta de un astfel de concurs ar fi fantastica, e ceva cand citesti ca s-au prins 15 tone la un concurs si altceva cand citesti ca s-au prins 15 tone de catre nada x la acel concurs...parerea mea. Dar isi permite vre-o firma sa arunce 2-300 de kilograme de bolilesuri pe reclama cand pretul lor mediu se invarte in jurul a 50 de lei kilogramul?
Parerea mea este ca nu are nici o relevanta acest gen de concurs deoarece toti pescuiesc cu aceeasi nada si nu poti afla cat de buna e nada.Insa daca intr-un concurs de 30 echipe 8 pescuiesc cu aceeasi nada si toti se claseaza in primii 15 atunci poti sa crezi ca si nada are rolul ei dupa loc si pescar , sigur ea se afla pe loc.3 in castigarea unui concurs.DumiD scrie:Un mod elegant de a egaliza sansele ar fi limitarea cantitatii de nada plus folosirea aceleasi nade de catre toti concurentii. S-a gandit vre-un producator de nada autohton sa organizeze un astfel de concurs? Cred ca reclama facuta de un astfel de concurs ar fi fantastica, e ceva cand citesti ca s-au prins 15 tone la un concurs si altceva cand citesti ca s-au prins 15 tone de catre nada x la acel concurs...parerea mea. Dar isi permite vre-o firma sa arunce 2-300 de kilograme de bolilesuri pe reclama cand pretul lor mediu se invarte in jurul a 50 de lei kilogramul?