Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de RB Baits »

Se face la anu nu are kum sa nu se faca Cupa Particularu cu forface cu 3 ace galbine cu viermush cu pufulete cu taxa catre participanti de la organizatori gen 3 mil de caciula ca se prezinta BAIETII si cu cupe din aur masiv pana la locul 23 din 24 si la Lingura de lemn le dam niste Diamante mai micute!

Pentru cei fara rezultate ii premiem cu diplome onorifice de mari maestrii in pescuit la crap stiuca si biban mariN!

Arbitraj strict - brigada de 46 de arbitrii ca sa nu fie discutii!

Si caldura asigurata si toalete ca in Bamboo!

Se vor asigura de catre organizator rulote cu paturi cu saltele din puf de pinguin special din Alaska! in aceasi bani pe care le platesc organizatorii catre concurentii care participa prin rugaminti in scris si in genunchi!

RADU BADICA

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

body scrie:Se vor asigura de catre organizator rulote cu paturi cu saltele din puf de pinguin special din Alaska!
unde dreacu ai vazut tu pinguini in alaska ??? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

cornelserbu scrie:
body scrie:Se vor asigura de catre organizator rulote cu paturi cu saltele din puf de pinguin special din Alaska!
unde dreacu ai vazut tu pinguini in alaska ??? :lol: :lol: :lol:
...a vrut sa scrie Antartica :wink: ...nu'i mare necaz, tot cu A incepe :D ...

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

RazvanG scrie:
Dan Mitranescu scrie:
RazvanG scrie:
Am sa te zic lu Johann,clar asta este trimitere la el.Sa vezi cum iti va trage cu batul peste picioare si te va dureaaaaa,rau de tot.Johann este mai mare decat tine si te bate parte in parte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Este trimitere la Tata Nitu , la Maty , Vladeanu ...
Cu Iohann , Dinescu , Maxx , ... , chiar nu vreau sa am texte . :D :D

P.S. Prea am transformat pescuitul in skandenberg. :D
De Johann si Dinescu te ocupi Dane,aia doi sunt brandari si trage tare cu brandul,de mazeta aia de Maxx...ma ocup eu :wink:

P.s face parte din joc Dane,face parte din joc :wink:
Asta imi esti...ok...sa ma iei în cârcă mah!!! :mrgreen:
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Alexandru Mihai scrie:...sa ma iei în cârcă mah!!! :mrgreen:
...incetishor tinerilor :wink: , aveti un pic de rabdare, ca nu s-a votat "legea" ...intzeleg ca e frig afara, dar sa nu dati in..."clocot" ...
...chiar daca e weekend :wink: , sa revenim la...topic :lol: ...

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Un mod elegant de a egaliza sansele ar fi limitarea cantitatii de nada plus folosirea aceleasi nade de catre toti concurentii. S-a gandit vre-un producator de nada autohton sa organizeze un astfel de concurs? Cred ca reclama facuta de un astfel de concurs ar fi fantastica, e ceva cand citesti ca s-au prins 15 tone la un concurs si altceva cand citesti ca s-au prins 15 tone de catre nada x la acel concurs...parerea mea. Dar isi permite vre-o firma sa arunce 2-300 de kilograme de bolilesuri pe reclama cand pretul lor mediu se invarte in jurul a 50 de lei kilogramul?

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

DumiD scrie:Un mod elegant de a egaliza sansele ar fi limitarea cantitatii de nada plus folosirea aceleasi nade de catre toti concurentii. S-a gandit vre-un producator de nada autohton sa organizeze un astfel de concurs? Cred ca reclama facuta de un astfel de concurs ar fi fantastica, e ceva cand citesti ca s-au prins 15 tone la un concurs si altceva cand citesti ca s-au prins 15 tone de catre nada x la acel concurs...parerea mea. Dar isi permite vre-o firma sa arunce 2-300 de kilograme de bolilesuri pe reclama cand pretul lor mediu se invarte in jurul a 50 de lei kilogramul?
Cupa Carping 2011
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Au fost si concursuri organizate asa cum zici tu.
Problema este alta,organizatorul are certitudinea cu ce pescuiesti tu(fiindca el iti da nada) in schimb tu nu ai certitudinea cu ce pescuieste organizatorul :D ambalajul fiind acelasi in schimb continutul poate fi altul :wink: !Eu nu as avea incredere in concursuri de genul asta la care sa participe si organizatorul.

DumiD scrie:Un mod elegant de a egaliza sansele ar fi limitarea cantitatii de nada plus folosirea aceleasi nade de catre toti concurentii. S-a gandit vre-un producator de nada autohton sa organizeze un astfel de concurs? Cred ca reclama facuta de un astfel de concurs ar fi fantastica, e ceva cand citesti ca s-au prins 15 tone la un concurs si altceva cand citesti ca s-au prins 15 tone de catre nada x la acel concurs...parerea mea. Dar isi permite vre-o firma sa arunce 2-300 de kilograme de bolilesuri pe reclama cand pretul lor mediu se invarte in jurul a 50 de lei kilogramul?

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Parerea mea este ca nu are nici o relevanta acest gen de concurs deoarece toti pescuiesc cu aceeasi nada si nu poti afla cat de buna e nada.Insa daca intr-un concurs de 30 echipe 8 pescuiesc cu aceeasi nada si toti se claseaza in primii 15 atunci poti sa crezi ca si nada are rolul ei dupa loc si pescar , sigur ea se afla pe loc.3 in castigarea unui concurs.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Dar isi permite vre-o firma sa arunce 2-300 de kilograme de bolilesuri pe reclama cand pretul lor mediu se invarte in jurul a 50 de lei kilogramul?)

Ar fi foarte interesant un astfel de concurs chiar tentant , numai cu un anume boiles de la acelasi producator si bine inteles cantitate limita undeva la 10-15 kg de echipa 48-72 de ore .Si nu vad de ce sa arunce producatorul bilele , cantitatea de bile sa fie inclusa in taxa de participare a fiecarei echipe . Dupa ce si-a tras standul fiecare echipa sa primeasca cantitatea de bile aferenta . Sunt convins ca un producator de bile ar cistiga din toate partile , si vinzare si imagine . Cu siguranta daca va face un pret rezonabil la bilele pe care le-ar pune la dispozitie concurentilor sa zicem undeva 25-30 lei kg ar iesii un concurs super.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”