Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de Vladut Mateianu »

florinbrasov scrie:Cu lucratul? la cine te referi.
La Bobocel (cel care scrie mai sus). Cu tine nu am nimic, nici nu te cunosc. Sa fi sanatos. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

Cred ca eu am incheiat discutia de mult si cred ca cine a vrut sa inteleaga ce am avut de spus, a facut-o deja.
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

agedo

Mesaj de agedo »

Eu in principiu sunt de acord cu ce a scrie p-aci George Iorga.Participi la un concurs daca vrei,daca te tine buzunaru',daca te lasa nevasta,e.t.c.Ma doare la palarie cat castiga organizatorul,patronul de balta!
As face totusi o paralela cu ce s-a intamplat in automobilism sau in motogp unde au fost nevoiti sa limiteze puterea motoarelor ca incepusera sa castige numa' niste baieti cu dare de mana si care puteau sa angajeze piloti dispusi sa isi riste viata si sa apese pedala pana la fund.Chiar si asa,Schumacher a castigat un campionat mondial acrosand deliberat masina lui Sena in ultima etapa(sau partenerul lui de club...nu imi mai aduc bine aminte..).Sau cand colegu' de club il lasa pe celalalt mai bine clasat la general sa treaca in fata in ultimul tur.Seamana?N-au patit nimic cei implicati dar io am inchis scarbit televizorul.Deci in disciplinele astea s-a incercat cumva nivelarea competitiei.O fi bine si pentru carpfishing?.....cred ca totusi nu am experienta necesara sa-mi dau cu parerea......poate Tata Nitu....si atii ca el care pe langa experienta au si status moral de exceptie..sa poata spune....
Sa nu aveti impresia ca numai concurentilor unui concurs le pasa de ce sa intampla in timpul acestuia.Sunt multi care urmaresc si care considera valoroase pentru ei ca pescari informatiile din acel concurs.
Dar cine crede ca poate veni ca incepator (de ex.pe Tancabesti )si sa aiba o sansa egala cu "veteranii" este naiv.Am patit-o eu acu' cativa anisori.Pana nu cunosti balta la perfectie,pana nu testezi nade si momeli,pana nu ai logistica necesara...nu ai nici o sansa!
Sigur ca acuzatiile de furt,blat e.t.c. au un sambure de adevar!Si nu fac bine deloc fenomenului.Nu ma deranjeaza prea tare astea cu noncombatu',cu naditu' in exces....... cu strategii in interiorul unui club care participa la un concurs cu mai multe echipe.In afara de MV2 unde daca nu esti atent iti scoate un vecin de stand ochiu' cu lanseta ,nici nu cred ca se pot face cu succes chestii d-astea....Las' sa cad io pe Vaci 1 si sa faca strategii Pontonu'5 cu Dinamo pana cad pe jos :lol: .....M-ar deranja insa foarte tare sa stiu ca se muta peste de la un stand la altul sau ca se aduce peste de afara......si lucrul asta s-a intamplat....
Cum se poate preveni lucrul asta?Simplu Vladut si dragi organizatori!Interzisa cu desavarsire circulatia auto mai ales pe timpul noptii.Daca se va intampla lucrul asta.... eu m-am linistit.Restu' e can-can.Toate cele bune si Sarbatori cu bine!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Se vede ca nu prea participi in concursuri , circulatia auto este interzisa dupa lasarea itunericului asa ca trebuie inventate alte metode :oops: :oops: :oops:

agedo

Mesaj de agedo »

popescu59 scrie:Se vede ca nu prea participi in concursuri , circulatia auto este interzisa dupa lasarea itunericului asa ca trebuie inventate alte metode :oops: :oops: :oops:
Se vede ca...... nu prea stai noaptea treaz......am inteles de pe forumuri ca tragi pe dreapta prin rulota dupa lasarea intunericului.Pe la concursuri...cam particip,stai linistit....nu atat de des pe cat mi-as dori.Bineinteles ca este interzisa prin regulament..dar nu se respecta....ba chiar e incalcata cu nonsalanta pe sub nasu' arbitrilor.Foarte interesanta este si fotografia ce va caracterizeaza contul..este cumva autoportret?Lipsa dentitiei esta consecinta faptului ca mancati foarte multe litere .....acestea si in general limba romana au o crusta tare ..pentru unii...va recomand cu caldura folosirea unui ciocan(a se citi "dictionar").
As face si eu un studiu de caz......ca vad ca se practica....deci ...concurs best 5 ....ultima noapte...o echipa are 4 pesti prinsi...mari...le mai trebuie unul de 9 kile si trec pe primul loc..sau cu un peste intra pe podium......2 din cei trei membrii ai echipei pleaca fiecare cu masina lui...."la meci".Intreb pescarii:
-ati fi riscat in conditiile date sa ramana colegul singur in stand si in caz de echipa are trasatura pestele sa fie pierdut la minciog. :shock:
-nu ati fi plecat la meci cu o singura masina? :roll:
-in conditiile in care ,in noaptea respectiva, 5 echipe din stanga si 7 echipe din dreapta standului cu pricina nu au prins nimic....ce credeti...echipa a prins pestele care le trebuia? :wink:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

agedo scrie: -in conditiile in care ,in noaptea respectiva, 5 echipe din stanga si 7 echipe din dreapta standului cu pricina nu au prins nimic....ce credeti...echipa a prins pestele care le trebuia? :wink:
-------
sunt mai multe variante
-Poate ceilalti nu mai aveau sanse la podium si au pescuit pe `avarie`....adica somn de voie si odihna si normal ca a fost un avantaj pt. cel care a pescuit ... :wink:
-Poate acel loc era mai bun decat cele de langa el .....
-Am multe concursuri la activ si eu am vazut plimbari cu masina noaptea .....propun eliminare pentru asa ceva la concursurile cu premii mari in bani :wink: .
ps. Eu 5 concursuri pe Tancabesti la rand a trebuit sa plec noaptea de la ora 2 pana la ora 6 la servici si arbitrii stiau asta ca erau obisnuiti . Am lasat mereu masina la restaurant si am mers pe jos :oops: si culmea ghinionului ca am pescuit la Avicola 3 si 4 ,planet ,vaci 1 si gorgan ....deci am mers ceva pe jos :wink: . Chiar daca primeam un simplu avertisment nu mi/am permis ......
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

equinox

Mesaj de equinox »

petre iulian scrie:
agedo scrie: -in conditiile in care ,in noaptea respectiva, 5 echipe din stanga si 7 echipe din dreapta standului cu pricina nu au prins nimic....ce credeti...echipa a prins pestele care le trebuia? :wink:
-------
sunt mai multe variante
-Poate ceilalti nu mai aveau sanse la podium si au pescuit pe `avarie`....adica somn de voie si odihna si normal ca a fost un avantaj pt. cel care a pescuit ... :wink:
-Poate acel loc era mai bun decat cele de langa el .....
-Am multe concursuri la activ si eu am vazut plimbari cu masina noaptea .....propun eliminare pentru asa ceva la concursurile cu premii mari in bani :wink: .
ps. Eu 5 concursuri pe Tancabesti la rand a trebuit sa plec noaptea de la ora 2 pana la ora 6 la servici si arbitrii stiau asta ca erau obisnuiti . Am lasat mereu masina la restaurant si am mers pe jos :oops: si culmea ghinionului ca am pescuit la Avicola 3 si 4 ,planet ,vaci 1 si gorgan ....deci am mers ceva pe jos :wink: . Chiar daca primeam un simplu avertisment nu mi/am permis ......
Stiu Iulian ca esti un "veteran" al fenomenului ,deci ,faptul ca imi faci cu ochiu' la faza cu pescuitul pe avarie in concurs "best 5" cu 18 ore inainte de final rezulta ca este cu siguranta o gluma :) .Este de fapt si singurul plus al unui concurs de genul "best 5".....se lupta pana la final.
Subscriu total la ce ai scris mai departe .Sper ca citeste si Vladut postarea ta.
Sunt multi pescari care inteleg sa respecte regulamenetele concursurilor dar mai sunt unii....putini......care se cred buricu' pamantului daca au bani si la care ... din pacate.....si paradoxal... ...educatia este invers proportionala cu cantitatea lor.Vrei sa vezi meciu',sa mergi la restaurant sa te imbeti ca porcu',sa-ti prinzi nevasta in pat cu altu'......mergi tata pe jos ,ca nu te-a facut ma-ta in masina!
Nu va mai tin in tensiune.Da.....echipa a prins pestele necesar......si a prins podiumul.Mai conteaza ca eu cred ca...........
Gelu....pescuim si noi?!!

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

eu am inteles ca era ultima noapte ... :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

petre iulian scrie:eu am inteles ca era ultima noapte ... :wink:
" ULTIMA NOAPTE DE DRAGOSTE,INTAIA NOAPTE DE RAZBOI "..... :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

" Manevrele " , " micile ajutoare intre prieteni " , s-au facut intotdeauna in concursurile organizate la noi , mai ales in alea cu premii mari in bani .. si toata lumea a auzit de cel putin o data de treaba asta ... stiti telefoanele gen " cat imi dai sa il incurc pe ala " .. mai toti cei care participa la concursuri stiu de ele ... o echipa venita debutanta intr-un concurs din asta are sanse 10 % si pe un loc bun ... dea lungul timpului ,intre echipele care participa de obicei la concursurile acestea se dezvolta prietenia gen " te ajut acum si tu altadata" , sa nu mai vorbim de 3 , 4 sau chiar 5 echipe de la acelasi club in acelasi concurs .... si sa nu ma luati cu " la noi in club e concurenta si ne batem intre noi " ca astea nici unu paralel cu fenomenul nu le crede ....
s-au castigat concursuri , chiar si campionate nationale pe acel tip de prietenii ....
Concluzia ... oricati bani ai avea si vrei sa debutezi in concursurile cu premii mari in bani , ai sanse de castig 5 % ( poate printr-un bulan vreo captura) daca nu iti faci repede prieteni ... Donator te numesti ...
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”