La Bobocel (cel care scrie mai sus). Cu tine nu am nimic, nici nu te cunosc. Sa fi sanatos.florinbrasov scrie:Cu lucratul? la cine te referi.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
La Bobocel (cel care scrie mai sus). Cu tine nu am nimic, nici nu te cunosc. Sa fi sanatos.florinbrasov scrie:Cu lucratul? la cine te referi.
Se vede ca...... nu prea stai noaptea treaz......am inteles de pe forumuri ca tragi pe dreapta prin rulota dupa lasarea intunericului.Pe la concursuri...cam particip,stai linistit....nu atat de des pe cat mi-as dori.Bineinteles ca este interzisa prin regulament..dar nu se respecta....ba chiar e incalcata cu nonsalanta pe sub nasu' arbitrilor.Foarte interesanta este si fotografia ce va caracterizeaza contul..este cumva autoportret?Lipsa dentitiei esta consecinta faptului ca mancati foarte multe litere .....acestea si in general limba romana au o crusta tare ..pentru unii...va recomand cu caldura folosirea unui ciocan(a se citi "dictionar").popescu59 scrie:Se vede ca nu prea participi in concursuri , circulatia auto este interzisa dupa lasarea itunericului asa ca trebuie inventate alte metode![]()
![]()
-------agedo scrie: -in conditiile in care ,in noaptea respectiva, 5 echipe din stanga si 7 echipe din dreapta standului cu pricina nu au prins nimic....ce credeti...echipa a prins pestele care le trebuia?
Stiu Iulian ca esti un "veteran" al fenomenului ,deci ,faptul ca imi faci cu ochiu' la faza cu pescuitul pe avarie in concurs "best 5" cu 18 ore inainte de final rezulta ca este cu siguranta o glumapetre iulian scrie:-------agedo scrie: -in conditiile in care ,in noaptea respectiva, 5 echipe din stanga si 7 echipe din dreapta standului cu pricina nu au prins nimic....ce credeti...echipa a prins pestele care le trebuia?
sunt mai multe variante
-Poate ceilalti nu mai aveau sanse la podium si au pescuit pe `avarie`....adica somn de voie si odihna si normal ca a fost un avantaj pt. cel care a pescuit ...![]()
-Poate acel loc era mai bun decat cele de langa el .....
-Am multe concursuri la activ si eu am vazut plimbari cu masina noaptea .....propun eliminare pentru asa ceva la concursurile cu premii mari in bani.
ps. Eu 5 concursuri pe Tancabesti la rand a trebuit sa plec noaptea de la ora 2 pana la ora 6 la servici si arbitrii stiau asta ca erau obisnuiti . Am lasat mereu masina la restaurant si am mers pe jossi culmea ghinionului ca am pescuit la Avicola 3 si 4 ,planet ,vaci 1 si gorgan ....deci am mers ceva pe jos
. Chiar daca primeam un simplu avertisment nu mi/am permis ......
" ULTIMA NOAPTE DE DRAGOSTE,INTAIA NOAPTE DE RAZBOI ".....petre iulian scrie:eu am inteles ca era ultima noapte ...