Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
------popescu59 scrie: numai atragind gainile pot sa cistige concursurile mai usor .
petre iulian scrie:------popescu59 scrie: numai atragind gainile pot sa cistige concursurile mai usor .
e exact invers![]()
1-Cand sunt echipe incepatoare in concurs e si mai greu de castigat pentru ca o echipa buna care cade langa una slaba este avantajata din prima si se dezichilibreaza balanta .
2-O echipa incepatoare pe unele balti poate nenorocii si echipele vecine printr-o nadire fara cap ...asa ca mai bine prefer sa concurez cu cei mai buni pescari ca sa avem toti sanse reale![]()
.
Eu cel putin asa vad `treaba...o echipa incepatoare te poate `ingropa dar te si poate ajuta ....cel putin la baltile unde standurile sunt apropiate si malul ingust este un dezavantaj sa cazi langa " gaini" (ca sa-l citez pe Popescu
)
e bine sa incepi cu concursuri mai usoare pana-ti faci o echipa inchegata in care fiecare stie ce are de facut si pescarii sa se completeze ,....pana ajungi la o conditie/rezistenta fizica in care sa reusesti sa nu dormi mai mult de 4 ore pe 24 ore ,... este un ritm in care trebuie sa intrii inainte de-a da piept cu "pescarii veterani "![]()
Ca sa te mentii in forma trebuie sa mergi la cat mai multe concursuri si primavara la primul concurs se cunoaste lipsa de activitate de 4-5 luni pentru ca faci febra musculara ,nu mai arunci asa departe ,obosesti repede si perioada de somn de 4 ore nu-ti ajung sunt doar cateva exemple .
Ar mai fi o `chestie domn Popescu ....daca nu te `bati cu cei mai buni nu ai cum sa inveti niciodata ....o sa tot fi `batut ....dar pana cand ??
o zi buna si un an nou fericit
Cred ca te ai dus foarte departe cu presupunerile si trebuie sa simplificam.Hai sa discutam despre iulian ca tot vrei sa l bati.Stoica dragos scrie:iulica nu contest ca green lake are pescari foarte buni , din contra .... respect pescarii , dar ca sa castigi trebuie facute niste compromisuri ,... aveti o strategie buna .... aici ajung de unde am plecat ... ce sanse sa am eu sa te bat cand am in stanga o echipa green lake si ma bat direct cu tine ( tu fiind in alta parte a lacului) ... felicitari pentru podiumurile si cupele clubului , dar cate din ele au fost castigate fara cel putin 3 echipe green lake inscrise in acel concurs ??
exista acel marketing de club ca in formula 1 ... cand il lasa sa treaca in fata pe coechipierul care se bate la titlu ordin de la boxa ... deci eu te intreb, ca participant la un concurs cu 5 echipe green lake ,3 senzor , 3 carpzone , 2 planet ,3 energy (de exemplu), ce sanse am eu sa castig concursul ala , orice nada as avea , orice loc as avea , daca am vecin una din echipele astea si ma bat la podium cu una din acelasi club ???