Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Ce tip de concursuri preferati ?

1.taxa mari ,cu premii mari.
28
21%
2. taxe intre 500-1000 de ron.cu premii in bani......... mai mult de scos cheltuiala premiantilor .
56
43%
3. taxe care suporta: balta,arbitrii,cupele ,medali.....
47
36%

Voturi totale: 131

Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Competitii,rolul lor si cerinta pietei

Mesaj de Dan Serban »

florinbrasov scrie:Denumirea a ramas.numai formatul sa schimbat
Interesanta semnatura, vad ca ai trecut-o acolo doar de "amorul artei".
Pescar de rând

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Taxele nu sunt mari atata timp cat listele sunt pline ! Bucurestiul are forta si potenta financiara nu se compara cu restul tari. Dar carcotasi sunt destui.)

Aloooooooo dl Grasu despre ce anume vb aici ?Se vede ca nu prea ai urmarit concursurile 2013 . Din decembrie la inscriere a fost cam la toate concursurile plin ochi numai ca PROBLEMA A FOST LA ACHITARE acolo a fost JALE MARE . Doar la concursurile de inceput si de sfirsit au fost ocupate locurile in rest pe la mai toate concursurile s-a mers pina in ultima zi cu plata , chiar la unele s-a redus nr de participanti fiindca DIN GURA SI TASTATURA PUTEM TOTI SA NE INSCRIEM e mai rau cind trebuie sa achitam si sa participam. Asa ca tu vorbesti doar de liste de intentii ?? :lol: :lol: S-au de listele de participanti ?La intentii suntem suta la suta iar la participari suntem cam 70 la suta .Si inca un amanunt cam 30-40 la suta din participantii la concursuri sunt din alte zone ale tarii deci cum ramine cu marele Bucuresti forta si potenta financiara ???Las-o dracului de vrajela ca e prea ieftina :lol: :lol:
Lasati-o mai moale cu taxele si premiile cele mari si va veti convinge ca intradevar vor fi certuri destule pentru a prinde un loc in concursuri .
Si cel mai frumos in situatia concursurilor cu taxe si premii micii in bani vor disparea discutiile aprinse de dupa concursuri .

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

popescu59 scrie: Si cel mai frumos in situatia concursurilor cu taxe si premii micii in bani vor disparea discutiile aprinse de dupa concursuri .
De ce in fotbal arbitrajul nu se face asistat de camere video si se lasa la decizia arbitrilor ? :wink:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Dane tu vorbesti de divizia A , concursurile cu taxe mici si premii mici in bani nu vor fi niciodata in divizia A , asa ca discutiile usor usor se vor elimina .
La divizia A unde se bat pentru cistiguri mari in bani se intimpla exact ca la concursurile noastre cu premii mari in bani .Nici o diferenta .
De ce nu se vorbeste de scandaluri in diviza B si C ? Findca acolo sumele alocate pregatirilor si premierilor in bani sunt prea mici ca sa mai prezinte interes pentru scandaluri .

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

popescu59 scrie:Dane tu vorbesti de divizia A , concursurile cu taxe mici si premii mici in bani nu vor fi niciodata in divizia A , asa ca discutiile usor usor se vor elimina .
La divizia A unde se bat pentru cistiguri mari in bani se intimpla exact ca la concursurile noastre cu premii mari in bani .Nici o diferenta .
De ce nu se vorbeste de scandaluri in diviza B si C ? Findca acolo sumele alocate pregatirilor si premierilor in bani sunt prea mici ca sa mai prezinte interes pentru scandaluri .
Ceva mai apropiat de ce vreau sa spun :

Banii din divizia A ( sau din fotbal care este "divizia A " pentru toate sporturile ) sunt datorati indirect scandalurilor :wink: , sau scandalurile sunt datorate banilor ?

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Ba Nae eu nu inteleg ce vrei tu sa ne convingi pe noi?

Daca vrei concursuri fara taxe esti liber sa faci 1000, si asa sunt destule lasa-ne frate pe noi sa ne vedem de ale noastre nu mai insista ca e loc pentru toata lumea fa ce vrei nu incerca sa ne convingi pe noi opinia ta ca e o aberatie!

Du-te unde vrei pescuieste kum vrei tu, dar ..... asta la icre sa facem noi concursuri ieftine nu ne intereseaza din contra devii obsesiv si deranjezi!

RAdu Badica

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Imi pare foarte rau ca te-am deranjat , stiu din multa da multa experienta ca de foarte multe ori adevarul deranjaza. Problema este simpla si nu vad de ce esti tu ofensat , din cite cunosc si tu la fel ca mine si multi altii esti un pescar si ai dreptul ca la orice topic sa iti expui parerea . Unde este problema ta ? Toata lumea isi da cu parerea si fiecare alege in ce concursuri sa pescuiasca . Te-a obligat cineva sa participi sau sa faci vre-un concurs cu taxe sau premii mici in bani ?Iti plac concursurile strong din toate punctele de vedere e ok faci cum doresti , singura problema si cred ca asta te deranjeaza este ca usor usor lumea nu prea mai agreaza concursurile care iti plac tie .Si ca la orice competitie oamenii se impart , tu si cei care doresc concursurile strong formati o echipa iar noi ceilalti o echipa , si viata merge inainte pentru toata lumea.Asa ca eu agrez concursurile cu taxe si premii mici in bani si imi sustin punctul de vedere.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Cifrele sunt relevante, mai mult de 80% nu agreeaza concursuri cu taxe mari. Cauza principala cred ca este situatia economica de cacat a tarii, daca salariul mediu ar fi 2-3 mii de euro nu cred ca ar plange nimeni dupa 15-20 de milioane aruncate pe un concurs. O alta cauza ar fi si caracterul nu tocmai sportiv al multor concursuri, daca tot pierzi o groaza de bani macar sa-i pierzi pentru ca alt pescar a fost mai bun ca tine sau a avut mai mult noroc, nu sa te bati cu 5-6 echipe care trag la aceeasi caruta. Nu cred ca se duce nimeni sa joace poker la o masa impotriva a 5 prieteni ca e clar ca o sa fie facut in sange, indiferent de carte.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

popescu59 scrie:Imi pare foarte rau ca te-am deranjat , stiu din multa da multa experienta ca de foarte multe ori adevarul deranjaza. Problema este simpla si nu vad de ce esti tu ofensat , din cite cunosc si tu la fel ca mine si multi altii esti un pescar si ai dreptul ca la orice topic sa iti expui parerea . Unde este problema ta ? Toata lumea isi da cu parerea si fiecare alege in ce concursuri sa pescuiasca . Te-a obligat cineva sa participi sau sa faci vre-un concurs cu taxe sau premii mici in bani ?Iti plac concursurile strong din toate punctele de vedere e ok faci cum doresti , singura problema si cred ca asta te deranjeaza este ca usor usor lumea nu prea mai agreaza concursurile care iti plac tie .Si ca la orice competitie oamenii se impart , tu si cei care doresc concursurile strong formati o echipa iar noi ceilalti o echipa , si viata merge inainte pentru toata lumea.Asa ca eu agrez concursurile cu taxe si premii mici in bani si imi sustin punctul de vedere.
Se vede ca ai f. mult timp liber si ca te plictisesti cand stai pe balta, in rulota.
Zeci de postari fara sa transmiti nimic concret, incearca sa fi mai concis daca vrei sa punctezi ceva !

PS La ce concursuri cu taxe mici esti tu inscris pe 2014 ? Ca tot le susti... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

DumiD scrie: O alta cauza ar fi si caracterul nu tocmai sportiv al multor concursuri, daca tot pierzi o groaza de bani macar sa-i pierzi pentru ca alt pescar a fost mai bun ca tine sau a avut mai mult noroc, nu sa te bati cu 5-6 echipe care trag la aceeasi caruta. Nu cred ca se duce nimeni sa joace poker la o masa impotriva a 5 prieteni ca e clar ca o sa fie facut in sange, indiferent de carte.
BIG LIKE
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual