Interesanta semnatura, vad ca ai trecut-o acolo doar de "amorul artei".florinbrasov scrie:Denumirea a ramas.numai formatul sa schimbat

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Interesanta semnatura, vad ca ai trecut-o acolo doar de "amorul artei".florinbrasov scrie:Denumirea a ramas.numai formatul sa schimbat
De ce in fotbal arbitrajul nu se face asistat de camere video si se lasa la decizia arbitrilor ?popescu59 scrie: Si cel mai frumos in situatia concursurilor cu taxe si premii micii in bani vor disparea discutiile aprinse de dupa concursuri .
Ceva mai apropiat de ce vreau sa spun :popescu59 scrie:Dane tu vorbesti de divizia A , concursurile cu taxe mici si premii mici in bani nu vor fi niciodata in divizia A , asa ca discutiile usor usor se vor elimina .
La divizia A unde se bat pentru cistiguri mari in bani se intimpla exact ca la concursurile noastre cu premii mari in bani .Nici o diferenta .
De ce nu se vorbeste de scandaluri in diviza B si C ? Findca acolo sumele alocate pregatirilor si premierilor in bani sunt prea mici ca sa mai prezinte interes pentru scandaluri .
Se vede ca ai f. mult timp liber si ca te plictisesti cand stai pe balta, in rulota.popescu59 scrie:Imi pare foarte rau ca te-am deranjat , stiu din multa da multa experienta ca de foarte multe ori adevarul deranjaza. Problema este simpla si nu vad de ce esti tu ofensat , din cite cunosc si tu la fel ca mine si multi altii esti un pescar si ai dreptul ca la orice topic sa iti expui parerea . Unde este problema ta ? Toata lumea isi da cu parerea si fiecare alege in ce concursuri sa pescuiasca . Te-a obligat cineva sa participi sau sa faci vre-un concurs cu taxe sau premii mici in bani ?Iti plac concursurile strong din toate punctele de vedere e ok faci cum doresti , singura problema si cred ca asta te deranjeaza este ca usor usor lumea nu prea mai agreaza concursurile care iti plac tie .Si ca la orice competitie oamenii se impart , tu si cei care doresc concursurile strong formati o echipa iar noi ceilalti o echipa , si viata merge inainte pentru toata lumea.Asa ca eu agrez concursurile cu taxe si premii mici in bani si imi sustin punctul de vedere.
BIG LIKEDumiD scrie: O alta cauza ar fi si caracterul nu tocmai sportiv al multor concursuri, daca tot pierzi o groaza de bani macar sa-i pierzi pentru ca alt pescar a fost mai bun ca tine sau a avut mai mult noroc, nu sa te bati cu 5-6 echipe care trag la aceeasi caruta. Nu cred ca se duce nimeni sa joace poker la o masa impotriva a 5 prieteni ca e clar ca o sa fie facut in sange, indiferent de carte.